Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר רפד מקצועי לקורות באיכות עבודה מושלמת. רוצה לעשות ריפוד עור/דמוי עור ותפירה עם חוט שיהיה תואם לרכב.

בקורות יהיה מורכב מיד וטויטר.

מצרף תמונה של סגנון שמצאתי באינטרנט.

WhatsApp Image 2021-12-18 at 7.36.38 PM.jpeg

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

דבר עם יוסי אלפיין.

http://www.ecaudio.co.il/

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
Just now, AmitGo כתב:

דבר עם יוסי אלפיין.

http://www.ecaudio.co.il/

חוץ מיוסי, יש עוד המלצות?

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

לא.. הם לא מתעסקים בזה

פורסם

אין עוד מישהו שעשה ריפוד לקורות בפורום בשום מקום?

פורסם
לפני שעה, AUDIO KING כתב:

אתה צריך סדנאות שעושות עבודה קוסטום 

ולא רפד נטו ,באזור השרון אני יכול להמליץ לך על שני מקומות 

https://amstyling.co.il/

והשני הוא הסדנא מספר 1 אולי בארץ.

https://odiva-art.co.il/

תודה.. בודק מולם

פורסם
בתאריך 22.12.2021 בשעה 22:09, dim4ik007 כתב:

חוץ מיוסי, יש עוד המלצות?

ערב טוב, צירפת תמונות מאינטרנט, איך אתה רוצה/מעוניין שהתפירה כולל העור דמוי עור יראו. לא צירפת תמונות של הקורות שלך ?? איך נראות הקורות שלך לאחר הבנייה ??  האם הקורות משוייפות היטב ?? מעטים הם המתקינים המתקינים שעוסקים בבניית קורות למערכות 3 WAY, ויותר נדיר אם בכלל, שבעל מקצוע מתקין ייקח קורות שכבר נבנו, לריפוד בלבד !! היתרון של יוסי אלפיין, הוא מכיר בעלי מקצוע ספציפים לעבודות כאלה מאחר שהוא עובד איתם באופן קבוע. מניסיון אישי שלי, עבודה התפירה וציפוי הקורות שאתה מחפש, מאוד קשה לביצוע, ובטח שזה יעלה בהתאם.

האדם היחיד לדעתי ומהניסיון שלי, שאתה יכול לפנות  הוא יוסי אלפיין. אם לא, אולי תמצא רפד רכב במקרה הטוב.

בהצלחה לך  

פורסם
לפני כשעה, Dani Cohen כתב:

ערב טוב, צירפת תמונות מאינטרנט, איך אתה רוצה/מעוניין שהתפירה כולל העור דמוי עור יראו. לא צירפת תמונות של הקורות שלך ?? איך נראות הקורות שלך לאחר הבנייה ??  האם הקורות משוייפות היטב ?? מעטים הם המתקינים המתקינים שעוסקים בבניית קורות למערכות 3 WAY, ויותר נדיר אם בכלל, שבעל מקצוע מתקין ייקח קורות שכבר נבנו, לריפוד בלבד !! היתרון של יוסי אלפיין, הוא מכיר בעלי מקצוע ספציפים לעבודות כאלה מאחר שהוא עובד איתם באופן קבוע. מניסיון אישי שלי, עבודה התפירה וציפוי הקורות שאתה מחפש, מאוד קשה לביצוע, ובטח שזה יעלה בהתאם.

האדם היחיד לדעתי ומהניסיון שלי, שאתה יכול לפנות  הוא יוסי אלפיין. אם לא, אולי תמצא רפד רכב במקרה הטוב.

בהצלחה לך  

היי, הייתי מצרף את הקורות אבל הם לא נבנו עוד, יקח עוד שבוע שבוע וחצי עד שיהיו מוכנים. ומי שמרפד בדרך כלל לא מייצר את המוצרים עצמם. 

זה שזה לא יעלה 100 שקל הבנתי כבר. 

• תוכן חדש...