Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

עשיתי ביטוח מקיף לפני כמה חודשים ושלחו לי את זה למייל. אמרו שכבר לא שולחים פיזית בדואר. יש לי טסט שצריך לעשות עד סוף שנה. אפשרי או שצריך להדפיס את תעודת הביטוח חובה?

פורסם

לפחות מניסיוני - כן. דורשים צילום של תעודה מזהה (ת.ז., דרכון או ר.נ.) של בעל הרכב ותעודת ביטוח חובה בתוקף, אשר מצורפים למסמכי המבחן.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דורשים ת.ז

אבל אין בעיה להדפיס את ביטוח החובה במייל ולהציג אותו.

כי כבר אין משהוא פיזי, שולחים למייל.

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

פעמיים הגעתי בלי זה ושלחתי להם את זה במייל, זה קצת מעכב את הפרוצדורה אבל אפשרי ברוב המקומות.

תדפיס את זה מראש הכי טוב.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
לפני 4 שעות, אורח לרגע כתב:

בכל המכונים שאני מכיר יש שלט בכניבה עם כתובת מייל.

אתה שולח למייל את הביטוח חובה ומשלים את התהליך מול הגברת. אין צורך בתעודת נייר.

במכון הדרום בפתח תקווה יש להם גם מספר טלפון שאפשר לשלוח צילום בוואטסאפ, תוך שניה הם מדפיסים לך

• מעניין 1
פורסם

שולחים למייל בכניסה למסלול

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התשובה הקצרה היא: כן

הארוכה: לא צריך דפים, שולחים להם במייל כמה דקות לפני ההגעה, אם אתה ממהר תביא מודפס.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

באותו עיניין, האם אפשר להגיע לטסט ללא תעודת זהות פיזית? 

אני רוצה להעביר את הרכב של אחי טסט בזמן שהוא נמצא בחול.

יש לי צילום של התעודה זה יספיק?

• תוכן חדש...