Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים היקרים

היתה לי תאונה כנראה בחניה והפגוש הקידמי נפגע ויש שיפשוף קטן בכנף

מדובר ברכב גולף שנת ייצור 2011

בשנה הבאה אני לא מיתכוון לבטח אותו בביטוח מקיף אלא רק צד ג

הייתי אצל פחח תיקון רוצה 1000 שקל

זו ההישתתפות העצמית שלי בביטוח כעת אני לא יודע אם כדאי לי לתקן בלי להפעיל את הביטוח  כאמור בשנה הבאה רק צד ג 

השאלה שלי אם כך במידה ואפעיל ביטוח  האם יעלו לי את הפרמיה רק אם אני רוכש צד ג?

מאד אשמח לעצה והכוונה

עוזי

פורסם

זה פחח שלא קשור לחברת ביטוח הישתתפות עצמית אם מפעילים את הביטוח היא גם 1000 שקל  אני שואל  לעיניין הפרמיה בשנה הבאה שאצטרך לעשות ביוח  אני אעשה צד ג 

האם הפרמיה תעלה גם שעושים רק צד ג?

כמובן אם אתבע את חברת הביטוח

פורסם

הבנתי את השאלה לגבי הפרמיה - אני לא יודע, תבדוק בפוליסה שלך אם יש תנאים לעליית פרמיה או משהו

אבל אם יעלה לך 1000 שקל לעשות את זה "לבד" או 1000 שקל להפעיל ביטוח אני לא מבין למה שתרצה להפעיל ביטוח גם אם זה לא מעלה את הפרמייה

פורסם
לפני כשעה, Sparrow420 כתב:

הבנתי את השאלה לגבי הפרמיה - אני לא יודע, תבדוק בפוליסה שלך אם יש תנאים לעליית פרמיה או משהו

אבל אם יעלה לך 1000 שקל לעשות את זה "לבד" או 1000 שקל להפעיל ביטוח אני לא מבין למה שתרצה להפעיל ביטוח גם אם זה לא מעלה את הפרמייה

מכיוון ש אני חושב שהתיקון דרך הביטוח הוא יותר טוב הם יחליפו לי את הפגוש הפחח לא של הביטוח אמר שהוא מפרק את הפגוש הפגוע ומתקן אותו ואחר כך מחזיר אולי אני טועה בכל אופן אשמח לעצה באיזו אופציה ליבחור

תודה  

פורסם

אם האפשרויות הם

1) לשלם עצמית לפחח שיסדר את הפגוש הישן

2) לשלם לביטוח שיביא פגוש חדש ללא עליית פרמיות

אז ברור שביטוח ופגוש חדש (דגש על חדש, כן? לא משומש)

תבדוק עם הביטוח שלך מה הוא מכסה, או שתסתכל במסמכים שקיבלת או שתתקשר אליהם תשאל

קח בחשבון שדרך הביטוח אתה לא יכול ללכת איזה בעל מקצוע שאתה רוצה (בדרך כלל, תסתכל במסמכים\תשאל אותם)

דרך אגב, למה שנה הבא אתה לא מתכוון לעשות מקיף?

פורסם

תלוי כמה רוצים על המקיף, כמה הרכב שווה ומה הסיכוי שיקרה לרכב משהו, וכמובן במה שנראה לך

אישית אף פעם לא עשיתי מקיף, אבל גם הרכב הכי יקר שהיה לי היה שווה רק 20 וקצת בזמנו

פורסם

הבחירה אם לבטח מקיף היא לטוטל לוס

האם יהיה לך בלי המקיף   כסף לרכוש רכב אחר

חחח

פגוש חדש לרכב משנת 2011 חיב"ס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה עובר לתחב"צ במקרה כזה אתה לא צריך מקיך

אם אתה הולך להחליף לרכב אחר ( לא כתבתי חדש ) אז אולי תזדקק כסף מהביטוח לשם כך.

וזה קנה המידה אם לעשות מקיף או לא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...