Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי ספייס סטאר ידנית שנת 2014, אתמול בדרך לחרמון בעליות של מג'דל שמס, כולם נדחפים מכל הכיוונים, ובשביל לזוז לחצתי קצת יותר מידי, בעצם הרבה יותר מידי על הקלאץ מאשר בד"כ - שימוש תכוף כל כמה שניות ולפעמים השימוש היה גם למשך כמה שניות.

אחרי כמה זמן התחלתי להרגיש כאילו שאין נקודה, לא מרגישים את השילוב של הקלאצ' אבל לא נכבה המנוע, פתאום עלה ריח שרוף חזק, ישר עצרתי בצד וחיכיתי משהו כמו 10 דקות, אחרי זה המצב בכביש היה כבר יותר נורמלי והשתדלתי כמה שפחות לשלב את הקלאץ עד שחניתי.

חזרתי לרכב אחרי 5-6 שעות והקלאצ' מרגיש רגיל כמו תמיד, כנ"ל היום בבוקר בדרך לעבודה.

הייתם ממליצים לי לבדוק משהו או שסביר להניח שפשוט קיצרתי בקצת את החיים של הקלאצ'?

תודה רבה!

פורסם

שרפת אותו קצת. וכן, הורדת הרבה קילומטרים מתקופת השרות שלו. בשביל לבדוק משהו צריך לפרק את הגיר ואת הקלאץ' ואת זה אני מניח שלא תעשה כל עוד האוטו נוסע תקין ואין החלקות. 

להבא תלמד לא לבשל את הקלאץ' בנקודת חיכוך מעבר למינימום הנדרש ולהיות בסל"ד מתון בזמן זה. 

אה, ולא להגיע לחרמון בשבת בעונת השלג. אחרי פעם אחת שעמדתי בתור הזה כמה שעות ובסוף לא נכנסתי כי סגרו את האתר עקב עומס מבקרים, אני לוקח חופש ונוסע באמצע שבוע, זה הרבה יותר שווה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אין הרבה מה להוסיף מעבר למה שבוקי ציין אך שימוש רב ולא נכון בקלאץ' כמו גם בבלמים, מביא להתחממות רבה ולירידה במקדם החיכוך ולכן הפעולה יעילה פחות וזו הסיבה לתחושה ש"אין נקודת מגע", בבלמים זה עלול להיות מסוכן יותר...

• אהבתי 1

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...