Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3

אדוןמנגו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה שואל כנראה שאתה לא בנוי לקנות רכב כזה. (סלח לי אם אני סתם שופט לחומרה, אבל יש הרבה שופוני בארצנו ואנשים פשוט רוצים את הפוזה לא משנה כמה זה יעלה להם.)

למה אני אומר את זה? יש לי חבר עובד במוסך, אומר לי כל כמה ימים נכנס מישהו עם איזה מרצדס או אאודי שרכש במיטב כספו אבל כסף לתיקונים אין לו, מתחיל לקושש כסף מפה ומשם, מתפתל ולא מבין איך תיקון שנראה לו פשוט עולה 20K.

פורסם
לפני 10 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

השאלה כללית מידי - תן יותר פרטים לגבי תקציב וסוג מנוע והשנתון הרצוי כדי שיוכלו להתייחס כאן ברצינות.

2008- 2011 שנ'
כמה אפשרויות פתוחות:
Sportback Ambition אוט' 2.0
Sportback Sharp אוט' 1.8
Sportback Sharp אוט' 1.2
Sportback Attraction אוט' 1.8
Sharp אוט' 3 דל' 1.8
Sportback אוט' 1.6

תקציב עד 70K

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 7 שעות, אדוןמנגו כתב:

2008- 2011 שנ'  -  שנים בהחלט בעייתיות, מחייב הרבה זהירות בבחירת הרכב הנכון
כמה אפשרויות פתוחות:
Sportback Ambition אוט' 2.0  - ביצועים הכי טובים, מנוע שסובל מבעיות בשרשרת התזמון אך הגיר 6 הילוכים DQ250 יותר טוב ואמין מהיתר
Sportback Sharp אוט' 1.8  - כנראה הקומבינה הכי בעייתית בשנתונים הנ"ל - גם בעיות בשרשרת תזמון וגם גיר DQ200 שמאד ידוע לשמצה לפני 2015, הכי פחות מומלץ.
Sportback Sharp אוט' 1.2   חביב - אך לא מלהיב. לפחות תחזוקה זולה ולא מסובכת, אותו הגיר הבעייתי.
Sportback Attraction אוט' 1.8
Sharp אוט' 3 דל' 1.8
Sportback אוט' 1.6  רכב פוזה נטו - לאנשים שלא מעניין אותם ביצועים, חלש מאד, פשוט לתחזוקה, אותו גיר בעייתי

תקציב עד 70K

תוכל לראות שמנוע 2 ליטר הוא העדיף למי שבאמת מחפש ביצועים. תצרוכת דלק מפתיעה לטובה - בתנאי שאתה נוהג באיפוק, יכולה לעבור בקלות 1:12 ויותר בנהיגה מתונה.

זה מסןג הרכבים שמהווים את האתגר הגדול ביותר למצוא משהו "נקי" כשאני מחפש ללקוח - בגלל השילוב הבעייתי של בעלים קודמים צעירים שלא תמיד משגיחים על הרכב ועל תחזוקה נאותה יחד עם מחירי תחזוקה לא נמוכים. מזכיר בזה את הסיאט לאון, למשל. מצריך סבלנות ובדיקה מקצועית.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

בנוגע למנוע 2 ליטר, במידה והחליפו קיט טיימינג אני חושב שזאת האופציה הטובה ביותר.

שים לב שהרבה נוטים לשפר רכבים עם המנוע הזה, אז זה קצת יותר יקשה על החיפוש. 

• תוכן חדש...