Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עבדתי איתם יותר מחצי שנה אבל כל פעם שעבדתי איתם היו בסדר גמור

לפעמים שווה לשלם עוד 5$ שיפתחו את המוצר שקיבלת ויארזו אותו מחדש באריזה יותר קטנה והעלות תשתנה משמעותית

צריך לדעת להשתמש במחשבון שלהם ואז אין הפתעות

פורסם (נערך)

אני משתמש גם בשיפיטו (בחוף המערבי) וגם בmyus.com בחוף המזרחי. אני עושה גם שיקול של זמן המשלוח בתוך ארה"ב.

תלוי מה אני שולח.

myus מרגיזים שאתה צריך לבחור את חברת השילוח לפני שהמוצר מגיע לשם ואתה לא יכול למלא את הצהרת המכס בעצמך. לפעמים הם טועים. מצד שני הם לא מחייבים משקל נפחי על מוצרים גדולים, זה טוב לדברים גדולים וקלים כמו רדיאטורים.

שיפיטו די יקרים אבל יש לך שליטה מלאה בתוכן ההצהרה וחברת השילוח. האריזה מחדש שלהם טובה ויכולה לחסוך הרבה בעלויות השילוח.

באמת, כל מוצר שקיים גם באמזון וגם בעליאקספרס אני אזמין מעליאקספרס. בדרך כלל הרבה יותר זול. אבל ישנם עוד לא מעט דברים שנמכרים רק באתרים אמריקאים שלא שולחים לארץ או שמבקשים יותר מדי על המשלוח.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

אין לך אפשרות לרכוש בטרגט, וולמרט וכו, הם לא מכבדים כרטיסי אשראי ישראלים בינלאומיים ככל שיהיו. גם אם תשלח לכתובת אמריקאית לכאורה.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

היום קיבלתי את החבילה מיושופס ששילמתי עליה קצת-הרבה יותר מידי למשלוח ואיחוד, וחסר פריט אחד בחבילה. עכשיו נתחיל את מלחמת ההתשה במיילים ונראה מה שווה השירות שלהם. לפי המחיר הוא אמור להיות מצוין. נעדכן.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

בעבר, כששיפיטו פישלו (שלחו אלי חבילה של מישהו אחר, ואת החבילה שלי שלחו... גם אליי) השירות היה מעולה. כשחבילות בדואר ללא מעקב לא הגיעו, לא חשבתי לפנות לשירות.

אני ממעט להשתמש בשיפיטו בגלל המחיר, לא בגלל השירות. 

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
בתאריך 24.2.2022 בשעה 11:22, Mech Morphix כתב:

היום קיבלתי את החבילה מיושופס ששילמתי עליה קצת-הרבה יותר מידי למשלוח ואיחוד, וחסר פריט אחד בחבילה. עכשיו נתחיל את מלחמת ההתשה במיילים ונראה מה שווה השירות שלהם. לפי המחיר הוא אמור להיות מצוין. נעדכן.

מעדכן. חוות דעת יושופס ביקורת יו שופס ushops אמינים (לגוגל)
הזמנתי 4 פריטים שונים מאמזון ל  יושופס, איחדתי לחבילה אחת (הכל קטן, 2 תחפושות לפורים) ושלחתי ארצה. 
מחיר שילוח - נוראי. אין מילה אחרת. מודה על הטעות שלא בדקתי גודל וכו' קצת בעיה כשמאחדים חבילות בד אז אפשר לצמצם, קיוויתי לפחות. (שילמתי 100 דולר לחבילה בגודל מעטפה מרופדת טפה שמנה) 
לוקחים 3 דולר על כל חבילה שמאחדים.
החבילה הגיעה לארץ עם פריט חסר. הפריט היה מסכה בשווי לא גבוה (13 דולר) אבל אחלה דרך להבין את טיב השירות, אחרי כמה מיילים הלוך ושוב, הם מודים בפה מלא שאיבדו את החבילה ומציעים לי קרדיט בחנות בשווי המוצר להזמנה הבאה שלי. כלומר להשאיר אצלהם את עלות המוצר עד שאזמין מהם שוב (מה שלא יקרה בוודאות)
פתרון הולם (לדעתי) יהיה שארכוש עוד מסיכה (13), אקבל זיכוי (13) ומשלוח חינם של הפריט אליי. כי על המסיכה כבר שילמתי פעם אחת וכן על המשלוח. אולי אני מקווה ליותר מידי אבל ככה הייתי מטפל בזה בעצמי אם הייתי מול לקוח.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...