Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יש לי ג'ק זול ופשוט שעלה בזמנו 150 ש"ח.
אבל הוא כבר חגג 8 ואני חושב שהגיע זמנו להפוך לג'ק משני.
מכל מה שחפרתי בינתיים - זה או לקנות auc ג'ק צעצוע ב150 ש"ח או לקנות ג'ק סביר שירים 50ס"מ ב900.
מה, אין משהו באמצע?!

איפה מוצאים ציוד מוסכים משומש בזול?😓

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם זה משהו שישאר בבית, תחפש ציוד משומש מפנצ'ריות. 

אבל זה לא ג'ק עגלה שאתה יכול להעמיס ברכב. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא רוצה ברכב, רוצה לבית.
איפה מחפשים?

(כמובן שצריך הידראולי, לא פנאומטי)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

לא ציינת מה המטרה שלך בשימוש בג'ק. האם רק להחליף גלגלים או להרים ציר שלם לצורך העמדה על בוקים.

שאלה חשובה נוספת היא משקל הרכב.

המבחר בארץ נורא מצומצם.

אני מכיר את הג'ק שציינת ב900 שח. הוא עשוי מפלדה ושוקל כ-44 ק"ג. זה מתאים רק אם אתה מאחסן את הג'ק על אותה רצפה שאתה הולך לעבוד איתו.  היה לי כזה ומכרתי אותו, כי היה סיוט להוציא אותו מהמחסן לאיזור העבודה.

יש ג'קים דומים מאלומיניום ששוקלים 26 ק"ג, עולים בארץ כ-1400 ש"ח. אם אתה נזקק לזה אל תחסוך. קניתי אחד בגרמניה ב400 ש"ח כי הייתה לי אפשרות להביא אותו בלי לשלם על המשלוח.

לדוגמה: https://www.lkltd.co.il/מגבהגק-עגלה-הידראולי-25-טון-גוף-אלומיניוםפלדה

מעבר לכך, יש ג'קים קלים יותר ששוקלים 15 ק"ג ומדורגים ל1.5 טון. מתאימים להרמת ציר של רכב קל או להחלפת צמיגים בלבד, אבל הם עוזרים להרבה אנשים. עולים כ$200 בחו"ל (לא ראיתי כאלה בארץ) וניתן להזמין אותם בדואר. מכונה בדרך כלל racing jack.

לדוגמה: https://www.ebay.com/itm/144220996730?hash=item21943dc47a:g:deYAAOSwp2hhUck7&amdata=enc%3AAQAHAAAA4BawHGgz3V5kRrFGUCaYRYEpQ9%2FNnrJpVhIzdNNFlGgvAEKETVPlJOf0o3fj4Bt%2BZWZRIrqq0R5I2YZeABIAdtJkx1DmK93K1ncfrRMHpLGpZkEbJteQvNA7i2uhauMTXlWnQda%2BlULtyTqiAkLZVIBz2ETbAgyLvMKfxpnjBZECxFYyu0un4AoTBwdkobdBGs1jimj1NrvBmkJc9yxBFai78W8loXM%2BNEWCzpbH0Gscpft43B0xmIQmyqDHOVTpSVrHiXRrPQhAdSeUlzCnXKWvaHSitoQ5yPy0qH0vJBoI|tkp%3ABFBM4Lep8bNg

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

השימוש הוא לכל עבודות המכונאות, לרוב מן הסתם בשביל להרים את הרכב על בוקים, הרכב הכי כבד שאצטרך להרים איתו ישקול פחות מ2 טון כל הרכב (הנוכחי שוקל 1.1).
אני לא גר בבניין ולכן אין בעיה שהג'ק יגור על אותה רצפה. 
הלוואי והם בטעות יכנסו לשילוח חינם של אמאזון, אני ישר מזמין.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מניסיון, הג'קים הזולים שכתוב עליהם 2 טון לא מסוגלים להרים ציר של רכב במשקל 1.6 טון. 

מעבר לזה שדי קשה בכלל למקם אותם במרכז של ציר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 26.6.2022 בשעה 11:24, amosbmw כתב:

יש ג'קים דומים מאלומיניום ששוקלים 26 ק"ג, עולים בארץ כ-1400 ש"ח. אם אתה נזקק לזה אל תחסוך. קניתי אחד בגרמניה ב400 ש"ח כי הייתה לי אפשרות להביא אותו בלי לשלם על המשלוח.

הבאת 26 קילו של גק במזוודה? ולא אמרו כלום בשדה תעופה?

פורסם (נערך)

יש סט של ג'ק חשמלי ומפתח לפתיחת גלגלים במזוודה

באזור 700 שח

יתרונות:

לא כבד,קומפקטי,חשמלי ומרים עד 5 טון כמו כן יש לו גם קומפרסור אויר לניפוח צמיגים ומגיע עם מפתח גלגלים אימפקט 480NM

חסרונות:

גובה התחלתי גבוה מעט ורוחב זרוע הרמה צר כמו של ג'ק בקבוק, כדאי להשתמש בשילוב עם כרית לג'קים  12.5ס"מ או בקרש (פחות מומלץ).

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם
לפני 52 דקות, outnex כתב:
בתאריך 26.6.2022 בשעה 11:24, amosbmw כתב:

הבאת 26 קילו של גק במזוודה? ולא אמרו כלום בשדה תעופה?

לא במזוודה, בארגז.

לפני 7 דקות, nit_zan כתב:

לא מתאים בכלל להרמת ציר של רכב פרטי.

עמוס

פורסם

אתה צריך להשחיל את הג'ק שיישב במרכז התת שילדה הקדמית, הדיפרנציאל מאחור. או נקודות אחרות במרכז הרכב. אין לג'ק הזה גלגלים ככה שזה כמעט בלתי אפשרי.

חוץ מזה הוא ממש גבוה במצב סגור.

עמוס

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...