Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. תמצא טיסה במנועי החיפוש המוכרים (skyscanner, kayak..) ותסגור ישירות באתר החברה, ממה שראיתי יוצא יותר זול.
2. טסתי בפסח האחרון עם אל על לתאילנד (לפני שהתחיל הבלאגן של הטייסים), טיסה ב-787 דרימליינר, שירות סבבה לגמרי אוכל סביר+ ומולטימדיה עם מגוון רחב.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקייסקאנר ושאר האתרים מחו"ל לא מציגים אפשרויות שינוי, או ביטול ואם זה בתשלום או לא. גם איכשהו תמיד נוספים 80-100 דולר למחיר הכרטיס כשמגיעים לשלב התשלום.

באיזה מחיר הצלחת למצוא שאתה אומר יוצא יותר זול?

התאריכים הם 7 עד 25 בינואר 2023. שעה המתנה.

אגב, מוזר אבל הטיסה הזו לא הופיעה אתמול כשחיפשתי. היום עם VPN היא פתאום צצה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מוצא את הטיסה במנוע חיפוש (נטו בשביל להשוות בו זמנית בין כל החברות) וסוגר ישירות באתר של החברה שהטיסה שלה הכי מתאימה לי.
מניסיון אם יש צורך לשנות (או בזמן הקורונה ביטלו לך) היה יותר קל להתנהל.
לגבי המחירים - אתה מחפש טיסה לתאילנד בשיא העונה פוסט תקופת הקורונה, אין לך מה לעשות נגד זה.
סגרתי בנובמבר 21 טיסה לפסח 22, יצא לי כולל הקונקשן לקוסמוי פלוס מזוודה קצת מעל 900 דולר לאדם. ככל שהתקרב המועד המחירים עלו לאיזור ה-2000 דולר רק לבנגקוק. 

פורסם (נערך)

כשחזרנו משם בינואר 2020 (בדיוק התפרצה הקורונה) כרטיסים לבנגקוק עלו 550$. זה כבר לא רלוונטי להיום.

מה גם שבזמנו היו הרבה טיסות של אוזבקיסטן אירליינס וגם של חברות רוסיות למינהן שהיום נעלמו מההיצע.

הטיסה שציינתי מעלה עולה היום באתרים היקרים סביבות 860$ ובזולים 790$.

הבעיה היא שבכל הזולים אין שום מידע לגבי אפשרות ביטול או שינוי תאריכים.

מה גם, שהרבה מהם אלו סוכנויות בחו"ל שכנראה יהיה קשה להתנהל מולם במידה ונצטרך שירות. המשחק כאן בסוף הוא על 60-70$ מול אקספלורר.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לא חושב ששעה מספיק לקונקשן, הייתי מחפש לפחות שעתיים-שלוש להפחית סיכונים.
100 דולר לא מה שאמור להשפיע בצורה משמעותית בחופשה כזאת לפי דעתי. 
תסגור בחברה נורמלית ישירות דרכם ותהנה בראש שקט.

פורסם

שעה לקונקשיין זה גבולי.

רויאל ג'ורדניאן נחשבת חברה טובה ממה ששמעתי.

אתה יכול לטוס גם דרך איחוד האמירויות ולהרוויח טיסה ב-A380 של אמירטס אם מעניין אותך.

גם מקום יותר הגיוני לדעתי לקונקשיין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לא מזמינים טיסה בסוכנות לא ישראלית ולא בסוכנות אונליין, יותר מדי תלונות על התנהלות שערורייתית.

אם מזמינים בסוכנות ישראלית מתנהלים מול סוכן בשר ודם, כך שבמקרה של בעיות יהיה עם מי לדבר.

האפשרות הנוספת היא להזמין ישירות באתרים של חברות התעופה, ולבחור בחברה בלי יותר מדי סיפורי זוועה, כלומר חברה שגם אם יש,לה בעיות יהיה עם מי לדבר. גם לחברות גדולות כמו בריטיש ולופטהנזה יש הרבה מאוד ביטולים, אבל החברות לא נעלמות אלא מטפלות בתוצאות.

ועניין אחרון - להזמין את כל הטיסות באותה חברה (אין בעיה עם code sharing/interlining), כדי שאם יש בעיה באחד הקטעים תקבל תמיכה בכולם. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מזמין שנים דרך טלטוס ותמיד, אבל תמיד המחיר שם הוא הזול ביותר שאפשר למצוא. 

גם כשהייתה בעיה בביטול טיסה של אלעל הם טיפלו לי בזה מהר ובלי עלויות נוספות.

פורסם

וכשיש CODE SHARING תבדקו עם מי.

יצא לי כבר טיסת המשך מאיסטנבול עם קוד שרינג של החברה האירנית (מטוס של טורקיש אבל הייתי היחיד בטיסה בלי זקן ושמלה וזה כולל את הנשים).

• מצחיק 3
  • מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה אולי משועשע, אבל הרבה מאוד טיסות מאירופה למזרח הרחוק עוברות מעל עיראק, איראן, אפגניסטן ופקיסטן. בדיקה ב-FR24 תבהיר את זה - והייתי חושש מאוד מניתובים כאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא מזה אני פחות חושש. אם הייתי איזה קצין בכיר או אישיות מפורסמת אז כן אבל מה יש להם לעשות עם יצרן מגופים אשקלוני עם כרס וקרחת?

יהיה חבל להם על המקום שאתפוס להם בתא.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סתם לבדיקה,

יצא 64$ הלוך חזור לאיטליה.

בלי כלום!

ערום בלי ביטוח בלי כלום

אוטובוס אגד מכירים?

ככה אני רוצה את המטוס שלי.

image.thumb.jpeg.0d35201e08dd850a57b2150a1c52f936.jpeg

* הנ"ל ללא דרכון ואיננו מתכוון להוציא אחד ו\או לטוס 

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

שדרך KIWI זה זול

וסתם חירבשתי שם מספרים ואותיות.

אולי גם פותח השירשור ירצה לטוס בטיסה הזאת. אם מוסיפים מזוודה אז זה עולה עוד 100 יורו הלוך חזור. לא קריטי לדעתי וזול מאוד לטיסה לאיטליה. מראה את המחירים של לפני הקורונה.

שחשבתי שכבר לא יחזרו. 

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

זול גם כי זה לא השדה הראשי במילאנו, הוא מרוחק כמה עשרות קילומטרים מהעיר ובנוסף השעות של הטיסות שורפות לך את כל היום הראשון ואת היום האחרון.

זה מה שאני שונא ברוב טיסות הלואו קוסט.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...