Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נדע את היקף האבדות עד שכול השטחים לא יוחזרו ולא יעשו מרשם אזרחי מחדש, אם עשו אחד אמיתי באוקראינה בזמן האחרון (ולא אחד כמו בנשמות מתות)...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

אני הבאתי נתונים של או"ם לנובמבר (The UN Human Rights Monitoring Mission in Ukraine). מאיפה אתה לקחת? אין מצב שנהרגו 40000 אזרחים רוסים.  

אבל הוא רשם 40 אלף אזרחים, לא 40 אלף רוסים.

הנתונים של האו"ם לא שווים את המקום אחסון שהם תופסים.

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

אני הבאתי נתונים של או"ם לנובמבר (The UN Human Rights Monitoring Mission in Ukraine). מאיפה אתה לקחת? אין מצב שנהרגו 40000 אזרחים רוסים.  

40000 אזרחים אוקראינים, לא רוסים.

הערכה של יו"ר המטות המשולבים מחודש שעבר.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

באוקראינה במהלך 8 חודשי לחימה נהרגו בערך 6000 אזרחים וקרוב ל-9000 נפצעו.

המספרים הרבה, אבל הרבה יותר גבוהים מזה.

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל הוא רשם 40 אלף אזרחים, לא 40 אלף רוסים.

הנתונים של האו"ם לא שווים את המקום אחסון שהם תופסים.

יש לך נתונים יותר מדויקים?

לפני 29 דקות, Coro כתב:

40000 אזרחים אוקראינים, לא רוסים.

הערכה של יו"ר המטות המשולבים מחודש שעבר.

זה מה שכתבת: "האמריקאים מעריכים שנהרגו 40000 אזרחים וכ100000 חיילים מכל צד." ו-Mark Milley לא אמר שנהרגו 100000, אלא "killed and wounded" - נהרגו ונפצעו. בדרך כלל יש פי כמה פצועים ביחס להרוגים. 

לפני 12 דקות, Ooga כתב:

המספרים הרבה, אבל הרבה יותר גבוהים מזה.

אולי, אבל זה דבר יחידי בדוק להיום.

פורסם

למה אתה בדיוק מתכוון ל"בדוק"? בדוק זה מן הסתם משהו שבדקו את אמיתותו, אבל המספר הזה לא ריאלי.

כבר באפריל דווח על 10k אזרחים הרוגים במריופול בלבד. 

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

יש לך נתונים יותר מדויקים?

זה מה שכתבת: "האמריקאים מעריכים שנהרגו 40000 אזרחים וכ100000 חיילים מכל צד." ו-Mark Milley לא אמר שנהרגו 100000, אלא "killed and wounded" - נהרגו ונפצעו. בדרך כלל יש פי כמה פצועים ביחס להרוגים. 

אולי, אבל זה דבר יחידי בדוק להיום.

מן הסתם הוא התכוון שמכל צד זה חיילים. אוקראינה לא תקפה אזרחים רוסים עדיין.

דבר שני:

Ukraine war: Zelensky aide reveals up to 13,000 war dead - BBC News

רק ה-BBC, אבל:

זלנסקי טוען 13 אלף חיילים הרוגים, אבל גנרל אמריקאי טוען שנהרגו 100 אלף חיילים מכל צד:

Ukraine war: US estimates 200,000 military casualties on all sides - BBC News

בנוסף רשום שנהרגו 20 אלף אזרחים אוקראינים:

Ms von der Leyen said 20,000 Ukrainian civilians had been killed. While that number was not retracted by the EU Commission, it was removed from later versions of the video along with the assertion that 100,000 troops had been killed.

ביחס למלחמה שהיא יחסית מוגבלת על שטח ענק המספרים מטורפים.

ושוב, נקודת המוצא צריכה להיות שכולם שם שקרנים. יכול להיות שאחד צודק, או שהשני, לנו אין דרך אמיתית לדעת את זה, רק מי ששם יודע.

פורסם
לפני 19 שעות, Ooga כתב:

למה אתה בדיוק מתכוון ל"בדוק"? בדוק זה מן הסתם משהו שבדקו את אמיתותו, אבל המספר הזה לא ריאלי.

כבר באפריל דווח על 10k אזרחים הרוגים במריופול בלבד. 

בדוק זה "verified", לכן המספר הוא 6655 הרוגים ולא 10000/20000/3000. המספר סופי יכול להיות יותר גבוה אבל זה מה שאומת נכון להיום.  

לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

זלנסקי טוען 13 אלף חיילים הרוגים, אבל גנרל אמריקאי טוען שנהרגו 100 אלף חיילים מכל צד:

Ukraine war: US estimates 200,000 military casualties on all sides - BBC News

בנוסף רשום שנהרגו 20 אלף אזרחים אוקראינים:

Ms von der Leyen said 20,000 Ukrainian civilians had been killed. While that number was not retracted by the EU Commission, it was removed from later versions of the video along with the assertion that 100,000 troops had been killed.

לא כדאי להאמין יותר מדי לצדדים מעורבים ישירות. כל אחד משחרר אינפורמציה למטרות שלו.

לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

ביחס למלחמה שהיא יחסית מוגבלת על שטח ענק המספרים מטורפים.

למה מוגבלת? בחזית של יותר מ-1500 ק"מ נלחמים כבר 10 חודשים ברציפות מאות אלפי חיילים עם אלפי תנקים/כלים משוריינים, אלפי תותחים ומאות מטוסים ומסוקים.

פורסם

מה באמת מוגבל במלחמה הזאת? זאת המלחמה הכי all-out שהייתה אחרי מלחמת קוריאה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הכוונה במוגבלת זה 2 מדינות שאחת מהן עם צבא שמורכב משיכורים ומגויסים שמחפשים לערוק, והשני מבני דודים שלהם שנלחמים על הבית.

קח את המלחמה הזאת ותקיים אותה בין גרמניה לצרפת/בריטניה ותקבל מספרים גבוהים הרבה יותר, עם אחוזי קטלניות בשמיים.

פורסם

אני מאוד בספק לגבי הטענה הזאת.

לא יודע גם איך אחרי פברואר 2022 אתה יכול להמשיך לחשוב שאיזה דירוג, או דימוי של צבא אומר משהו על התפקוד שלו במלחמה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

הכוונה במוגבלת זה 2 מדינות שאחת מהן עם צבא שמורכב משיכורים ומגויסים שמחפשים לערוק

טעות גסה. יש גם כאלה. אבל ישנם מלא שטופי מוח בטוחים שנלחמים נגד פשיזם ומגנים על הבית שלהם. משוכנעים בצדקתם לא פחות מחיילי צה"ל.

פורסם
בתאריך 6.12.2022 בשעה 01:05, David32 כתב:

גם אתה וגם בעיקר-מרושע פיספסתם את הנקודה שלי.

לא אכפת לי להיות הסמולן המוקצה. אבל לבוא ולהראות את החישוב שבתכלס ביחס הילדים ההרוגים פר מטר רבוע אנחנו במקום החמישי בעולם זה לא בדיוק טיעון שישכנע מישהו. מתימתיקה שמוציאה איזה KPI טוב זה נחמד - אבל זה לא משכנע, זה לא טיעון טוב, בטח שלא בנושאים האלה.

שים לב לתגובה של פיקה ושל גריצ'ו שמגיעות ישר אחרי ההודעה שלי.

אני האמת לא באתי להסביר בחשבונאות.
אלא בשיטת פעולה.
אנחנו עושים הקש בגג ומתקשרים שיתפנו ועדיין נהרגים ילדים, כי זה האויב שלנו - ככה הוא מקבל כסף לשלם למנהיגים שלו משכורת.
ברוסיה יורים בלי לשאול שאלות ובלי לתת דין וחשבון ובלי להזהיר את האוכלוסיה האזרחית, ושם הם כן מתחבאים במקלטים ולא משתמשים בגופות של ילדים כדי לסחוט עוד כסף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 17 דקות, shellcase כתב:

אנחנו עושים הקש בגג ומתקשרים שיתפנו ועדיין נהרגים ילדים, כי זה האויב שלנו - ככה הוא מקבל כסף לשלם למנהיגים שלו משכורת.
ברוסיה יורים בלי לשאול שאלות ובלי לתת דין וחשבון ובלי להזהיר את האוכלוסיה האזרחית, ושם הם כן מתחבאים במקלטים ולא משתמשים בגופות של ילדים כדי לסחוט עוד כסף.

לא שאני באה להגן על הרוסים (מספיק לקראו מה שכתבתי בשרשור הזה). אבל אתה משווה  את מבצעים מוגבלים למלחמה כללת. אם חס וחלילה נגיעה למצב כזה אף אחד לא ידפוק לא בגג ולא בדלת. אתה חושב שכאשר גולני הסתבכו בשג'אעיה מישהו היקש בדלת? גדודי תותחנים הורידו שם 600 פגזים תוך שעה.  

פורסם (נערך)

הנה משהו שהרוסים שכחו לבדוק . מסתבר שמזל"ט האירני (שיהאד 136) קופא ונופל באמצע טיסה.  עכשיו מחפשים איך להרכיב לו תנור.

זה בזמן שהאוקראינים מרכיבים מזל"ט מתאבד מחלקי מלחמה קרה שטס יפה מאות ק"מ בשלג.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...