Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המסך הגדול (כנראה בהתקנה מקומית) שאלתי את חברי המחזיק בקפצ'ור כזו ואין לו שום תלונה, להיפך, הוא מאד נהנה מהפיצ'רים ומנוחות התפעול והתצוגה, הוא אגב עובר כל הזמן מעברית לצרפתית וחזרה...

ובהזדמנות זו אשאל האם משהו השתנה בגירים הרובוטיים של רנו ומחלת החלפת המוח/גיר בקילומטרז חמש ספרתי חלפה לה?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה אפיין את הגיר הקודם (6 הילוכים רטוב)

לגבי הנוכחי (7 הילוכים רטוב) לא נתקלתי, מצד שני המסירות של רנו ירדו משמעותית בשנים האחרונות.

פורסם
לפני שעתיים, robertf כתב:

יש לך דוגמא ספציפית? כי מבדיקה זריזה בלוי יצחק אני פחות רואה את זה. אם אני משווה את ה-3008 של ההורים ל-CX5 מאותה השנה (2017) לדוגמא, עם רמת אבזור גבוהה, כל ההפרש מתבטא ב-3000 ש״ח לטובת המאזדה. לא בדיוק שמיים וארץ. 

בהתחשב בכך שההורים שלי שילמו 165 אלף ש״ח על שלהם, מחירון בסיס של 112,000 היום (122 משוקלל) לרכב כמעט בן 6, זה לא רע בכלל. אין ספק שזה שלובינסקי שיטתית לא הפסיקו לעלות מחירים מאז , עזרה לשמירת הערך, אבל ה-3008 גם מבוקשת, ונמכרת לחלוטין במחירי מחירון ואף יותר.

חיפוש ביד 2: cx5 & 3008 שנה החל מ2019:
מיון מחיר מהנמוך לגבוה,
כמעט שני העמודים הראשונים רק פיג׳ו מ90 אלף שח עד 120, כאשר המאזדות מתחילות להופיע החל מ130 אלף שח. 
עבורי בלי לרדת לעומק זה הבדל עצום במיוחד שמחירן כחדשות הוא זהה (החל מ170 אלף שח)

פורסם
לפני 10 שעות, robertf כתב:

תוך כדי קריאת השרשור לא הבנתי למה אתה לא מציין את התוספות האחרות שמגיעות עם האדישין 1 ורק מדבר על הגג. ואז נכנסתי לבדוק את המפרט באתר של רנו, ואני רואה שקרסו הורידו את שאר התוספות והההבדל היחיד הוא הגג הפנורמי (שם קצת מפוצץ לגרסה שכל מה שהיא מוסיפה זה גג שמש 🤷‍♂️

צודק לגמרי

לא ברור למה הם החליטו לוותר על שאר האיבזור וגם להוריד מההספק

על פניו נראה שהגירסא של ה-155כס טובה יותר אך יד 2 כזו עולה קרוב לחדש, אז אני לא יודע אם זה כדאי

פורסם

אני מניח שהסיבה היא לעמוד בתקנות זיהום אוויר וכל זה. 

וכן, בדקתי עכשיו את המחירון של הקפצ׳ור שלנו, ומפתיע כמה מעט הוא ירד יחסית. 

• תוכן חדש...