Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*אני מפסם שוב מכיוון שבקודם לא יכולתי לשנות הכותרת ולכן לא שמו לב כאן.

חברה זה הממשך לסרט המפורסום, תורידו, תהנו , ותנו חוות דעת

*כדי להוריד את הסרטון יש ללחוץ למטה על "FREE" ואז יופיע למטה במסך ספירת שניות , לאחר ספירת השניות יופיע בתחתית המסך לינק, לחצו עליו ותורידו.

*הסרט בפורמת wmv (ווינדוס מדיה פלייר)

* הכי חשוב, תהנו.

http://rapidshare.de/files/1668519/Lehitzot4.wmv.html

*בלי חוות דעת מיותרות על קיום ה"תופעה" כי זה הרביעי בסידרה ומצופים עוד, אז אין צורך בהערות כאלה, כמובן שהכל נעשה בכבישים צדדיים בלילה כשאין עוד רכבים שמפריעים והסיכון היחידי נופל עלינו בלבד.

פורסם

סרט חזק ביותר כל הכבוד על ההשקעה בצילומים והעריכה קבל ח"ח תמשיך ככה! :-)

נקווה רק שכולם נוסעים שם בזהירות (יחסית...)

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם
כיצד מצולם הקטע בין 00:42-00:53 ?

חחח זה המצעה שסתם עלתה לי באותו הרגע, נוסח כזה סרטוני WRX... פשוט מאוד מצלמה שמונחת על שפת הכביש ז"א על המדרכה או החוצץ , ו כל מה שעושים מסובבים אותה לפי הצורך :)

פורסם

וואלה בניגוד לאחרים פה אני לא ממש מבין מה כל כך חזק...

צריך כשרון או מיומנויות אדירות כדי ללחוץ על הגז כמו מטורף?

מה כל כך חזק בכמה מפגרים שקורעים את האמא של דוושת הגז ונוסעים בקו ישר?

שלא לדבר על הסיכון בכך... מכוניות שעומדות בצד הכביש, עוד כמה שעומדים בנתיב ליד... הרי אני כמעט בטוח שבמקרה חירום אף אחד מאותם טייסים לא יצליח לתקן הרבה...

שלא לדבר על אותם אנשים שעלולים לעבור באותו רמזור ולהיתקל שלא באשמתם באותם טייסים...

:) אפשר לחשוב, כל העסק נראה די מבוקר ובהשגחה ממה שאפשר לצפות מהעניין הזה...

אני לא רואה בזה אסור אם הכל בשטח סגור וריק מתנועה וכמובן הנהגים יודעים מה הם עושים.

מקווה שיעבירו כבר הצעת חוק לכל ה"מירוצים" למיניהם... זה יכול לתרום בהמון תחומים, אך עם הסתייגות שהכל צריך להעשות בהשגחה ובתנאים מגבילים ומסויימים.

הצחקת אותי...

מבוקר? לא מבוקר ולא נעליים... הפתעה הכי קטנה ויהיו שם מכוניות מרוסקות...

השטח לא סגור, ואולי אין הרבה תנועה, אבל אם יעבור נהג תמים ויתקל בטייסים, מה יקרה אז?

ולפי דעתי דברים כאלו רק מרתיעים אנשים מלתמוך בספורט המוטורי...

פורסם
אין לי ספירת שניות אחרי שאני לוחץ free. מה עושים?
אחרי שלחץ FREE תרד במסך ותסתקל למטה רשום שניות, תחכה שהזמן הזה יעבור אחרי שהוא עובר, אתה תראה שם במקום השניות את שם הקובץ/הסרט, לחץ עליו וזה יפתח לך את חלון ההורדה שלך.

אם בכל זאת אין לך ספירת שניות יתכן שכבר הורדת קובץ דרך האתר הזה בשעה האחרונה, חכה ששעה תעבור ואז זה יתן לך להוריד(הגבלה של קובץ לשעה)

פורסם
אחלה סרט :wink:

תגיד אחי, מה הקשר שלך לסלביק? המון זמן לא ראיתי אותו!

הוא בא לצלם, דווקא הוא נוכח הרבה בזמן האחרון

פורסם

אני כתבתי כבר, אבל יכול להיות שההודעה לא נקלטה.

הסרטים ממש יפים. המבחר של הקטעים מאוד יפה.

ובמיוחד, הפס קול שלהם ממש טוב :-D ...

המשיכו ככה!

:)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אהבתי את האינטרו :) נראה טוב במיוחד

swat-team שלחתי לך ה"פ באתר אחר חבל שלא ענית לי ככה הינו יכולים לראות

בסרטון איטלקיה עם מנוע 2000 משופר/מלוקק/וחזק :) אה יש גם happy button

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

באמת הרשמתי, בהחלט שווה כניסה הת'רד הזה.

חבל רק שאי אפשר קצת לשפר את איכות התמונה, אבל עדיין, כל הכבוד על ההשקעה! הלוואי וירבו אנשים כמוך ויראו כאלו סרטים (מקווה שבעתיד איכות התמונה תשתפר).

אגב, המפגשי רייסים האלו מתואמים מראש ופתוחים לקהל הרחב של חובבי ומושבעי "מיאוצים ומירוצים קצרים" למיניהם? אם כן, אשמח לשמוע פרטים, בתקווה להגיע ולהיווכח ב-Live, מי יודע, אולי אני אתחרה אפילו עם הבימבה שלי ;)

• תוכן חדש...