Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פאסאט 2011 מנוע 1800 עם תיבת הילוכים dsg ו 160 כוחות סוס ובזמן האחרון אני מתעניין בסטייג' ואולי גם בחיזוק לבולמים, אבל לפני שאני אעשה את זה, רציתי מאוד לקבל דעה של חבר'ה שבאמת מבינים בנושא ולשאול אם אני אעשה את הסטייג' ואעלה את כוחות הסוס ברכב, זה מעלה את הסיכוי לפגיעה בתיבת ההילוכים מהסיבה שהיא dsg?

הבלאי יהיה מואץ יותר? האם זה כדאי בכלל? אשמח מאוד לתשובות מלאות ומפורטות. סופש נעים! ותודה מראש לעונים.

פורסם

יש פה לא מעט שרשורים בנושא על רכבים דומים.
ממליץ שתעבור כמה עמודים אחורה ותקרא קצת, אחרי זה אם יהיו שאלות ספציפיות יותר מ'האם זה כדאי בכללי', כי זאת לא שאלה שאפשר לענות עליה מבלי להבין את סט השיקולים שלך, בשמחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עד כמה שאני זוכר המנוע מוציא 25.4 קגמ שזו בדיוק מגבלת המומנט של הגיר.

כל שיפור מנוע חייב שדרוג מקביל של הגיר על מנת לעמוד בעומס.

• תוכן חדש...