Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קזחסטן

gadik6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

חוץ מהאפשרות לראות חורי תחת של גברים בגיל העמידה ללא הגבלה

סיקרנת. ספר לי עוד.

• אהבתי 3

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הם עדיין דוברים רוסית? או שהלאומנות המקומית כבר גרמה להם לשכוח?

איך רופא ישראלי מוצא את עצמו בקזחסטן? באיזו מסגרת?

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 11 דקות, Igalz כתב:

הם עדיין דוברים רוסית?

יש לי חבר שנוסע לשם כל שנה-שנתיים לבקר משפחה, אז לדבריו כן.

בניגוד לאוקראינית, ששונאים רוסים (ואיפשהו בצדק), לקזחסטן יש קשרים מאוד הדוקים עם רוסיה, אז יש שם הרבה דוברי רוסית, יש שם גם מיעוט רוסי אתני די משמעותי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Igalz כתב:

הם עדיין דוברים רוסית? או שהלאומנות המקומית כבר גרמה להם לשכוח?

איך רופא ישראלי מוצא את עצמו בקזחסטן? באיזו מסגרת?

רובם המוחלט דובר רוסית ביום יום, אם כי בינם לבין עצמם הם מדברים לפעמים גם קזחית (פשוט משלבים ועוברים בין השפות תוך כדי שיחה), גם הצעירים.

יש הרבה שיתופי פעולה בין שתי המדינות בתחום הרפואי, החל מהכשרות/השתלמויות של רופאים מקזחסטן בבתי חולים בישראל, תיירות מרפא, מכירת ציוד ומכשור רפואי בבתי חולים שם ועוד (יש כמובן גם רופאים ישראלים שעובדים שם או שיש להם שם מרפאות, אך אלו מעטים להבנתי).

אני לא רופא (מקסימום שמינית רופא), אבל עובד בתחום הרפואי ומכשיר רופאים, אז ככה הגעתי לשם (בעקבות מכירה של מכשור רפואי לבית חולים מקומי).

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

לא מכיר את גדי, אבל יש תחום עצום של שיווק ציוד רפואי ותמיכה בו. אנשים שמלווים את הצוותים הרפואיים כאשר הם לומדים להשתמש בציוד רפואי שאינם מכירים, ולפעמים תומכים במהלך כל השימוש באותו ציוד. אותם צוותי תמיכה מכירים את הציוד לפרטי פרטים ונוכחים בעת השימוש בו - כשהם אלה שמנחים את הרופאים והאחיות והטכנאים ולפעמים מעורבים אישית בפעילויות הרפואיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין. אני נולדתי בקזחסטן, אבל לא הייתי שם כ- 30 שנה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 20 שעות, arik100 כתב:

רגע.

לא הבנתי במה אתה עובד ומה הקשר למדינות עולם 3

תחום המכשור הרפואי.

עובדים גם במדינות עולם שני/שלישי (למשל הודו, לפחות לפי ההגדרות שלי).

• תוכן חדש...