Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, stx כתב:

הפיתרון הזה נשמע כמו מינימום עבודה, מינימום סיכויי הסתבכות ומקסימום סיכוי לתת תוצאות.

לגזור ולשמור.

לגמרי

בסוף, אחרי כל התגובות המתלהמות יתברר שזה ילד בן 12 שאין לו מושג ובסך הכל שיחק בצעצוע המגניב שקיבל מאח שלו (או משהו דומה)

עדיף לפנות בנועם, זה כנראה ייתן את התוצאה המבוקשת במינימום עצבים ומאמץ

• אהבתי 1
פורסם

שוב חזרתי מהעבודה חניתי את האוטו הפעם קלטתי קרן ממרחק לא יודע מאיפה במצלמה רואים שוב מכוונים לשמשה שלי. 

היה כמה שניות. 

פורסם
לפני 3 דקות, ABSULUTT כתב:

שתדע בוודאות מאיפה זה מגיע תזמין ניידת ידפקו לו בדלת יקבל אזהרה. ותראה שיותר הוא לא יעשה את זה.

זה כל פעם ממקום אחר הפעם היה ממרחק קרוב אני חושב ללכת למיון עיניים כי יצאתי מהרכב ולא יודע אם המשיך לכוון לעברי. 

פורסם
לפני 24 דקות, Mr.Hybrid כתב:

לדעתי להזמין משטרה לא יפתור את הבעיה,

אלא רק לתפוס את הילד ולנער אותו.

מה הסיכוי שנגרם לי כוויות ברשתית?  הוא כיוון יחסית מקרוב משהו כמו 10-12 מטר פגע בשמשה ורואים כתם על השמשה של אור אדום הינה צילום אומנם לא הכי ברור אבל תראו פשוט תמונה מהחנייה. 

spacer.png

פורסם (נערך)

אל תקח סיכון ותגש לרופא עיניים, אפילו במיון ואח"כ תכין את כל הראיות ותיגש למשטרה.

אם אתה ניגש למשטרה, תעשה קודם סיבוב באיזור לראות איפה יש מצלמות אבטחה. הם יבקשו לדעת.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לפי מה שאתה מתאר זה קורה בשעות שאתה חוזר מהעבודה, אם זה באותו המקום, יש סיכוי שתשחרר מהעבודה מוקדם יותר ותמתין סמוך לאזור שהנער מאיר ממנו? אולי תגלה מי הוא, צלם אותו (כל עוד שזה בשטח ציבורי) תגיד לו שזה מסוכן ושאם לא יפסיק אתה תפנה למשטרה ותעביר להם את התיעוד.

פורסם
לפני 6 שעות, Coro כתב:

אל תקח סיכון ותגש לרופא עיניים, אפילו במיון ואח"כ תכין את כל הראיות ותיגש למשטרה.

ברור אבל לא חושב שפגע ברשתית כי הקרן שפוגעת בשמשה מתפזרת ומתחלשת בהרבה. 

בדקתי מידע על זה וזה מה שרשם מומחה בטיחות לייזר באתר מחול: "הלייזרים שמשומשים לרעה במתאר שציינת, מהווים סכנה מועטה לרטינה (רשתית) של העין. הם בדר"כ רמה 2 או 3a/R . הסכנה הנומנלית ללייזר רמה Class 3R (הכי חזק בהספק של 4mw ) היא ממרחק של רק 14 מטרים בערך לפני שהלייזר עובר את החלון של הרכב.  אפילו עם כאלו הקרנות הסיכוי לנזק הלכה למעשה לא קיים. הסכנה הגדולה זה סִמּוּא זה יכול לקרות בלילה במרחקים העוברים 100 מטר. סִמּוּא זה הפרעה של ראיית לילה בגלל בהירות גובהה של הבזק הלייזר. זה יכול לגרום לאיבוד זמני של השליטה על הרכב."

המצלמה של הרכב שלי גם דפוקה לא בטוח שזה אור לייזר פגע בשמשה כי שנסעתי ולא היה לייזר היה גם החזר אור כזה אז אולי מרחוק כיוונו עליי או שזה החזר של נורות רחוב. 

פורסם

מה שכתוב במסמך שצירפתי, שהןא מטעם האיגוד האמריקאי לרפואת עיניים, הוא שהקשר בין דרגת הסיכון המוצהרת של מציין הלייזר לבין ההספק בפועל רופף, ושרבים מהמכשירים שדרגתם המוצהרת 1 מוציאים בפועל מעל 5 מיליואט.

איני יודע כמה שמשת הרכב סופגת או מפזרת את קרינת הלייזר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

מה שכתוב במסמך שצירפתי, שהןא מטעם האיגוד האמריקאי לרפואת עיניים, הוא שהקשר בין דרגת הסיכון המוצהרת של מציין הלייזר לבין ההספק בפועל רופף, ושרבים מהמכשירים שדרגתם המוצהרת 1 מוציאים בפועל מעל 5 מיליואט.

איני יודע כמה שמשת הרכב סופגת או מפזרת את קרינת הלייזר.

כי לא הרגשתי משום מה סינוור ולא כלום ואני יודע מניסיון איך זה מרגיש שלייזר ישירות פוגע לך בעין זה לא נעים בכלל,  פגע בי כמה פעמים אך דרגת class 2 וזה מאוד מסנוור. 

פורסם

שוב, לפי אותו מקור - מנגנוני ההגנה של העין (מצמוץ והסטת מבט) די יעילים מול לייזר אדום או ירוק, פחות מול לייזר כחול. אבל אנחנו לא יודעים באיזה מכשיר מדובר, מה ההספק שלו, האם יש לו כיסוי מפזר קרינה שמפחית את הסיכון, ולכן צריך לתת לו כבוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

שוב, לפי אותו מקור - מנגנוני ההגנה של העין (מצמוץ והסטת מבט) די יעילים מול לייזר אדום או ירוק, פחות מול לייזר כחול. אבל אנחנו לא יודעים באיזה מכשיר מדובר, מה ההספק שלו, האם יש לו כיסוי מפזר קרינה שמפחית את הסיכון, ולכן צריך לתת לו כבוד.

אין לי מושג רציתי לערב שכנים ולשאול מי אותו ילד שמכוון לייזר על רכבים וכך לתפוס אותו אבל לא בטוח שיודעים. 

הנקודה היא גדולה מאוד מרחוק מה שגם זה לא סינוור אותי ולא כלום שזה מוזר. 

ומדובר על class 2 שמנגונני הגנה יעלים לא על class 3 ומעלה. 

אני רק יודע שאם זה פוגע ברשתית מרגישים סינוור חזק כמו שמש שפוגעת בעין. 

אולי שמשת הרכב סופגת את רוב עוצמת הקרן או גורמת לה להתפזר אבל את זה צריך לבדוק אני לא בטוח. 

פורסם (נערך)

תראה, אני מוטרד מאד מעניין הנזק הקבוע לעין. אבל גם בלעדיו הסינוור מביא עמו פוטנציאל לתאונה, ואפילו אם מדובר בתאונת חנייה עם נזק קטן זה דבר שלא צריך לקרות. צריך למנוע מהילד הזה את האפשרות לגרום נזקים. הבעיה היא, כמובן, לזהות את הילד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...