Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

דרך אגב, הדבר הזה בכלל נוסג ישא?

ואם בסופו של דבר הרכב נפסל, דאג להורדה מסודרת מהכביש, כדי שלא תחזור בעוד כמה שנים עם סיפור כזה.

אחחח ענייני ביטוח, ספריאל חווה צמרמורת ספק מסיפוק או חרדה. 

הכל יהיה בסדר, כשהביטוח מוריד את הרכב מהכביש זה לא כמו לתת לאיזה מוסכניק שמתעצל לבדוק ולהזמין שמן בתקן הנכון לעשות זאת. 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדברים האלה יש לי מטיה להיות קצת יותר קתולי מהאפיפיור. וגם אם הרכב ירד בצורה מסודרת חובה לשמור את התיעוד.

לצערי יש לי ניסיון לא מבריק עם הרשווות בכגון זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שי, אתה לא מקשיב.

לפני שאתה הולך להתרוצץ אצל פחחים, תן לאצבעות ללכת במקומך...

תפנה לחברת המאגר בווטסאפ. אם אתה לא מכיר, הם מוכרים חלקים מפירוק. תבדוק אם יש להם דלת לבנה כולל שמשה + פגוש + פנס, ומה עלותם. מניסיוני יש להם אחלה שירות בווטסאפ. אפילו ישלחו לך תמונות של הרכב התורם. ככה תדע בדיוק מה עלות החלקים ותדע אם ריאלי לעשות את זה בתקציב וברמת נראות שמתאימה לך.

פורסם

המאגר הוא המקום האחרון שהייתי מחפש בו חלפים בזול. הם גם לא מחזיקים חלפים לכלי רכבים שייצור הופסק לפני 19 שנים.

ולגבי מי שהציע ליישר את הדלת והפעיל את ביטוח השמשות - לא יעבוד כי ביטוח השמשות לא תקף במקרה תאונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טיפ מצויין.

להם באמת אין.

לא מפתיע, אף אחד לא מתקן נבלות שכאלה.

מניח שאם להם אין אז אין לאף אחד.

יאללה, לשחיטה.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

המאגר הוא המקום האחרון שהייתי מחפש בו חלפים בזול. הם גם לא מחזיקים חלפים לכלי רכבים שייצור הופסק לפני 19 שנים.

ולגבי מי שהציע ליישר את הדלת והפעיל את ביטוח השמשות - לא יעבוד כי ביטוח השמשות לא תקף במקרה תאונה.

לא יודע... לי עבד מצויין עם טויוטה בת 16. 300 ש"ח + מע"מ על פגוש, ואותו דבר על פגוש פנימי. פלוס 30 ש"ח משלוח למוסך ליד הבית.

ייצור הסניק של שי הופסק לפני 18 שנה. אבל זה אכן רכב הרבה פחות נפוץ. היה שווה לבדוק. אין אז אין.

פורסם
לפני שעתיים, shais01 כתב:

טיפ מצויין.

להם באמת אין.

לא מפתיע, אף אחד לא מתקן נבלות שכאלה.

מניח שאם להם אין אז אין לאף אחד.

יאללה, לשחיטה.

אם זה לשחיטה הייתי שמח לקחת כמה דברים 

הגלגל רזרבי נמצא מתחת לאוטו? אם מנוף כמו בגרנד סניק?

פורסם

כאן מוצעת סניק שלמה לפירוק ב-2500 ש"ח. נסה לדבר איתו אולי ירד במחיר.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמו שכולם בערך צפו, הסניק הזו בדרך להיות שלולית מתכת נוזלית.

אם מישהו צריך השלמות חלקים מוזמן ליצור קשר.

נרכשה 207 2010, יד ראשונה עם 50k. הספקתי להכיר את רונן ויוסי ממוסך גבע שיהפוך לבית החדש שלה.

DEC255F3-29A2-4D56-8997-CDDFF0A6E19C.jpeg

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

רגע...

היא נוסעת?

יש לה טסט?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

'מורדת מהכביש' - לא טוב למה שרציתי. חבל. 

היה לי שימוש עבורה. 😪

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

'מורדת מהכביש' - לא טוב למה שרציתי. חבל. 

היה לי שימוש עבורה. 😪

גרוטאלי?

• תוכן חדש...