Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות בנוגע ל obdlink

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שה ELM החינמי שקיבלתי לפני מספר שנים הפסיק לעבוד ואחרי ששוב נדלקה נורת מנוע עם האזהרה (יש לי כנראה דליפה בצנרת וואקום של המנוע) התחלתי לחשוב על מתאם OBD איכותי, ראיתי כי מומלץ ה obdlink אז הייתי רוצה לשאול מספר שאלות:

-ישנן שתי וורסיות, ה LX ו ה EX. אחת מחוברת ב USB והשנייה ב BT. מה עדיף? ישנו הבדל בניהם למעט צורת החיבור?

-יש לי OTG בטלפון אבל בעבר שחיברתי מכשירים בעזרת מתאם ה USB הם לא עבדו, מישהו התנסה עם ה obdlink בחיבור כזה?

-בשירשור האחרון שהזכיר אותו (מלפני שנה) היו לינקים לרכישה שכבר לא פעילים, אפשר לקבל המלצה מהיכן כדאי?

-ממה שראיתי מחיר ה obdlink הוא כ 200 ש"ח, קיבלתי המלצה בקבוצת מרצדס ל https://www.mycarly.com/ ב כ 100$. זה אמור להיות סורק אונברסלי עם פונקציות שספציפיות למרצדס. מישהו מכיר? שווה להשקיע עוד 100 ש"ח ברכישתו? 

פורסם

יש לי OBL Link LX הירוק עם חיבור Bluetooth שקניתי באמאזון במחיר לא זול בכלל לפני די הרבה שנים. עובד מצויין ועדיף על כל התאמים הזולים שהיו לי לפמי כן. לא יודע האם עובד עם Iphone. באיזה תוכנה אתה משתמש?

61WxprkT3xL._AC_SL1000_.thumb.jpg.4be97404d77f24a93b1e2e639e2b8b55.jpg

פורסם

אני עובד עם אנדרואיד.

ישנן מספר תוכנות שחשבתי להשתמש. הראשונה כמובן היא הטורק לרכבים באופן כללי וחשבתי על שתי תוכנות נוספות ספציפיות למרצדס:

-CARSOFT Mercedes

-Carly 

בגדול, אני כמעט שלא עושה טיפולים בבית כך שהפעלה של מצבים שונים פחות חשובה לי. מה שאני רוצה זה כלי שיאפשר לי לנתח את הנתונים (ספציפיים לדגם השלדה/מנוע שלי) בצורה יותר טובה מאשר בטורק.

פורסם (נערך)

לא מומחה בתחום,

בCarly נתקלתי כשפורסמו כמתמחים בBMW, אבל ייתכן מאוד שמתמחים בעוד גרמניות, מעולם לא התעמקתי כי זה קצת רחוק ממני (גרמניות).

אחרי חוויה פחות נעימה עם סורק לא זול של LAUNCH (או משהו כזה),

קניתי של Xtool עם עדכונים חינם לכל החיים וללא דמי מנוי והוא מתפקד משמעותית יותר טוב מהקודם, זיהה כל רכב עד כה אוטומטית.

כיוון שפחות מעניין אותך יכולות דו כיווניות, יש להם סורק שנכנס לך בתקציב (90$) A30

אפליקצית Anyscan שעובדת עם אנדרויד.

זה מהניסיון הדל שלי, חכה לתשובת הממומחים

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...