Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Falken Ze310 מול Continental CPC 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי, אחרי התייעצות כאן ואפשרויות שונות שעלו, החלטנו על 4 צמיגי Falken Ze310  לסיאט טולדו 215/45 R16, רכב משפחתי שנוסע פחות מ 10K ק"מ בשנה. אבל אני תוהה.. אולי היינו צריכים לבחור Continental CPC 2. אני מתכוונת בעיקר מבחינת בטיחות, אחיזת כביש (למרות שהם די השתוו במבחן משנת 2020, לינק בהמשך, אבל אני מבינה שהקונטיננטל נחשבים ליגה אחרת).  ברור לי ההפרש במחיר, אבל עוד מעט ינהג ברכב גם הבן שהוא נהג חדש, וגם אנחנו מתכננים נסיעה מהצפון לאילת, אז הדבר האחרון שאני רוצה להתפשר עליו זה בטיחות. מי יכול לעזור לי להבין על מה אני מתפשרת כשאני בוחרת בפלקן במקום הקונטיננטל. אמנם הזמנתי, אבל יכולה עדיין לשנות. מבינה שמתפשרת על נוחות, מצד שני פלקן שקטים יותר. על מה עוד אני מתפשרת בבחירה הזאת? המון תודות

והנה הלינק שהזכרתי:
https://www.tyrereviews.com/Article/2020-Tyre-Reviews-Ultimate-Summer-Tyre-Test.htm

עריכה אחרונה על ידי גליה15
פורסם

שלום,

צירפת מבחן, אני מניח שגם קראת אותו.

פאלקן במבחן הזה היה במקום הראשון בבלימה על כביש יבש ומקום שני בבלימה על רטוב.

זה אומר שאין שום התפשרות על בטיחות, להיפך - מרחק בלימה הכי קצר. 

על.מה כן מתפשרים ( לפי המבחן הזה )?

נוחות וצריכת דלק ( משהו כמו 2%) כתוצאה מהתנגדות יותר גבוהה לגלגול. 

בקיצור, הזמנת צמיג איכותי, אפשר לישון בשקט ולנהוג בשקט ובבטחה.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכול טוב, גם אני התקנתי את הפלקון הנ"ל, כבר שנה איתו, עברתי חורף, צמיג מעולה, עמיד וחזק.

טיפה יותר רועש ויותר דלק, אבל עושה את העבודה בכסף לא גדול.

על הרכב השני יש גודייר אפשינג גריפ פרפורמס תוצרת פולין, מעולים ושקטים.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

יש לי פאלקן 310 וגם קונטי שהיה מותקן מקורי ברכב.

הכל טוב עם פאלקן אחלה צמיג ,אם מחיר יהיה טוב אז אמשיך לבחור בפאלקן כי הוא ממש איכותי ,אני לא בטוח שקונטי טובים יותר ואם בכלל.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

שמחה לעדכן שלפי המדבקה על הצמיג הם שיפרו את צריכת הדלק מ E ל D. קיבלתי את הצמיגים והרכבתי, ושמחתי לגלות את זה. שאר הפרמטרים (אחיזה בכביש רטוב A, ורעש 69 דציבלים) ללא שינוי. לפחות נכון במידה שלי 215/45 R16.

תודה לכולם על העזרה!

עריכה אחרונה על ידי גליה15
  • תוכן חדש...