Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני חדש פה ואשמח לעזרה …

אני מחפש רכב שמתאים מבחינת חיצוניות לצעירים ״עיצוב צעיר״ ואבל מצד שני שיהיה יציב על הכביש היה לי טיוטה קורולה דגם sun שנת 2006 והייתי ממש מרוצה ממנה הבעיה שעשיתי תאונה והיא הלכה תותלוס ,עכשיו מחפש רכב אחר אשמח להמלצות רוצה להשקיע 20אלף פלוס מינוס.(חשוב לי שהרכב מבחינת טיפולים שלא יהיו יקרים והרכב יהיה אמין גם לטווח הרחוק)

אשמח לעזרה ממש תודה.

פורסם

כן חשבתי על זה אבל אני הרבה זמן עם הטיוטה אז חושב אולי לגוון ,הרכבים שהצעתה מבחינת טיפולים הדווח מחירים נמוך!?

לדוגמה הרבה המליצו לי על יונדאי i20 כי הטיפולים לא יקרים וגם החלקים.

פורסם

ממה שפירסם חבר פורום itamar, שהחזיק i20, העלות ממוצעת לא זולה באופן חריג.

ידני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

ממה שפירסם חבר פורום itamar, שהחזיק i20, העלות ממוצעת לא זולה באופן חריג.

ידני מתאים?

זה מוזר כי גם בפורומים אחרים אנשים כתבו שהעלות שלו זולה

פורסם
לפני 20 שעות, Roki3122 כתב:

כן חשבתי על זה אבל אני הרבה זמן עם הטיוטה אז חושב אולי לגוון ,הרכבים שהצעתה מבחינת טיפולים הדווח מחירים נמוך!?

לדוגמה הרבה המליצו לי על יונדאי i20 כי הטיפולים לא יקרים וגם החלקים.

הרכבים האלו עם מחירי טיפול ואחזקה סבירים והם אמינים מאוד אם טופלו יפה כמובן.

לא הצעתי לך את היונדאי כי הוא כבר קטגוריה יותר נמוכה. הרכב קטן יותר ומנוע חלש יותר. אבל אם כן אתה יכול לחפש גם i30 או קאיה סיד או פורטה.אם כי לדעתי הם מעט פחות אמינים אבל עדיין אמינות סבירה מאוד. ואולי יש להם מעלה שתוכל להשיג שנתון יותר מתקדם.

• תוכן חדש...