Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

רגע לפני רכישה בהתלבטות בין השלושה.

נסעתי על הסטוניק והארונה, מאזדה שבוע הבא.

שתיהן זריזות, צריכת דלק לארונה טובה יותר אבל צפוף מאחורה ויש לי ילד.

הסטוניק מרווחת יותר.

כמובן מנוע טורבו 1.0 לשתיהן.

עכשיו המאזדה קורצת, מנוע לא טורבו, 4 צילינדרים קלאסי. תא מטען הבנתי שקטן מהשתיים שציינתי אבל עדיין לא מבטל אותה ורוצה לתת צ'אנס.

בקיצור - דעתכם ???

תודה רבה ! 

פורסם

נראה לי שמבחינת אספקה הארונה לא ממש רלוונטית. 

יש גם סטוניק עם מנוע אטמוספרי - קצת פחות זריזה ויותר שתיינית - אבל עם מכללים פשוטים ואמינים.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם חשוב לך סחירות וזה שיקול משמעותי, המאזדה לוקחת בגדול.

אמינות מאזדה וקיה לא טורבו אמינות.

צריכת דלק דומות , ארונה יותר טובה.

בשאר הדברים , לדעתי טעם אישי.

בהצלחה

פורסם

סחירות זה באופן כללי שיקול בעייתי כי העתיד תמיד מוטל בספק. נכון להיום קיה סטוניק וסיאט ארונה סופר מבוקשות ונמכרות במחירים גבוהים ובזמן קצר.

הסטוניק מרגישה לי יותר כמו סופר מיני ופחות ג'יפון, אני לא הרגשתי שהמושב האחורי שלה מרווח יותר. לזכותה הנדסת אנוש טובה, והתנהגות כביש חביבה. לחובתה תא נוסעים פשוט ומלא בפלסטיק נוקשה ותנוחת ישיבה לא מספיק גבוהה.

הארונה מרגישה קצת יותר ג'יפונית, בעיני גם המושב האחורי שלה מרווח יותר, ותא המטען גדול יותר. תנוחת הישיבה מוגבהת ומרגישה כמו ג'יפון קטן. במסגרת מתיחת הפנים תא הנוסעים הציג שדרוג שהופך אותו לנעים יותר. המסך המרכזי בסיאט מרשים יותר ויש בקרת שיוט אדפטיבית שלא קיימת בקיה. אישית מבין אלה הייתי בוחר בו. אני חושב שכרגע יש במלאי או באוניות הקרובות בעיקר ארונה סטייל בצבע לבן

מאזדה CX-3 הוא עדיין רכב הפנאי הקטן היפה ביותר לדעתי. אבל הוא סובל מתא נוסעים צפוף במיוחד וממושב אחורי שאינו נעים לשימוש. גם תא המטען קאן מאוד. למשפחה קטנה קצת קשה לי להמליץ עליו אבל אין ספק שהוא זריז וכיפי.

• תוכן חדש...