Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרכב: מגדל, ליברה או הכשרה GO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך לחדש את הביטוח לרכב מקיף+חובה לרכב פורד פוקוס 2011.

חברה שאני לא זוכר את שמה, זה רכב של אבא שלי והוא עשה את הביטוח דרכם אבל הם העלו את המחיר בכמה מאות שקלים ולא מוכנים לבוא לקראתי, אמרו לי תעבור לחברה אחרת, זה המחיר שלנו.

אני ללא תביעות קודמות או שלילה.

קיבלתי הצעה מחברת ליברה במחיר של 2700 שקל שזה כולל את רוב הדברים שאני צריך,  

קיבלתי גם הצעה מחברת הכשרה GO במחיר של 2700 שקל ואם אני מוריד את האפליקציה שלהם המחיר יורד ל 2600 שקל

יצרו איתי קשר נציג WOBI בהצעת מחיר מחברת מגדל עם מחיר 2700 עם אותם תנאים מהחברות שרשמתי.

האם יש למישהו ניסיון עם החברות האלה? הכשרה GO קצת מרתיע מכיוון שהבנתי מהנציג שזה מתנהל דרך אפליקציה.

החברות שרשמתי מציעות את אותם דברים רק נשאר לבחור.

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

כבר שנתיים דרך WESURE

בזכותם מצליח להחזיק 2 מכוניות

S60 ויונדאי טרגדיה

ממליץ עליהם בחום

גם צריך לחזק אותם שלא יעלמו

לפניהם שילמתי  מחיר "חברים" על היודנאי 3500 לצד ג וחובה.

איתם 2200

לא נתיקלתי בבעיה איתם, ובכלל 1.6 עשיתי את הביטוח

2.6 הלך מנוע ליונדאי והייתה צריכה גרירה מהבית לחולון להחלפת מנוע.

גרר הגיע תוך שעה.

לא אמרו למה תוך יום מתחילת הביטוח הזמנת הגרר וכו'...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

ניסיתי כמה פעמים את WESURE וליברה לאור התכתובות עליהם כאן בפורום.

אף פעם לא זכיתי לקבל מאף אחד מהם הצעה תחרותית ואני נהג זהיר , ללא תביעות ומבוגר  ולכן ויתרתי 

בחידוש האחרון שלי היה 1000 שקל הפרש לרעת WOBI מול 9 מיליון .

נציג WOBI אמר לי מפורשות "לך אליהם" 

פורסם

אני מבטח כבר מספר שנים, כמה רכבים במקביל בהכשרה GO והם בסדר גמור.

באחד הרכבים גם הייתה תביעה וההתנהלות הייתה בסדר גמור, עבדתי מול החברה טלפונית ובמיילים, לא דרך האפליקציה. 

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

אני רק נקודה זה מחשבה -

נראה שרבים מאלו שמחפשים לחדש ביטוחי רכב פשוט מחפשים את המחיר הכי נמוך (ובצדק). השאלה אם מישהו מכם טורח/טרח להסתכל על מה שהפוליסות הסופר זולות באמת מכסות? לדוגמא, כיסוי נזק צד ג' (בשנים האחרונות יש יותר ויותר רכבי יוקרה על הכביש, יהיה מבאס לגלות שהכיסוי שלכם הוא לצורך העניין רק 500K ולא מיליון או שניים אם חו"ח נישקתם פרארי), כנ"ל לגבי גובה הכיסוי המשפטי אם וכאשר וכיוצ"ב.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • רעיון טוב! 1
פורסם

וכמובן מה קורה כשצריך אותם בפועל - האם עוזרים, מתחמקים? האם באמת מקבלים את הכסף לפי החוזה או שמתחילים להמציא ריג'קטים משונים כדי לדחות?

פורסם

אני מסתכל בעיקר על כיסוי צד ג' שיהיה לא פחות משני מיליון בגלל המזראטי והפרארי שרואים פה.

גובה ההשתתפות העצמית פחות מטריד אותי כי כמה מאות שקלים לפה ולשם לא יהפכו אותי לעשיר / עני.

לגבי שירות ויחס אם יש תביעה - אין לי לשמחתי הרבה נסיון לכן אני בוחר על פי המחיר הזול בתנאי שכיסוי צד ג' מספק

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, zvigolden כתב:

ניסיתי כמה פעמים את WESURE וליברה לאור התכתובות עליהם כאן בפורום.

אף פעם לא זכיתי לקבל מאף אחד מהם הצעה תחרותית ואני נהג זהיר , ללא תביעות ומבוגר  ולכן ויתרתי 

בחידוש האחרון שלי היה 1000 שקל הפרש לרעת WOBI מול 9 מיליון .

נציג WOBI אמר לי מפורשות "לך אליהם" 

באמת?

מחיר דיי קבוע בשבילי אצלהם

120 שקל לחובה

80 שקל לצד ג כולל גרירה

X12 תשלומים

אני אומר לך חד וחלק, בזכותם אני מצליח להחזיק 2 רכבים

לפניהם היו לי 2 רכבים, אבל אחת מהם היתה אוטוביאנקי אספנות שהביטוח שלה היה 800 שקל בשנה

אפילו שקיבלתי את הסובארו של אבא לא יכולתי להחזיק אותה ביחד עם היונדאי טרגדיה.

אני מאוד שמח שהם קיימים

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

התנהלות דרך אפליקציה זה יתרון ולא חסרון לטעמי.

אני מבוטח בתשע (תשע מיליון לשעבר) עם שני הרכבים והכל דיגיטלי, זה פשוט נוח מאוד.

לפני שבועיים אשתי עשתה תאונה קטנה עם הרכב שלה, כל ההתנהלות הייתה דיגיטלית והיה נוח ומאוד יעיל (בוצעה שיחה אחת להתייעצות עם השירות והיה נהדר).

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אני שנים בפניקס, מנסה כל פעם לשפר תנאים לפני כל חידוש של ביטוח,

אף אחת מהן לא נותנת לי תנאים יותר טובים

בביטוח האחרון ליברה החליטו להתקשר אליי שבוע אחרי שכבר עשיתי ביטוח ושיפרו את ההצעה שלהם

אמרתי להם לא תודה

פורסם

אנחנו עשינו בליברה קיבלנו אחלה הצעה ויותר זולה מעוד 2 חברות שבדקנו. אשתי עשתה תאונה עם הרכב שנה שעברה וקיבלנו את הכסף ממש מהר היתה שם בחורה שני אני חושב שתקתקה לנו את התביעה בלי בעיות בכלל.

פורסם

תברר לגבי ליברה, המחיר שלהם בלי תחרות והשירות שלהם מעולה כשאתה תקוע - כבר יצא שהצילו אותי באמצע הלילה כשנתקעתי באיזה חור.. חח.. 

פורסם

יצא לי גם לעשות בליברה שההצעה שלהם הייתה הכי משתלמת עם כיסויים גבוהים גם 2 מיליון לצד ג'. לא יצא לי לטבוע אז לא בטוח איך השירות אבל לפני שעשיתי התייעצתי והיו תגובות חיוביות אז לקחתי

פורסם
בתאריך 23.2.2022 בשעה 20:51, galbaruch כתב:

אנחנו עשינו בליברה קיבלנו אחלה הצעה ויותר זולה מעוד 2 חברות שבדקנו. אשתי עשתה תאונה עם הרכב שנה שעברה וקיבלנו את הכסף ממש מהר היתה שם בחורה שני אני חושב שתקתקה לנו את התביעה בלי בעיות בכלל.

גם בנו שני טיפלה ובכללי כל ההתנהלות של ליברה הייתה לשביעות רצוננו ובלי הרבה טרטורים, שזה ייאמר לזכותם (לפני היינו אצל סוכן שכל דבר ביקש ממני לעשות וגם ההצעה שלו בדיעבד הייתה גבוהה יותר)
עם מגדל והכשרה גול אין לי ניסיון אז לא רוצה לכתוב סתם

• תוכן חדש...