Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני לקראת רכישת רכב, מחפש 4X4 משומש וזול לאחזקה

ישמש 50-50 פנאי\עבודה, יש רכב נוסף בבית

דיי נעול על הדיזל אבל גם בנזין בא בחשבון

הבעיה היא שאחרי מתיחת הפנים 2018 שזה הדגם שאני מחפש בתצורת 4X4 יש בקושי ידניות, הרוב המכריע אוטומטיות

יש לי רתיעה מטורפת מדו מצמדי לא משנה של איזה יצרן מחשש לאמינות וכשלים אך הרגע שאני צריך דחוף רכב מתחיל לדפוק על הדלת (3 שנים חופשי, עובד קל"ב ומסתדרים עם רכב אחד).

השאלה עד כמה השד גרוע, לא מצאתי הרבה מידע רלוונטי ברשת.

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר, לוח יד 2 מפוצץ במודעות של דאסטרים בנזין 4על4 ידניות. דיזל הרבה יותר קשה ויקר למצוא. לאחר מתיחת הפנים ב-2018 הרכב שווק שנה עם מנוע 1.2 ליטר טורבו ולאחר מכן הוחלף במנוע 1.33 ליטר טורבו. אם אין בעיה של תקציב עדיף לעשות מאמץ וללכת על המנוע 1.33 ליטר.

לגבי ידני או אוטומט, הדגם האוטומטי הגיע רק עם מנוע דיזל והנעה 4על2 בין השנים 2017-2018 (לפני מתיחת הפנים). מדובר ברכב מאוד מבוקש בשוק שנסחר בעשרות אלפי שקלים מעל המחירון כי עם ישראל סולד מגיר ידני.

כיום (2021) לאחר מתיחת השנים השנייה חזר הדגם האוטומטי אבל רק בשילוב עם מנוע הבנזין 1.33 טורבו והנעה 4על2.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ה4×4 דיזל הוא רק ידני

אני בעלים של דאסטר דיזל 4×4 2017,

נהנה עד הגג.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...