Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, קאררה כתב:

השעונים של סוואטש נועדו כדי למשוך קהל צעיר יותר ולדעתי זה יעבוד ויהיה בוננזה.

קהל צעיר לא הולך היום עם שעונים.

לפחות לא עם שעונים שהם לא חכמים (וגם זה בקושי).

מזל שלא ניסו למשוך קהל צעיר עם תשדירים ברשת ב'.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 20 דקות, קאררה כתב:

אומגה ו swatch הם שתי מותגים בבעלות swatch. מי שרוצה moon watch שהוא השעון המכאני האמיתי יצטרך להוציא כסף גדול כדי לקנות אותו. השעונים של סוואטש נועדו כדי למשוך קהל צעיר יותר ולדעתי זה יעבוד ויהיה בוננזה.

ברור שזה יעבוד - בשביל סווטש והתאגיד ששולט בהם, אבל אנשים לא יקנו אומגה אמיתי ב-4 או 5 אלף אם הם יכולים לקנות אומגה סווטש ב-250-300 דולר.

אתה צריך לשאול את עצמך, האם רולקס היו עושים את זה? אם התשובה היא לא מוחלט, אז כנראה יש סיבה טובה למה ברנד יוקרה לא צריך לעשות את זה…

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, garicho כתב:

זה נכון במכוניות צעצוע. או בחולצות. או אפילו בשעונים. אבל אם פרארי היו לוקחים ומדביקים את הלוגו שלהם על פיאט אונו, אז זה היה בהחלט פוגע.

אפילו ה-595 טריביוטו פרארי לא משתמש בלוגו של פרארי, רק בצבעים. 

דווקא משולב שם לוגו של פרארי, רק בלי הסוס. 

וזה בערך אותו הדבר פה. השעון פלסטיק הזה הוא סווטש ולא אומגה והוא נמכר רק בחנויות של סווטש. 

לדעתי זה אחלה דרך לחשוף קהל חדש למותג של אומגה. הרבה ממי שיקנה את הצעצוע הזה ירצה לקנות אחרי כמה שנים שעון אמיתי. זה כמו שאתה קונה לילד שלך מכונית צעצוע של פרארי והוא חולם כל החיים על פרארי אמיתית. אז פה החלום אפילו קרוב יותר כי ספידמסטר אמיתי לא עולה כמו סופרקאר.

אבל עם כל הכבוד לצעצוע הנחמד הזה, אפשר להוסיף 40 דולר ולקנות שעון ירח אמיתי, עם מנגנון הרבה יותר מדוייק ואיכותי, רק ממותג אחר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

דווקא משולב שם לוגו של פרארי, רק בלי הסוס. 

וזה בערך אותו הדבר פה. השעון פלסטיק הזה הוא סווטש ולא אומגה והוא נמכר רק בחנויות של סווטש. 

לדעתי זה אחלה דרך לחשוף קהל חדש למותג של אומגה. 

בידיוק. הסוס זה כל המהות. פה ממש יש את הלוגו של אומגה מעל הלוגו של סווטש. במקום שהוא נמצא בו גם בשעונים שלהם. גם לוגו אומגה על הרצועה. ופלסטיק-קרמי. יציאה מאוד מעניינת. מבחינת סווטש זה מדהיםס אבל מבחינת אומגה… זאת הבעיה.

פורסם

אם אצליח לקנות אחד, אני בטוח אקנה. ויש מצב טוב מאוד שזה יניע אותי יותר לכיוון של הדבר האמיתי.

רצועה אפשר להחליף, משהו שאני מאמין שאעשה. 

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
לפני 44 דקות, vadim6385 כתב:

קהל צעיר שזה לא מעניין אותו.

אני הולך עם גרמין, אבל כשאני רואה שעון יפה עוברת בי מחשבה של "תקנה לעצמך, זה יפה". 

בגלל זה גם הגבתי פה, אהבתי את איך שזה נראה, ו 250 יורו זה לא הרבה. אבל אין לי שימוש בו בכלל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, garicho כתב:

בידיוק. הסוס זה כל המהות. פה ממש יש את הלוגו של אומגה מעל הלוגו של סווטש. במקום שהוא נמצא בו גם בשעונים שלהם. גם לוגו אומגה על הרצועה. ופלסטיק-קרמי. יציאה מאוד מעניינת. מבחינת סווטש זה מדהיםס אבל מבחינת אומגה… זאת הבעיה.

בסך הכל יש יותר מיתוג של סווטש על השעון הזה מאשר אומגה. אני חושב שזה יעשה לאומגה רק טוב, ולא חושב שיש מה להשוות לרולקס. זה כמה רמות מעל אומגה בכל מה שקשור למותג. תמיד היה.

פורסם
לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

אתה פשוט לא חשוף לזה מתוך חוסר עניין, 

קהל צעיר שזה מעניין אותו בהחלט הולך עם שעונים, יש הרבה באז סביב הנושא הזה ואני אישית בכלל לא מוכן לשמוע על שעון חכם, עוד משהו שירטוט וידחוף notification ועוד צריך לדאוג להטעין את זה. 

קהל צעיר בתחום הזה מחפש בדיוק את השעונים האלה, זולים אבל נראים יקרים ועם אוטנטיות מסוימת לדגם/יצרן ולא סתם זיוף של הדבר האמיתי.

מניסיון אישי, העולם הזה ממכר, ושעון ב 30 אלף ש"ח אחרי שבועיים על היד מרגיש כמו שעון באלף ש"ח ותמיד יהיה חשק להתחדש ולכן אם אני יכול להביא שעון שנראה בדיוק כמו הדבר האמיתי ומיוצר על ידי הדבר האמיתי זה win win. 

לגבי הפסיכולוגיה שמאחורי המהלך, מאמין שomega השקיעו מחשבה ובמה זה יעשה למותג שלהם. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 4 שעות, Nakamichi כתב:

מפה לשם תורי ענק מחוץ לחנויות של סווטץ.

אנשים שחיכו כל הלילה.

איביי מלא בכאלה למכירה במחירי הזייה.

מניח שהרבה מאלה שעומדים בתור, קונים את זה כדי למכור אחר כך באיביי במחירי הזיה.

הנה מעניין לזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מי שקונה את זה במחיר הזיה כרגע הוא אידיוט כי יהיה אפשר להזמין את זה מהחנות של סווטש באינטרנט.

אין הרבה ערך בלהיות הראשון עם זה ביד אם אין לך ערוץ יוטיוב של שעונים ואתה רוצה לעשות סרטון unboxing ראשון ולקבל מליון צפיות. עוד חודש לכל העולם ואשתו יהיה את זה וההייפ ירגע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

The launch of the Bioceramic MoonSwatch Collection is an incredible success that exceeded all expectations.

We would therefore like to remind you that there will be watches available in the selected Swatch Stores in the coming weeks as it is not a limited edition.

For the moment, we have to update the purchase limit to one watch per person until further notice. We will revert back to two watches per person as soon as possible.

#MoonSwatc

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

אני כנראה ארצה לקנות כזה שעון אבל ארצה להגיע פיזית לחנות ולמדוד אותו ולא להיכנס לתוך השיגעון הנוכחי, זה לא שאני רעב לשעונים או משהו כזה.

אהבתי את דגם הmoon, השחור אפור נראה מעולה. אם הmovement של אוגמה אז בכלל מגניב..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שהבנתי זה מנגנון כרונוגרף הכי פשוט של סווטש ושומעים אותו מתקתק.

פורסם
בתאריך 26.3.2022 בשעה 13:09, Nakamichi כתב:

מפה לשם תורי ענק מחוץ לחנויות של סווטץ.

אנשים שחיכו כל הלילה.

איביי מלא בכאלה למכירה במחירי הזייה.

בארץ? למיטב ידעתי החנויות של Swatch בארץ הן לא של החברה עצמה אלא יבואן מלוכלך כמו כל דבר בארץ, לכן קשה לי להאמין שהם נמכרו פה ביום ההשקה.

בתאריך 25.3.2022 בשעה 17:37, vadim6385 כתב:

תגיד את זה לתור של מעל 500 איש שנראו לי די צעירים שעמדו ב26.3 מחוץ לחנות בברלין. מסתבר שב24-25.3 שהוא הוצג בחנויות אבל לא למכירה, עברתי שם ב25 וראיתי אותם בחלון, אמרתי ״נראה מגניב וזול אולי נבוא מחר נקנה״. הלכתי לשם ב26 ב11 בבוקר והתור היה לא נורמלי, הצטרפתי אבל באיזשהו שלב חתכתי החוצה אחרי שהבנתי ש:
1. סה״כ מדובר על Swatch עם בטריה עם המנגנון כרנוגרף הכי סטנדרטי שיש.

2. המהדורה הזו כדברי החברה ממש לא מוגבלת וסביר להניח שswatch ראו כי טוב והולכים להציף פה את השוק איתם. (עדיין לא פגשתי swatch שמיוצר בmass production ושהוא מוגדר כנדיר)

3. עבר מוכר ופשוט אמר שאין יותר מלאים להיום. 🤷‍♂️

הניסיונות האין סופיים האלה של זומרים להפוך כל דבר לפריט אספנות/סקאלפרים כבר יוצא מהתחת, כולה שעון שנראה יפה שסביר להניח מיוצר בסין, תנו לבומר שבי לקנות בmsrp ותשחררו אותנו.

• תוכן חדש...