Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, 

רוצה לסכם 3 שנים עם הרכב הנפלא הזה. 

רכב עבודה בליסינג. 

התקבל עם 0 קילומטרים, היום עדיין לא הוחלף עם 200k. 

ראשית כל רוצה לציין שאם היית יכול לקבל היום את אותו הרכב לעוד 3 שנים הייתי מסכים. 

תקלות - 0!!! 

כן כן, זה טויוטה אין מה לעשות. תגידו מה שתגידו, תשמיצו, תאהבו או לא זאת עובדה. והרכב נוסע עד היום מעולה. 

בעד 

נוחות נסיעה יוצאת דופן, לא פחות. למי שלא נסע לא יבין זאת. פשוט רכב נעים מאוד, רך מאוד שמשייט לו בנעימות במעט בכל כביש.

יש לי חברים עם איוניק ורנו מגאן, נסיעות ארוכות מעדיפים לעשות בטיוטה!

לא מכיר מתחרה בקטגוריה, אולי אוקטביה( לא נסעתי ). 

מזגן מעולה עד היום. 

איכות בניה, אין שום רישרושים, קילופים, קרעים בבד. הכל תקין ושלם לחלוטין. אפילו ההגה לא מתקלף( איך הם עושים את זה!? )

לא הוחלפה נורה אחת באוטו, שום דבר, לא בפנים ולא בחוץ. 

כל הכפתורים, כל החשמל, חלונות ומראות שנפתחו ונסגרו לפחות 10 פעם ביום. הכל עובד מעולה. 

בגאז ענננק עם רצפה שיורדת מפלס. 

הגיר הרציף עובד ללא דופי, חלק לא אוהבים אותו, אבל בזכותו יש לרכב שיוט נדיר ונעים בעיקר בתנועה עמוסה. 

סאונד טוב מאוד, לא פחות! 

בקרת שיוט אדפטיבית שפועלת כמו ביום הראשון. 

צריכת דלק מעולה, רכב גדול מאוד עושה בנסיעה עם רגל כבדה 1/18. 

סלון שחור גם בגג, אהבתי מאוד! מתיישן בכבוד גדול. 

מבחינת התנהגות כביש, בגלל שזה לא רכב שאתה מצפה ממנו התנהגות ספורטיבית, יכול להגיד שאף פעם לא הרגשתי שהרכב מאבד אחיזה, או מחליק. ברור שאם תלחץ אותו לפינה הוא יתנהג כמו כל רכב רגיל ותמצא את עצמך בתעלת ניקוז. 

כמעט בשום מקום למעט השטיחון מתחת לרגלי הנהג לא רואים סימני התיישנות. 

כל הכבוד טויוטה! 

בכל הזמן הזה הוחלפו פעמיים בלמים בלבד. נעשו טיפולים בזמן וזהו. 

הוחלפו 3 סטים צמיגים( 1 מקורי). 

הוחלפה שמשה בגלל אבן שעפה בדרך. 

מעבר לזה הכל עובד מושלם! 

כמה חסרונות של האוטו שהם שוליים לדעתי מול היתרונות. 

הרכב מאוד נמוך. 

בידוד רעשים לא להיט. 

חסר טיפה כוח למי שאוהב לנסוע מהר, נניח איוניק מהירה יותר. 

רעש בתאוצות שלי לא מפריע, אבל זה חלק מהגיר הרציף. 

חסר לי מקומות אחסון בסלון. 

חסר לי שקע טעינה מאחור, למרות שיש בתא המטען. 

מולטימדיה בהתקנה מקומית לא טובה בלשון המעטה. הצלחתי להוציא החלפה מגיל קאר דרך יצירת קשר עם הבעלים, לאחר ההחלפה חלום!. 

לדעתי הרכב טיפה צפוף מאחור, במיוחד לאנשים גבוהים ולרוחב המושב. עוד כמה ס"מ היה הרבה יותר מרווח. 

מיכל דלק קצת קטן 35 ליטר. 

בדגם הבסיס אין כניסה ויציאה ללא מפתח. 

בגדול מאוד, זהו רכב הצלחה!!! בכיף הייתי מחזיק כזה בבית אם היה צורך. 

בטוח שהם יעשו 400k קל כמו ש טויוטה יודעים. 

נהנתי מאוד ולמען האמת לא בא לי להפרד. 

טויוטה קורולה ספייס, היית לי נעימה מאוד ☺️

חייב לציין שלא אהבתי אף טויוטה בין השנים 2008 ועד הדגם הזה. במיוחד הדור הקודם שממש קטסטרופה לטעמי בתוך הסלון. הכל נרשם נטו מנסיון אישי ואין לי שום קשר לטובה או לרעה לטויוטה. 

עריכה אחרונה על ידי timur2008
  • אהבתי 9

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

ראשית כל הכבוד. אבל באופן כללי רכב אחרי שלוש שנים, גם עם הקילומטראז' המכובד מאוד שציינת ובלי בעיות אמינות, אינו חריג יוצא דופן. קורה גם במקוות אחרים ועם מותגים אחרים. שנית ובאשר לנוחות, ממליץ לעשות נסיעת מבחן ב C4 החדשה, יש לי יסוד להניח שאמת המידה שלך לגבי נוחות נסיעה, כנראה גם מושבים תעבור רביזיה. שלישית היתה אצלי קורולה היברידית דנדשה לגמרי כרכב חלופי, אוטו בהחלט סביר, אבל הגה כזה אני הכרתי כשהייתי בן שלוש וישבתי על כסא קטן עם הגה פלסטיק אדום ושיחקתי בלנהוג, רמת פידבק דומה. ואחרון, אוקטביה אינה נוחה, היא קשיחה יחסית ואני מדבר על זו בה אני נוהג כבר קרוב לשנתיים, אבל לפחות ההגה שלה הגיוני, לא ספורטיבי ולא נעליים, אבל לפחות אתה מרגיש שהוא מחובר למשהו.

פורסם

תשמע אני אמנם לא נהג מרוצים מקצועי, אבל בוא נגיד שעשיתי ב 20 שנים האחרונות כ מיליון קילומטר, אולי הרהה יותר.. לדעתי אתה מגזים, או מצפה למשהו שלא קיים ברכבים מסוג זה ובקטגוריה הנל. לא אמרתי חלילה שסה הרכב הכי נוח בעולם. רכב מאוד נוח ונסיעה מאוד רכה ונעימה. 

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

טויוטה זה טויוטה, עוד חסרון שהם מפגרים תמיד טכנולוגית. אבל נסיעה אמינות ואיכות מס׳ 1. בקורולות הבעיה העיקרית עבורי שהרכב ״על הרצפה״. להיכנס ולצאת כאבי גב, להכניס ולהוציא תינוק, הכל הכל נמוך ולא רק בהשוואה לsuv

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, רועי5 כתב:

ראשית כל הכבוד. אבל באופן כללי רכב אחרי שלוש שנים, גם עם הקילומטראז' המכובד מאוד שציינת ובלי בעיות אמינות, אינו חריג יוצא דופן. קורה גם במקוות אחרים ועם מותגים אחרים. שנית ובאשר לנוחות, ממליץ לעשות נסיעת מבחן ב C4 החדשה, יש לי יסוד להניח שאמת המידה שלך לגבי נוחות נסיעה, כנראה גם מושבים תעבור רביזיה. שלישית היתה אצלי קורולה היברידית דנדשה לגמרי כרכב חלופי, אוטו בהחלט סביר, אבל הגה כזה אני הכרתי כשהייתי בן שלוש וישבתי על כסא קטן עם הגה פלסטיק אדום ושיחקתי בלנהוג, רמת פידבק דומה. ואחרון, אוקטביה אינה נוחה, היא קשיחה יחסית ואני מדבר על זו בה אני נוהג כבר קרוב לשנתיים, אבל לפחות ההגה שלה הגיוני, לא ספורטיבי ולא נעליים, אבל לפחות אתה מרגיש שהוא מחובר למשהו.

אממ לא בטוח שגיר dsg למשל היה מחזיק 200 אלף, או מנוע פיורטק...

מעבר לזה,

יצא לנסוע כמה פעמים על הספייס, נוחות לא רעה, אבל גרנד קופה עדיפה בהרבה.

הקורולה היא חסכונית, אבל באזור הררי מרגישים שהמנוע לא חזק ויש רעש בגלל הגיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיכל דלק 35 ליטר זה באמת קטן אבל אם צריכת הדלק טובה...
ביאריס קרוס שלי גם מיכל של 35 ליטר, טווח נסיעה ריאלי של למעלה מ-700 ק"מ. לדעתי מספיק.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
בתאריך 1.9.2022 בשעה 10:07, timur2008 כתב:

רכב מאוד נוח ונסיעה מאוד רכה ונעימה. 

זה גם הרושם שאני קיבלתי כשנהגתי בקורולה היברידית סדאן. שמיים וארץ לעומת הדור הקודם של קורולה.

גם יותר נוח מאיוניק(לא5) ואפילו ממאזדה 3.

ז"א המושבים במאזדה בערך אותו דבר, אבל הקורולה שקטה ונינוחה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 48 דקות, אור מלך ההונדה כתב:

נראה כמה שנים תחזיק הסוללה ההיברדית שתצטרך החלפה יקרה וערכה ביד2 יצנח כמו כל רכב היברדי בן 10-15

לא ראיתי שום רכב היברידי שהערך צנח 

אני דווקא מחפש אחד כזה....

פורסם
בתאריך 1.9.2022 בשעה 10:07, timur2008 כתב:

תשמע אני אמנם לא נהג מרוצים מקצועי, אבל בוא נגיד שעשיתי ב 20 שנים האחרונות כ מיליון קילומטר, אולי הרהה יותר..

יפה. 

בתור אחד שגם עשה מיליון קילומטר או יותר ב 20 ומשהו השנים האחרונות, נותן משקן גדול לסקירה שלך.

כשהרכב הוא גם בית, גם משרד וגם כלי עבודה הדברים נראים קצת שונה מאשר בשימוש רגיל ובמיוחד הנוחות והאמינות מקבלות משנה תוקף, הרבה יותר מאשר הגה מתקשר...ו 200 אלף ללא תקלות בכלל זה מכובד ביותר.

נהגתי ממש לפני חודש בקורולה סטיישן כזאת (אבל לא היברידית אלא טורבו בנזין 1.2) שכורה בחו"ל וכתבתי בערך את אותם הדברים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 16 דקות, motior כתב:

האם מכוניות לא היברדיות בנות 15 שומרות על הערך מצוין?

קח לדוגמא את כל הפריוס ההיברדיות בנות עשור שהסוללה עומדת לשבוק חיים או הונדה סיוויק היברייד שנתון 2010 נמכרות סביב 15-20K ואילו הונדה סיוויק גרסת הבנזין 30K ואפילו יותר

• רעיון גרוע 1
פורסם

לקחתי.
ב-YAD2 כרגע 11 מודעות לפריוס 2012 עם מחיר. המחיר המבוקש נע בין  41,000 ל- 55,000
36 מודעות לסיויק לא היברידית 2012 עם מחיר, מחיר מבוקש בין 36,000 ל- 45,000 (וחריג אחד שמבקש 60,000!)
סיויק היברידיות אין שנת 2012.   יש בלוח אחת משנת 2010 עם 240,000 ק"מ שהמחיר המבוקש שלה 26,440.

מה אנו למדים מכך?

לא הרבה...

• אהבתי 3

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 41 דקות, motior כתב:

לקחתי.
ב-YAD2 כרגע 11 מודעות לפריוס 2012 עם מחיר. המחיר המבוקש נע בין  41,000 ל- 55,000
36 מודעות לסיויק לא היברידית 2012 עם מחיר, מחיר מבוקש בין 36,000 ל- 45,000 (וחריג אחד שמבקש 60,000!)
סיויק היברידיות אין שנת 2012.   יש בלוח אחת משנת 2010 עם 240,000 ק"מ שהמחיר המבוקש שלה 26,440.

מה אנו למדים מכך?

לא הרבה...

עזוב מה הוא רושם 26K על סוללה תכף בת 13 הוא לא יקבל בחיים גג 15-10K ואני במצב רוח טוב

אני יכול לרשום גם 20K על האבאו 2004 זל ומי יקח? אחמד ב1000 שקל

• תוכן חדש...