Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ספורטאז 2019,

הרגשתי שהבלמים לא משהו בירידות.

פניתי למוסך קיה ולאחר בדיקה אמרו שצריך להחליף צלחות קדמיות ורפידות קדמיות.

מחיר עם עבודה (הכל מקורי) כ 1850 שח,

הגיוני?

פורסם
לפני 1 דקה, mcaspi כתב:

אתה לוחץ הרבה על הבלמים? כי זו יכולה להיות הסיבה.

ממש לא,

אני נוסע מאוד זהיר,

משתדל להשתמש הרבה בבלימה של המנוע, לוחץ לאט לאט ונותן לרכב להאט

פורסם
לפני 23 דקות, ArikM כתב:

בדקת בעצמך את מצב הרפידות והדיסקים?

אין לי שמץ של מושג בזה.

בכל מקרה, הסכמתי לעבודה ולתשלום.

מעניין אותי רק לדעת להבא, אם המחיר סביר לכזו עבודה?

פורסם

בס"ד 

המחיר למורשה, נשמע סביר, על הגבול העליון, בייחוד אם הם מתמחרים על שעתיים עבודה. 

לדוגמא: 

בפורד שהייתה לי, רק חלקים ללא עבודה 1300 ש"ח, אם תתמחר 2 עבודה, הגעת למחיר שלך. 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
לפני 7 שעות, Yakov1 כתב:

יש לי ספורטאז 2019,

הרגשתי שהבלמים לא משהו בירידות.

פניתי למוסך קיה ולאחר בדיקה אמרו שצריך להחליף צלחות קדמיות ורפידות קדמיות.

מחיר עם עבודה (הכל מקורי) כ 1850 שח,

הגיוני?

כן.

בפעם האחרונה שבדקתי, הסט המקורי של הספורטאז' היה יחסית יקר (באיזור 1400 שח רק החלקים [צלחות ורפידות קד'] ).
אז כן, המחיר נשמע הגיוני לחלקים מקוריים.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה שלא הגיוני פה זה ששחיקת רפידות וצלחות לא גוררת ירידה בעוצמת הבלימה. לאחר החלפה של חלקים מקריים שחוקים בחלקים מקוריים חדשים הבלימה תישאר אותו דבר בדיוק. 

• אהבתי 4

פורסם
לפני 11 שעות, Buki כתב:

מה שלא הגיוני פה זה ששחיקת רפידות וצלחות לא גוררת ירידה בעוצמת הבלימה. לאחר החלפה של חלקים מקריים שחוקים בחלקים מקוריים חדשים הבלימה תישאר אותו דבר בדיוק. 

אז מתי *כן* מחליפים רפידות וצלחות ולמה

כי אחרי הכל אני אישית מחליף שצריך כי אני בטוח שזה קשור ישירות לעוצמת הבלימה 

פורסם
לפני שעה, איתי The Handy כתב:

אז מתי *כן* מחליפים רפידות וצלחות ולמה

כי אחרי הכל אני אישית מחליף שצריך כי אני בטוח שזה קשור ישירות לעוצמת הבלימה 

מחליפים כשעובי הרפידות או הצלחות יורד מתחת למינימום שהיצרן הגדיר או קצת לפני על מנת שלא ירד למינימום עד הטיפול הבא. 

זו רפידה חדשה (למעלה) ליד רפידה שחוקה (למטה). חומר בלימה הוא אותו חומר ונלחץ באותו כוח כלפי צלחת בלם. ירידה בעוצמה תהיה רק כשהחומר נשחק לגמרי עד הבסיס שלו אבל אז יהיו גם רעשים שאי אשפר לא לשים לב אליהם. 

41.jpg.ea477b675e642621b28ff40f9b02e22c.thumb.jpg.06897fff6aa82777c9189f48f2b48420.jpg

זו צלחת בלם, גם החומר של הצלחת הוא אותו חומר כשהיא חדשה וגם כשהיא נשחקה והפכה להיות יותר דקה. 

הרפידות יושבות בתוך קליפר, מנגנון עם בוכנה הידרוולית שלוחצת את הרפידות כלפי הצלחת בזמן בלימה. 

47.jpg.0fb580c05af52eecf18471845667750a.thumb.jpg.a1940391ba1a204124fc16384f954492.jpg

• אהבתי 1

• תוכן חדש...