Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי חתך צמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני עם מידת צמיגים 195/55/16 וחושב לשים שני צמיגים מקדימה עם חתך 50 במקום ה- 55. הסיבה היא שאז אני יכול לשים צמיג ספורטיבי או אפילו סמי. חוץ מהעניין הלא חוקי, האם זה ישפיע על הנסיעה מבחינת חיכוך הגלגל בחלק הכנף/טמבון או משהו כזה? אל תרשמו לי על נוחות כי זה ברור לי. וגם אל תרשמו לבדוק לאיזו מידה אני יכול להחליף חוקית, אני יודע את זה ואין לי כסף כרגע להחליף ג'אנטים למידה הגדולה יותר שבאה עם מידת צמיגים גדולה יותר.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, m&t כתב:

יש לך גם צמיגים ספורטיביים בחתך 55, רק שזה עולה סביב 5 אלף לרביעייה טובים.

בהצלחה.

לא ראיתי שום דבר כזה בארץ ונראה לי שהמחיר שציינת מוגזם ביותר כי אפילו למידות 18 אינץ' זה לא מגיע למחירים כאלה (למשל קאפ 2). 

הספורטיבי היחיד שיש לחתך 55 במידות שלי זה טויו t1r בהנחה ועדיין אפשר למצוא כאלה. אגב, בחו"ל דווקא ראיתי שיש פדרל 595 למידה שלי אבל פה בארץ אין.

כרגע אני עם פאלקן אגב, 310. בעבר הייתי עם פאלקן 914 ש"הרגישו" לי יותר ספורטיביים מה- 310. מישהו אמר לי שיש ל- 914 דופן קשיחה יותר וכנראה זה גם מה שהרגשתי.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
פורסם

באיזה רכב מדובר? 

אני יודע שביקשת לא לרשום על חוקיות - אבל אם זו באמת מידה שרשמית לא מתאימה לרכב שלך, אתה צריך חתיכת ביצים בשביל לעשות מהלך כזה. 

לא הייתי רוצה להיות חלילה מעורב בתאונה שעולה דבר כזה בדוח התאונה (ושמעתי על מקרים).

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני שעה, Fraysa כתב:

באיזה רכב מדובר? 

אני יודע שביקשת לא לרשום על חוקיות - אבל אם זו באמת מידה שרשמית לא מתאימה לרכב שלך, אתה צריך חתיכת ביצים בשביל לעשות מהלך כזה. 

לא הייתי רוצה להיות חלילה מעורב בתאונה שעולה דבר כזה בדוח התאונה (ושמעתי על מקרים).

זה בסך הכול חתך 50 במקום 55. זה לא שינוי מטורף. וטפו טפו אני נוהג 22 שנה ובלי תאונות עם זמן שעות מטורף על הכביש. 

מדובר באלפא מיטו. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבדוק איזה מידות ניתן לאשר לרכב הזה. אולי יש מידה עם חתך כמו שאתה רוצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

תבדוק איזה מידות ניתן לאשר לרכב הזה. אולי יש מידה עם חתך כמו שאתה רוצה.

ל- 16 זה מה יש. אני יכול להחליף ג'אנט לגודל 17 ואז לשים באופן חוקי 215/45 או 205/45 אבל אין לי אפשרות כלכלית לזה.

פורסם
לפני 19 שעות, BRAVO30 כתב:

זה בסך הכול חתך 50 במקום 55. זה לא שינוי מטורף. וטפו טפו אני נוהג 22 שנה ובלי תאונות עם זמן שעות מטורף על הכביש. 

מדובר באלפא מיטו. 

עדיין, למה לקחת סיכון? ביקשת לא להטיף אבל זה יותר עובדה מאשר הטפה. מהנדסי הרכב קבעו מידות מסוימות שמתאימות לרכב. אם אתה רוצה צמיג ספורטיבי ואין במידה הנוכחית - תחסוך כסף ותעלה מידה ותחליף חישוקים.

עד אז לדעתי זו תהיה אופציה ממש גרועה.  

אגב, לא יודע מה אלו צמיגי ספורט בשבילך אבל יש אחלה צמיגים במידה הזו. גם ממליץ קצת להיכנס לפרופורציות - לנסות להוציא משהו ״ספורטיבי״ ממיטו עם צמיג במידה כזו נשמע קצת מגוחך. 

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

מה הבעיה עם הצמיג הזה למשל: Yokohama ADVAN Sport V103S

צמיג ספורטיבי וקיים במידה שלך.

https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=24138&PF=&did=1120&G=&SM=&PAGE=100

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני שעתיים, Fraysa כתב:

עדיין, למה לקחת סיכון? ביקשת לא להטיף אבל זה יותר עובדה מאשר הטפה. מהנדסי הרכב קבעו מידות מסוימות שמתאימות לרכב. אם אתה רוצה צמיג ספורטיבי ואין במידה הנוכחית - תחסוך כסף ותעלה מידה ותחליף חישוקים.

עד אז לדעתי זו תהיה אופציה ממש גרועה.  

אגב, לא יודע מה אלו צמיגי ספורט בשבילך אבל יש אחלה צמיגים במידה הזו. גם ממליץ קצת להיכנס לפרופורציות - לנסות להוציא משהו ״ספורטיבי״ ממיטו עם צמיג במידה כזו נשמע קצת מגוחך. 

תתפלא, היא ספורטיבית מאד ומתנהגת יחסית מדהים כי אני עם סט של בילשטיין b12+ בושינגים על הסרן הקדמי. פשוט מרגיש כל הזמן שהצמיגים מגבילים אותה קצת מבחינת האחיזה, למרות שהיא אוחזת נפלא.

לפני שעה, ik3 כתב:

מה הבעיה עם הצמיג הזה למשל: Yokohama ADVAN Sport V103S

צמיג ספורטיבי וקיים במידה שלך.

https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=24138&PF=&did=1120&G=&SM=&PAGE=100

כן, ראיתי את הצמיג הזה וחשבתי עליו, פשוט לא מכיר. אתה אומר הוא צמיג ספורטיבי, יש עליו המלצות? הוא יקר אבל אולי שווה להשקיע אם יספק ממש את הסחורה.

פורסם

באופן כללי מכיר את אדוון בתור מותג ברמה הגבוהה ביותר בכל הנוגע לצמיגים ספורטיבים, ספיצית הצמיג הזה מביקורות שראיתי נשמע שעונה על הציפיות באופן טוב.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני כשעה, ik3 כתב:

באופן כללי מכיר את אדוון בתור מותג ברמה הגבוהה ביותר בכל הנוגע לצמיגים ספורטיבים, ספיצית הצמיג הזה מביקורות שראיתי נשמע שעונה על הציפיות באופן טוב.

כן, קראתי ביקורות בחו"ל ונראה שמדובר באחלה צמיג. פשוט לא התייחסתי אליו כאל באמת ספורטיבי כי אני יודע שלא תמיד כשרשום "ספורט" זה באמת ספורט. כמו שהציעו לי גודייר איגל ספורט שאני יודע שזה חרא של צמיג שמיוצר בטורקיה. 

לדעתך האדוון האלה הם ברמה למשל של פיזירו או פיילוט ספורט?

• תוכן חדש...