Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי איבדה את אחת ממשענות הראש האחוריות ב i20 שלה (הבוסטרים של הילדים שלי היו שם וצריך היה להוריד את המשענות כדי שהבוסטרים ישבו טוב). בתמימותה היא הלכה למוסך שבו היא מטפלת מזה 11 שנים - מורשה יודאי - וביקשה הצעת מחיר למשענת חדשה.

הצעת המחיר עבור החלק עצמו היתה 600 ש"ח, מי רוצה לנחש מה היתה עלות ההתקנה בהצעה?

פורסם

לגבי החלק - לא מפתיע.

חלקי ריפוד הם לא זולים.

לגבי עבודה- מוסך שגובה עבודה בגין זה הוא נוכל וגנב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, Fazer כתב:

מי רוצה לנחש מה היתה עלות ההתקנה בהצעה?

324.49 ש"ח?

לא לא רגע תן לי עוד ניסיון

417.89 ש"ח?

איייי כמעט!

אולי 414.99?

• אהבתי 1
  • מצחיק 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טוב נו,

הזוי וטיפשי, אבל אני לא מופתע. 

אפשר לקוות שזה נעשה ע"י איזו פקידה שלא הבינה את הסיטואציה וחשבה שזה משהו שנשבר אז הוציעה הצעה על חלק+שעת עבודה במוסך.

אם זה נאמר ע"י מנהל עבודה או איזו סמכות שהיא גם מקצועית, בהחלט מבאס עד לאן הגיעה החזירות (ולמרות שאני שונא דיוני חזירות כאן זו חזירות כל דבר ועניין).

אני הלכתי למוסך יבואן הונדה בנתניה שיפרקו לי את הפנס, יחליפו לי נורה וינקו שם כי נכנס מים בסדק. לא לקחו לי שקל, בחיי. אמר לי מנהל נעבודה "הכל בסדר לך לשלום רק תטפל בסדק אחרת ייכנסו מים ויישרף לך שוב". 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מאיפה האמא?

אני מטפל ברכב שלי במוסך היבואן כבר הרבה באותו המוסך, המון דברים קטנים סודרו בלי לקחת שקל, וגם חלקים קטנים ניתנו בחינם.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

יש במוסכים, כולל מורשי יבואן גדולים ויקרים,

נטייה לא לגבות תשלום על החלפת נורה/שפריצר וכיו"ב - בהנחה ולא מדובר בנורה אחורית של פוקוס, כמובן...

החלפת משענת הייתה אמורה להיכנס לאותה קטגוריה, אני מניח שאם היא הייתה מעירה על כך / נכנסת לדיון עם מנהל העבודה, החיוב היה נעלם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה היא צריכה להעיר על כך או לשוחח עם מנהל העבודה?

היא לקוחה ותיקה של הרבה שנים שמזמינה חלק לא זול ( באופן יחסי כמובן) שלדעתי אין לו אפילו שעתון יצרן להרכבה ( כי זה משהו שהמשתמש אמור לעשות ולא המוסך).

מאכזב מאוד שזאת רמת השירות בארץ ( ואני לא מדבר על מקצועיות כי זה לא קשור כלל למקצועיות).

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אתקן את הניסוח הקלוקל שלי:

כמובן שהיא לא צריכה וכמובן שזה 100 אחוז לא בסדר.

פשוט דילגתי לשלב הבא מבחינה פרקטית נטו, שאם היא הייתה מעירה על כך החיוב היה נעלם כי זה באמת לא סביר (תחוב פנימה, 10 שניות עבודה).

ותעזבו כבר את "ככה זה בארץ". שטויות. זה לא ככה בארץ. יש עסקים מסוימים ומקרים בודדים. 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

אתקן את הניסוח הקלוקל שלי:

כמובן שהיא לא צריכה וכמובן שזה 100 אחוז לא בסדר.

פשוט דילגתי לשלב הבא מבחינה פרקטית נטו, שאם היא הייתה מעירה על כך החיוב היה נעלם כי זה באמת לא סביר (תחוב פנימה, 10 שניות עבודה).

ותעזבו כבר את "ככה זה בארץ". שטויות. זה לא ככה בארץ. יש עסקים מסוימים ומקרים בודדים. 

אני מסכים. פרקטית, מבלי להכיר את העובדות, זה נשמע מהצד שזה אולי סתם "רפלקס" הצעת מחיר שדוחפים לתוכה מחיר חלק + שעת עבודה.

עם אותה ההצעה אפשר לגשת למנהל העבודה ולהגיד "מה ברצינות 200 שקלים כדי לחבר לי את המשענת?" לדעתי במקרה כזה היה אומר שזו טעות ומרכיב בחינם. גם בוא, יכולה לרכוש אותה ולבקש ממישהו עם קצת חוש טכני לחבר. זה בסך הכל להכנסי שני מקלות לחורים.

רק מדגיש, לא מעביר ביקורת על הלקוח בשום צורה, רק מחזק את מה שהאנס כתב מבחינה פרקטית. 

בפועל הייתי בודק משענת בפירוקיה, חבל על ה-600 שקלים. 

פורסם

אני גם קניתי משענת מפרוקיה  ליאריס, רק צריך לחפש צבע ריפוד דומה. עלה לי 100 שקל. רק ניקיתי טוב בעצמי, ונראה כמו חדש.

לרכב של אמא שלך בטח יש מספיק רכבים בפירוק

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 10 דקות, ניקו פ. כתב:

לדעתי במקרה כזה היה אומר שזו טעות ומרכיב בחינם.

או שהיה עושה מזה הצגה ואומר שבגלל שהיא לקוחה נאמנה (ורק בגלל שהיא התמידה לטפל אצלם במשך שנים וכמחווה של רצון טוב) בשבילה ההתקנה תהיה ללא עלות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

נשבר לי הפלסיק שתופס במגש של הבגאז באוטו, שאלתי את המוסך מורשה של יונדאי כמה יעלה להחליף אותו, אמרו לי 1000 שקל כולל מע"מ.

אמרתי לא תודה.

פורסם

תודה לכולם על העצות - זה היה בעיקר בשביל הדאחקה, להראות עד כמה דברים לפעמים מאבדים כיוון, לא באמת נשלם 800 + מע"מ על משענת ראש. אמצא אחת בפרוקיה או באיביי ואתקין לבד. בעצם אפילו להגדיר הכנסת משענת ראש למקום כ"התקנה" זה מעליב לדברים שבאמת צריכים התקנה.

• רעיון טוב! 4
  • תוכן חדש...