Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חיפשנו אני ואשתי להתחדש בג׳יפון ועברנו על כל מיני אפשרויות כולל נסיעות מבחן של כמה מהם..

לאחר כל הבדיקות הקפצ׳ור הרגיש לנו הכי נכון וטוב, ובמיוחד אשתי הכי אהבה אותו ותרם לזה משמעותית העובדה שיש לו יצאות מיזוג מאחור 

אז בחשש כבד ( כי זה רכב צרפתי) אני הולך להזמין אותו, אבל יש לי 2 התלבטויות ואשמח לעצה מכם.

1) אנחנו מתלבטים האם לקחת את הצבע הכתום עם הגג השחור, או את הלבן עם הגג השחור. 

מאד אהבנו את הכתום אבל אני חושש שימאס או שבעתיד זה עוד יותר יקשה על המכירה

הלבן שחור גם יפה אך לדעתנו הכתום פשוט מרשים ומייחד.

2) רמת הגימור: לקחת את הרכב עם הגג הפנורמי או לא? יש הבדל של 7000₪ ביניהם.

שוב אהבנו מאד את הגג וזה שאין מסילות אבל זה נראה לי פשוט יותר מדי..

מלה קטנה על האופציות האחרות ששקלנו..

1)הראשונה היתה יונדאי קונה, הגירסה ההיברידית פשוט עם מחיר מופרך וישר ירדה מהפרק ואילו גירסת הבנזין באותו מחיר של הקפצור פלוס מינוס אבל תא הנוסעים פשוט שבר אותנו, כל כך מיושן ולא יפה והבדל עצום לעומת הקפצור

2) פיגו 2008, אשתי ממש לא הסתדרה עם תפעול הרכב והעובדה שהכל נשלט דרך המולטימידה וגם ההגה היה קטן לנו ולא נוח.

3) סיאט ארונה, לא התחברנו לאיך שהוא נראה מבחוץ ובפנים וזה שאין פתחי מיזוג מאחור לא תרם..

4) סקודה קאמיק - מבחינת המרווח הוא ניצח אבל שוב, לא התחברנו לאיך שהוא נראה מבחןץ בעיקר ובגלל זה הוא נפל.

אז נשארנו עם הקפצור שמבחינה לסגמנט הגענו למסקנה שהוא לקח אצלינו מקום ראשון ...

מקווה שלא ניפול עם בעיות אמינות וסחירות בעתיד

פורסם (נערך)

2 הסנט שלי
לאבא שלי היתה קפצור (דור ראשון), בובה של אוטו, ק"מ נמוך, יד 00, בלי שריטה, עם כל הטירוף של היד 2 היא בקושי נמכרה ב 10% פחות מהמחירון אחרי יותר מחודש, אז אם סחירות חשובה לך, לא הצבע צריך להטריד אותך!
שנית המזגן שלה היה פשוט בדיחה, לא יודע אם זה טופל בדורות הבאים
שלישית הייתי ממליץ לבדוק גם את הסטוניק ברמת GT Line, אומנם אין לה מיזוג מאחור, אבל כשיש מזגן "קוביות קרח" זה באמת לא משנה

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

רכב שנראה מעולה ( לדעתי) ויש לו מנוע 1.3 ממש פנינה.

אם אתם נוסעים הרבה בכבישים פתוחים, המצמדים בגיר הרובוטי יחזיקו מעמד יותר.

הדגם הקודם סובל מירידת ערך גבוהה יחסית לג'יפונים אחרים , אבל הוא גם פחות טוב ( מנוע, אמינות כללית, נוחות, איכות הגימור , אבזור בטיחות).

לא רק הפתחים מאחורה חשובים, עצמת המזגן הכללית חשובה לא פחות (לדעתי, הרבה יותר ). ביצעתם נסיעת מבחן? הימים כמו היום מעולים לאינדיקציה לגבי המיזוג.

לעניין התוספות - החלטה שלכם, אבל לא תחזירו במכירה את ההשקעה. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 דקות, סולל הדרך כתב:

2 הסנט שלי
לאבא שלי היתה קפצור (דור ראשון), בובה של אוטו, ק"מ נמוך, יד 00, בלי שריטה, עם כל הטירוף של היד 2 היא בקושי נמכרה ב 10% פחות מהמחירון אחרי יותר מחודש, אז אם סחירות חשובה לך, לא הצבע צריך להטריד אותך!
שלישית הייתי ממליץ לבדוק גם את הסטוניק ברמת GT Line, אומנם אין לה מיזוג מאחור, אבל כשיש מזגן "קוביות קרח" זה באמת לא משנה

תודה על התגובה

הקפצור בדור החדש נראה כמשהו אחר לגמרי מהדור הראשון ונראה שכל מה שהיה לא טוב בהוא סידרו פה.

ניסינו את המזגן בימים לא קלים והוא היה נהדר. 

לגבי הסחירות אתה מודק זה מטריד אותי אבל אני חושב שאקח את הסיכון פה.

לגבי הסטוניק אני לא רוצה לרכוש רכב עם מנוע 1.0 3צילנדרים

לפני 9 דקות, vladclar כתב:

ביצעתם נסיעת מבחן?

אכן

היה נהדר והמזגן הקפיא ביום חם ממש

פורסם

תשמע, יש לי סטוניק 1.0

אני פשוט נהנה ממנו בכל יום מחדש.
המנוע הזה כיף אמיתי, חסכוני וכנראה גם מאוד אמין

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא נסעת על ה1.3..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

תשמע, יש לי סטוניק 1.0

אני פשוט נהנה ממנו בכל יום מחדש.
המנוע הזה כיף אמיתי, חסכוני וכנראה גם מאוד אמין

לא אהבנו את הסטוניק וכבר התבשלנו עם ההחלטה לקפצ׳ור.

אנחנו רק מתלבטים על הצבע ועל רמת הגימור

פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

2 הסנט שלי

לדעתי הסחרות של הקפצ'ור דור קודם לא טובה בגלל המנוע 1.2 הידוע של רנו,
אם המנוע החדש יגלה אמינות טובה, אני מעריך שהמצב יקפוץ כמו לפיג'ו ששם הביקוש מעולה.

פורסם
לפני 30 דקות, roy007 כתב:

לא אהבנו את הסטוניק וכבר התבשלנו עם ההחלטה לקפצ׳ור.

אנחנו רק מתלבטים על הצבע ועל רמת הגימור

אז בשביל מה כל הפתיח המיגע?

תכתוב סגורים על קפצור מתלבטים לגבי הצבע ורמת הגימור

פורסם

יש לי 2008 gt חדשה.

אין הרבה מה להסתבך עם המולטימדיה.

יש לך לחצני פסנתר ולחצני מגע, שמעבירים אותך לתצוגות השונות (רדיו, מזגן, הגדרות רכב ועוד).

יש לך מסך מזגן שנשלט במולטימדיה עם לחצנים פלוס ומינוס. 

הכל פשוט מאוד.

2008 רכב מעולה.

פורסם
לפני 34 דקות, סולל הדרך כתב:

אז בשביל מה כל הפתיח המיגע?

תכתוב סגורים על קפצור מתלבטים לגבי הצבע ורמת הגימור

זה הפוסט שלי וארשום מה שאני רוצה.

זה לא מזיק לשתף לאחרים עם התלבטויות דומות.

• אהבתי 4
פורסם

תתחדשו. אני עם האחות הגדולה מבית רנו שלא מיוצרת יותר. יש לי חלון בגג. נורא יפה ומפתה אך לא שימושי. פתחתי אותו אולי  פעמיים בשנתיים וגם זה רק בחורף. לדעתי מיותר וחבל על הכסף.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 24 דקות, rsm130d כתב:

יש לי 2008 gt חדשה.

אין הרבה מה להסתבך עם המולטימדיה.

יש לך לחצני פסנתר ולחצני מגע, שמעבירים אותך לתצוגות השונות (רדיו, מזגן, הגדרות רכב ועוד).

יש לך מסך מזגן שנשלט במולטימדיה עם לחצנים פלוס ומינוס. 

הכל פשוט מאוד.

2008 רכב מעולה.

תתחדש אחי

לא אמרתי שהוא לא מעולה.
אבל לנו היה פחות נוח. אנחנו מעדיפים שהשליטה על המזגן תהיה מכפתורים וכמו שאמרתי ההגה לא היה לנו נוח

• רעיון טוב! 1
פורסם

לחבר טוב יש קפצ'ור בת שנה וקצת, הם נוסעים הרבה ומאד מאד מרוצים, ה"מולטימדיה" נוחה להם והפנינה היא המנוע.

אשר לתיבה, נדמה לי שהיא לא רובוטית אלא רציפה... הם בכל מקרה מדגישים שמדובר ברכב חזק וזריז.

ולשאלת פותח השרשור, אשר לצבע, לך עם הלב... אם הכוונה להחזיק את הרכב מספר שנים הרי זה המון המון פעמים שאתם מגיעים לרכב ורואים אותו מבחוץ...

עניין נוסף, צבע לבן למרות היותו "פרקטי", נוטה לאבד מהברק לאחר שנה או שנתיים בעיקר אם הרכב חונה בחוץ. צבע מיטלי לו שכבת לכה שומר על הברק זמן רב יותר. כך לפחות מניסיוני בגזרת המכוניות העממיות.

ולבסוף גג השמש הפנורמי, מיותר. השמש שורפת כל חלקה טובה, הכדור שלנו הולך ומתחמם, מספר הפעמים שייפתח זעום, סיכוי לנזילה...  אותי לימדו בשיעורי נהיגה שמסתכלים קדימה, לצדדים, לאחור אך לא למעלה...:)

• אהבתי 2

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...