Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר לקיה ספורטאז' 2021

מעבר לפיתרון נפתר ע"י A_lex,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי בספורטאז' 2021 ואני מנסה לברר איזה שמן גיר הולך ברכב הזה, מדובר על מנוע 1.6 T-GDI עם 7 הילוכים DCT.

נהיה לי קצת סלט מכל החיפושים אז אני מקווה שפה יש מישהו עם תשובה חד משמעית, אשמח לקבל גם תשובה וגם מקום שממנו אוכל לקנות.

תודה.

פורסם

מה הסיבה שצריך לקנות שמן לגיר רובוטי ברכב בן שנה?

הרכב באחריות, לא מחליפים שמן גיר אחרי שנה,  לא צריך להיות חוסר שמן. אם יש בעיה,  תיגש למוסך מורשה יבואן. 

אל תתעסק בדברים שעלולים לפגוע באחריות על הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מתכוון להחליף ואין שום בעיה עם הרכב, אבל אני מעדיף שכל המידע הזה יהיה זמין לי בשלוף, אז אני עושה שיעורי בית ולא מחכה לרגע האמת.

פורסם (נערך)

אם כבר צריך, אז קונים את המקורי ייעודי לגיר הרובוטי של קיה., או במחסן של מוסך מורשה יבואן או בחנות החלפים ( ממה שראיתי, עכשיו  אין כל כך בחנויות שמן גיר רובוטי של קיה,  יש של יצרנים אחרים - פולקסוואגן, טויוטה, הונדה , אבל זה לא אותו הדבר).

לא מדובר בכמות גדולה, זה לא גיר אוטומטי/ רציף. אין טעם לרכוש מראש את השמן.

יש לך ספר רכב? תקרא מה תדירות החלפת שמן גיר לרכב שלך. אם אין ספר - תפנה לשירות הלקוחות של קיה או למוסך מורשה/ מרכזי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• פיתרון
פורסם (נערך)

בדיוק. כל התשובות בספר הרכב:

"API GL-4 ,SAE 70W -
(מומלץ GS CALTEX ,SHELL SPIRAX S6 GHME 70W DCTF ,SK HK DCTF 70W, GS DCTF HD 70W)"

החלפה כל 120K ק"מ בתנאי עבודה קשים (בוא נניח שבארץ רובנו נכללים בהגדרה זו).

הם כן מציינים שנדרשת החלפת השמן במקרה של "טבילה במים" מה שזה לא אומר. מניח שלא מדובר על שלולית חורף רגילה.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • תוכן חדש...