Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 דיזל 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אשמח לחוות דעת על הרכב- אמינות, נוחות וחווית נהיגה ונסיעה

הרכב לזוג+ שני ילדים (כולל עגלה וכסא תינוק) נסיעה חצי חצי עירונית וב"ע

פורסם

הרכב זריז ולא רועש בגלל הדיזל, נוח, תא מטען פרקטי.

הגיר יפני אמין, אך מיכל אוראיה נקודת חולשה ויש כאלה שהחליפו אותו, החלפתו לא זולה כמה אלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב-2017 אני לא בטוח שהיה גיר יפני. לדעתי יותר רובוטי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אכן טעות שלי, רק ב2019 עם מנוע 1.5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא מבין הרובוטיות, הוא אחד המוצלחים (יש לי אותו ב-C3 פיקאסו).

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מאמין שזה גיר זהה למה שיש לי בC4 דיזל. 

דווקא הופתעתי ממנו מאוד לטובה, הוא לא כמו ״אוטומט״ רגיל אבל חוץ מתמרוני חנייה (יתכן שזה גם קשור בזה שאצלי הרכב עם 140 אלף ק״מ וקלאץ׳ מקורי) שיש קצת רעידות, בנסיעה גם עירונית הוא ממש סבבה. גם המנוע הזה מעולה, אצלי בc4 שגדולה יותר מה2008 הממוצע עומד על 1/19 בערך, ויש מומנט בשפע! 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...