Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה מה נשמע, אני מאמין שהרוב פה מבינים יותר ממני אז אפנה אליכם את השאלה.
מה דעתכם על פולקסווגן גולף אוטומט שנת 2014, זה רכב שכדאי ללכת עליו בתקציב של 50000 שקל?
מהם החסרונות העיקריים שלו?

פורסם
לפני 10 שעות, guyil4 כתב:

אהלן חברה מה נשמע, אני מאמין שהרוב פה מבינים יותר ממני אז אפנה אליכם את השאלה.
מה דעתכם על פולקסווגן גולף אוטומט שנת 2014, זה רכב שכדאי ללכת עליו בתקציב של 50000 שקל?
מהם החסרונות העיקריים שלו?

אין חכם כבעל ניסיון, ראה להלן קישור בפורום זה לגבי גולף 2015, סיכום תקופת ליסינג. שורה תחתונה, לא מומלץ, תתכונן להפתעות...

פורסם

חיסרון עיקרי זה הגיר, אלו יכולים להיות

המצמדים בעלות של 3 אלף או מכטרוניק, שיפוץ שלו באזור ה 3.5 אלף.

אם ברכב שאתה רוכש הוחלפו לאחרונה המכלולים הללו זה יתן לך שקט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

חיסרון עיקרי זה הגיר, אלו יכולים להיות

המצמדים בעלות של 3 אלף או מכטרוניק, שיפוץ שלו באזור ה 3.5 אלף.

אם ברכב שאתה רוכש הוחלפו לאחרונה המכלולים הללו זה יתן לך שקט.

שכחת עוד כמה הפתעות לא זניחות כלל ( החלפת מערכת מולטימדיה קומפלט - להערכתי אלפי שקלים). בקיצור, לא מציאה:

• לאחר מספר חודשים מקבלת הרכב, מערכת המולטימדיה המקורית החלה להראות במצבים מסויימים מסך שחור למרות שהשמע עבד. טופל ע"י עידכון תוכנה שלא עזר ואז הוחלפה כל המערכת בחדשה.
  • פנס קדמי ימני שביום בהיר אחד החליט לאבד מגע עם הנורה הראשית וכל מה שניסו לייצר מגע אמין וממושך לא עזר. הוחלף פנס ראשי ימני
  • חלונות חשמל קדמיים שמאבדים את אופציית "הסגירה בנגיעה אחת" וכל פעם אני נדרש "לדרוך" מחדש את הפונקציה הנ"ל. עודכנה התוכנה ולא עזר. הוחלף מודול מחשב חלונות חשמל ולא עזר. הבעיה הופיעה רנדומאלית. זה יכל לקרות פעמיים ביום או פעמיים בחודש בלי שוב סדר קבוע. התלוננתי שוב והמוסך גילגל עיניים ואמר שישאל במוקד הטכני בגרמניה.....בסוף התייאשתי ונותרתי עם הבעיה עד החזרת הרכב....מאוד מציק.
  • הודעות שווא על חוסר אויר בגלגלים. לאחר כ 5000 ק"מ התפוצץ לי צמיג. חברת הליסינג החליפה לצמיג סיני ומאז הייתי מקבל התראות שווא על חוסר אויר באחד מהגלגלים על אותו סרן. פניתי למוסך והם אחרי התייעצות עם גרמניה טענו שבגלל שהצמיג לא זהה לחלוטין (אותה מידה), כלומר פרופיל סוליה אחר, זה משבש את המערכת. ההתראות היו ראנדומליות, פעמיים שלוש בשבוע ולפעמים פעם בחודש. הייתי מאפס את הנורה וממשיך. בזה אני לא מאשים את הרכב, אבל הייתי מצפה מ VAG למנגנון יותר טולרנטי. סבלתי מזה עד להחזרת הרכב.
פורסם
לפני 7 שעות, Basko כתב:

שכחת עוד כמה הפתעות לא זניחות כלל ( החלפת מערכת מולטימדיה קומפלט - להערכתי אלפי שקלים). בקיצור, לא מציאה

אציין שזו תקלה לא מייצגת, אך כדאי להכניס אותה בניהול הסיכונים.

פורסם
לפני 13 שעות, Basko כתב:

אין חכם כבעל ניסיון, ראה להלן קישור בפורום זה לגבי גולף 2015, סיכום תקופת ליסינג. שורה תחתונה, לא מומלץ, תתכונן להפתעות...

לא בונים סטטיסטיקה על רכב אחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעה, dorsht כתב:

לא בונים סטטיסטיקה על רכב אחד.

גיר dsg בשנים אלה, יש סטטיסטיקה יפה מאוד לתקלות שלו. שאר התקלות אולי לא מייצגות, תחבר את זה עם חוסר ההתלהבות מגולף בשנים אלה  ותסיק מסקנות.

בניהול סיכונים, לא הייתי נכנס לפינה זו.

• תוכן חדש...