Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שקורה כשאין כוח אדם ומגייסים כל ארחי פרחי שמוכן לתת כתף (ולקחת משהו).

גנביות ממזוודות אינן ארוע נדיר גם בימים כתיקונם, אבל הברדק הנוכחי עולה על הדמיון. לא רק בנתב"ג.

ותודה למשרד האוצר שאנס את נתב"ג ואת חברות התעופה לפטר ולפט ר ולפטר, בלי לחשוב על היום שאחרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה מה שעושים למזוודות.

לא רוצה לחשוב על אופרצית המזון של הטיסות...

או בכללי... תחזוקת המטוסים.

שמח שלא קניתי כרטיסי טיסה לחו"ל.

ואני נופש בארץ במחיר נורמלי (כן... לא מלון... אבל המחיר שווה )

.

פורסם (נערך)

אין קשר בין הדברים. מפעלי המזון מפוקחים, ולפחות חלקם מצאו תעסוקה חלופית בזמן הקורונה.

תחזוקת מטוסים זה עניין סופר מקצועי, אנשים עובדים קשה כדי לקבל הסמכה להחליף בורג במנוע הימני ואז הסמכה כדי לחליף אותו בורג במנוע השמאלי, ועובדים תחת פיקוח. זה לא מוישה שמגייסים ברחוב כדי לסחוב - או לזרוק - מזוודה של 23 ק"ג, בלי יותר מדי בדיקות רקע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מבין, יש לכל מזוודה מספר זיהוי, יש תג שמי לפעמים ופרטים של טלפון/מייל. תעסיקו צעירים לפני צבא שיתקשרו אחד אחד וימצאו את הבעלים של המזוודה. כשגורסים מזוודות בצורה כזו זו הנחיה מגבוהה - אדם שחייב לתת את הדין ולמצוא את עצמו מפוטר במיידי. כל נקודה בנתב"ג מצולמת וכולם יודעים טוב טוב מי נותן את הנחיות לפנות מקום. זה ממש מזעזע שמשפחה אורזת מזוודה לנסיעה לחו"ל וצריכה לקוות שחברת הביטוח תחזיר לה כסף שלא תמיד מפצה על חפצים סנטימנטלים.  גועל נפש אחד גדול

• אהבתי 6

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 28 דקות, sperial כתב:

אין קשר בין הדברים. מפעלי המזון מפוקחים, ולפחות חלקם מצאו תעסוקה חלופית בזמן הקורונה.

תחזוקת מטוסים זה עניין סופר מקצועי, אנשים עובדים קשה כדי לקבל הסמכה להחליף בורג במנוע הימני ואז הסמכה כדי לחליף אותו בורג במנוע השמאלי, ועובדים תחת פיקוח. זה לא מוישה שמגייסים ברחוב כדי לסחוב - או לזרוק - מזוודה של 23 ק"ג, בלי יותר מדי בדיקות רקע.

אתה חושב שאין קשר...

דוד שלי ז"ל טען בכל תוקף שלפי מצב השירותים בבית הספר אפשר למדוד את איכות המורים.

למרות שאין שום קשר בין השניים.

גם כאן (לדעתי) מי שמזלזל ברכוש פרטי כך, יזלזל גם בנהלי בטיחות.

אני לא מדבר על הטכנאי הפשוט שעושה את עבודתו נאמנה, אלא את הביג מנהל שיורה לו לחפף.

• אהבתי 2

.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

ותודה למשרד האוצר שאנס את נתב"ג ואת חברות התעופה לפטר ולפט ר ולפטר, בלי לחשוב על היום שאחרי.

זו בעיה כלל עולמית שקורית כרגע בהרבה שדות תעופה ברחבי העולם.

בתקופת הקורונה חילקו לאנשים כסף וביציאה מהקורונה היה ביקוש אדיר לעובדים, אז למעמיסי המזוודות היו אפשרויות עבודה יותר אטרקטיביות מהעבודה הקשה הזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, om2 כתב:

גם כאן (לדעתי) מי שמזלזל ברכוש פרטי כך, יזלזל גם בנהלי בטיחות.

אני לא מדבר על הטכנאי הפשוט שעושה את עבודתו נאמנה, אלא את הביג מנהל שיורה לו לחפף.

תחזוקת המטוסים נעשית ע״י חברות התעופה או גורמים אחרים בעלי הסמכה (בדק תעופה).

שינוע מזוודות נעשית ע״י עובדים זמניים של שדות התעופה שמשלמים להם שכר מינימום.

אין להם אותם מנהלים והם אפילו לא עובדים באותן חברות.

זה בערך כמו להשוות שוטף רכבים בתחנת דלק לדיאגנוזיסט במוסך יבואן.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

זו חרפה לא נורמלית. פשוט מאפיה של עגלונים ששולטת בנתב"ג. יש לשדה יחידת שיטור פנימית שאחת המטרות שלה היא למנוע מעשים מהסוג הזה - היכן הם היו? נרדמו בשמירה?

אני לא עוצר את נשימתי בציפיה שיעשו מאמץ לאתר "מי נתן את ההוראה" ולטפל בו. יבעטו משם כמה שין-גימלים, אבל בראשי המאפיה שמוברגים חזק בוועד כנראה שלא יגעו.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

קרובת משפחה אמורה לטוס באוגוסט לחופשה באירופה עם המשפוחה שלה.
התקשרה אליי הבוקר לאוטו כשכבר הייתי בנסיעה, אז תיארה לי מה שהראו בטלוויזיה.
היא שוקלת כעת בשיא הרצינות לבטל את הנופש בחו"ל ולספוג את עלויות הביטול - עדיין עדיף לדעתה, לעומת עוגמת הנופש שתהיה בשדה באוגוסט - ולא רק מהפן של הכבודה.

מה דעתכם? לא כל כך ידעתי מה להגיד לה...

פורסם
לפני 6 דקות, ירחמיאל כתב:

קרובת משפחה אמורה לטוס באוגוסט לחופשה באירופה עם המשפוחה שלה.
התקשרה אליי הבוקר לאוטו כשכבר הייתי בנסיעה, אז תיארה לי מה שהראו בטלוויזיה.
היא שוקלת כעת בשיא הרצינות לבטל את הנופש בחו"ל ולספוג את עלויות הביטול - עדיין עדיף לדעתה, לעומת עוגמת הנופש שתהיה בשדה באוגוסט - ולא רק מהפן של הכבודה.

מה דעתכם? לא כל כך ידעתי מה להגיד לה...

סיכוי סיכון כמו הרבה דברים בחיים

שתיקח במזוודה מינימום ולא דברי ערך ממשי או סנטימנטלי

אישית אם כבר הזמנתי לא הייתי מבטל רק עושה ביטוח יותר מקיף

• אהבתי 1
פורסם

אפשר וגם רצוי לטוס עם מטען יד בלבד, במיוחד בימים אלה. אורזים מינימום, בגדים לשלושה ימים, ביעד נכנסים לחנות זולה וקונים כמה שמטעס, מכבסים פעם-פעמיים אם צריך, והביתה.

אגב,

מאוד מפתיע לראות בתמונות (המזעזעות) שאנשים אורזים במזוודה חפצים אישיים יקרים ודברים כמו מפתחות למשל. לאנשים אין מוח? מי שם מפתחות במזוודה שהולכת לבטן המטוס FFS.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

טס עוד שבועיים ל3 שבועות בארה"ב. לא יכול להסתפק בכבודת יד (אני אולי כן, האישה והבת בטוח לא).

מתכוון להפקיד מזוודות בטרום טיסה של אל על. מקווה שמהטרום טיסה יהיה יותר סיכוי שיועמסו על המטוס.

בכל אופן הצטיידתי באיירטאגים של אפל. לפחות אדע באיזו יבשת המזוודות נמצאות ואם יש טעם לחפש אותן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...