Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני הייתי רוצה לדעת מהי חוות דעתכם על רכב יד 2 מסוג פורד פיאסטה.

הרכב שנת 2014, תת דגם titanium,  נסע איתה 120 אלף ק"מ. 

רציתי לדעת האם ישנם ליקויי יצור ברכב מהסוג הזה, או כל מיני חלקים בעלי בלאי קצר יחסית שאני אמור להתייחס אליהם.

תודה מראש לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי Benzi555
פורסם

הדגם האוטומטי לא מוצלח בגלל גיר בעייתי.

הדגם הידני מומלץ מאוד, בדיוק מכרתי אחד.

פורסם

יש פה בילבול, הפיאסטה לא הגיע ברמת אבזור טיטיניום אלא פורד פוקוס.

לאיזה דגם אתה מתכוון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

הדגם האוטומטי לא מוצלח בגלל גיר בעייתי.

הדגם הידני מומלץ מאוד, בדיוק מכרתי אחד.

הבנתי, מה הבעיה בגיר? האם זה משהו שפוסל לגמרי את האפשרות לקנייה של האוטו הזה?

פורסם
לפני כשעה, Benzi555 כתב:

הבנתי, מה הבעיה בגיר? האם זה משהו שפוסל לגמרי את האפשרות לקנייה של האוטו הזה?

זהה לגמרי לבעיה של הפוקוס באותם שנתונים.

אותו גיר, אותן מחלות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

תודה רבה על העזרה!

לפני 41 דקות, hans כתב:

זהה לגמרי לבעיה של הפוקוס באותם שנתונים.

אותו גיר, אותן מחלות.

אפשר להגיד שעבר זמן מה, אז יכול להיות שהתקלות האלה תוקנו ברוב הרכבים מהדגם של פוקוס ופיאסטה.

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, Benzi555 כתב:

תודה רבה על העזרה!

אפשר להגיד שעבר זמן מה, אז יכול להיות שהתקלות האלה תוקנו ברוב הרכבים מהדגם של פוקוס ופיאסטה.

הן לא, מדובר בחלקים תקולים. פורד ניסו לתקן אבל בסופו של דבר הרימו ידיים והחליטו שיותר פשוט להם להחליף את החלקים התקולים באותם חלקים תקולים (אך חדשים) ללא תמורה במשך 10 שנים מרגע הקנייה, או 100,000 ק"מ הראשונים. לא שמועות של פורום, הכרזה רשמית של פורד.

זה מותיר אותך ואת כל מי שניגש לקנות רכב בן עשור בעמדה שבה בדיוק מסתיימת התמיכה של פורד בנושא הזה. להגיד לך שמותר לקוות שיהיה בסדר? מותר, אבל זה הימור.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שים לב שיש בעיה ידועה במנגנון הנעילה של הדלתות שלפעמים מתרחשת בדגם הזה, הדלת פתאום לא נסגרת ולא ננעלת (יכול לקרות בכל אחת מ-4 הדלתות, קרה לי בדלת שמאל אחורית, שמעתי על עוד אנשים שזה קרה להם ובאתר של פורד יש קריאת שירות על הנושא הזה). שווה לעשות בדיקה במוסך מורשה לתקינות המנעולים, קח בחשבון שהמוסכים לא מתקנים אלא מחליפים את כל המנעול וזה לא זול, סביבות 1000 ש"ח  (אולי אפשר ביותר זול, מניח שתלוי במוסך).

פורסם
לפני 13 שעות, MostlyWicked כתב:

שים לב שיש בעיה ידועה במנגנון הנעילה של הדלתות שלפעמים מתרחשת בדגם הזה, הדלת פתאום לא נסגרת ולא ננעלת (יכול לקרות בכל אחת מ-4 הדלתות, קרה לי בדלת שמאל אחורית, שמעתי על עוד אנשים שזה קרה להם ובאתר של פורד יש קריאת שירות על הנושא הזה). שווה לעשות בדיקה במוסך מורשה לתקינות המנעולים, קח בחשבון שהמוסכים לא מתקנים אלא מחליפים את כל המנעול וזה לא זול, סביבות 1000 ש"ח  (אולי אפשר ביותר זול, מניח שתלוי במוסך).

הבנתי, תקלות נוראיות יש לרכב הזה.

תודה רבה על העזרה

פורסם

פורד פייאסטה שלי משנת 2011 עם 115000 קמ. אחד הרכבים הטובים והמוצלחים שהיו לי 
עד כה אפס תקלות, לא גיר, לא דלתות ולא כל מה שכתבו כאן 
אם היה דגם חדש - ללא ספק הייתי קונה

• תוכן חדש...