Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ראיתי בחוקי הפורום שאסור לפרסם כאן המלצות, אבל אני מניח שהכוונה היא לפרסום יש מאין, ולא להמלצות בעקבות בקשה, בבקשה תקנו אותי אם אני טועה.

אני צריך לבצע דיאגנוזה ותיקון כלשהו במכלולים הקדמיים בסוזוקי SX4 שלי.

יתכן שמדובר בבולמים, אבל אני לא בטוח בוודאות.

הלכתי למוסך מורשה (שלא אציין את שמו), ולאחר נסיעה לבדיקה אמרו לי שלא צריך לתקן כלום ושהכל בסדר חוץ מכך שבולם ימין "טיפה חלש, אבל אין שום צורך להחליף". אני לא קונה את זה... בנסיעה אפילו על 20 קמ"ש על מהמורות אני מרגיש התרסקות ויש רעש של חריקות במהלך העליה והירידה על פסי האטה. זה לא היה כך לפני כן, וללא ספק לא תקין. הם אמרו שהם מוכנים להחליף את הבולמים אבל לא לקחת אחריות על הרעש והנסיעה (הציעו 1,850 ש"ח לבולמים + עבודה). אמרתי תודה רבה.

אגב, עשיתי אצלם ראשי בולמים ומשולשים לפני כ-7,000 ק"מ לאחר *דיאגנוזה שלהם*, והם אמרו אז שכל השאר תקין... שילמתי להם 2,000 ש"ח על זה, אז אני לא שש לחזור אליהם.

בקיצור, אני אשמח להכוונה למוסך אמין במחיר סביר ככל שניתן מבלי לוותר על אמינות, באזור ירושלים.

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

קראתי את השרשור שלך, ואכן נראה לכאורה שהבעיה הזאת מובנית בדגם. כמה חבל.

הסוזוקי שלי שמורה מאוד וטופלה בזמן, ומלבד הבולמים\מתלים, אין לי תקלות משמעותיות.

אגב, לא ציינתי זאת, אבל יש לה בולמים חדשים שהבעלים הקודם החליף בנובמבר 2020, לפני כ-7,000+ ק"מ) וזאת בנוסף למכלולים שאני החלפתי. הצמיגים אינם סיניים (תוצרת צרפת מאחורה - "קלי", חדשים לגמרי, ותוצרת ישראל מקדימה - "אליאנס" בני שנה+ ו-7,000 ק"מ+).

אם איכשהו היתה לי מוטיבציה לתקן, השרשור שלך באמת שפך קצת אור על הרכב, ואני חושש שלשחק עם המתלים זה בור בלי תחתית (No pun intended).

אני שוקל למכור את הרכב ולקנות משהו נוח יותר, בייחוד כשהכבישים עליהם אני נוסע כוללים פסי האטה ומהמורות רבות, והחורף עוד לא סיים את שלו.

פורסם

האמת היא שדווקא מה שאתה כתבת גרם לי לקצת תקווה, כי אתה אומר שעד לפני זמן מסויים הרכב היה תקין ואז קרה משהו, כלומר שכנראה יש שם איזשהו חלק שהתבלה/התקלקל ואם יחליפו אותו זה אמור לפתור את הבעיה.

גם אני הסתובבתי עם הסיפור הזה הרבה ואמרו לי שהכל תקין והרכב אפילו עבר טסט שבוע שעבר, חוץ מזה כאמור הוחלפו רביעיית בולמים וצמיגים....

לדעתי זה משהו קטן שבעל מקצוע *מומחה* לעניין יוכל לאתר אותו.

כי חוץ מזה האוטו באמת נפלא.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, LaCoco כתב:

ותוצרת ישראל מקדימה - "אליאנס"

רק תיקון קטן. "אליאנס" כבר שנים שלא מיצרים בארץ. צמיגים לרכב פרטי. 

לפי האינטרנט. מגיעים אחשב מיפן.

הייתה לי סוזוקי איגניס דור ראשון. וזה היה חלק מהבעיה שלה. כל בור היה נראה שהרכב מתפרק.

ככה זה היה שהייתה חדשה.

רכב גבוהה בדרך כלל הבולמים קשים. בשביל היציבות. 

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...