Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזוי. הבעיה שאנשים לא מתלוננים למשרד התחבורה. רק שתדע, פעם אחת התלוננתי למשרד התחבורה שפסלו אותי על לוחית רישוי תקינה כדי לעשות עלי קופה, בעל המכון התקשר אלי אישית והתחנן שאבטל את התלונה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

באמת אתקשר להתלונן אם ככה. לא חשבתי על זה.

לפני 43 דקות, race driver כתב:

כזה בלגן, 

וכולה 19 שקל ?

מילא היה לוקח 119, קצת כבוד עצמי...

זו ה"עבודה" שלהם. הם עושים 200 כאלה ביום, זה כבר הרבה יותר מ19 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי motek
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
לפני 9 שעות, motek כתב:

מדובר בקומפיוטסט באור יהודה.

ואל תתהו רבותיי. לא מדובר לא בתמונות ולא בגובה הרכב. הוא סה"כ רצה שאגיע שוב ואשלם 19 שח על טסט חוזר.

אחד הסרטונים היה סרטון של חבר מודד עם מטר את גובה הרכב על רכב זהה, הוא אפילו לא טרח להתעמק ובטח שלא להביא מטר ולמדוד.

בשביל הכיף מה הגובה של הרכב והאם אפשר בכלל לאמת כזה מידע? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה "בוחנים" גם כן...

לבזבז לאנשים את הזמן על שטויות כאלה ועוד בשביל 19 שקל.

יש לך רכב די מיוחד שלא רואים כל יום, מציע לך לפעם הבאה לשלם למוסך שאתה מטפל בו שיקח את הרכב בעצמו לטסט. ככה תחסוך מעצמך כל מיני "מומחים" שיבזבזו לך את הזמן כי משום מה, למוסך הם לא יעיזו לומר קישקושים כאלה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

איזה "בוחנים" גם כן...

לבזבז לאנשים את הזמן על שטויות כאלה ועוד בשביל 19 שקל.

יש לך רכב די מיוחד שלא רואים כל יום, מציע לך לפעם הבאה לשלם למוסך שאתה מטפל בו שיקח את הרכב בעצמו לטסט. ככה תחסוך מעצמך כל מיני "מומחים" שיבזבזו לך את הזמן כי משום מה, למוסך הם לא יעיזו לומר קישקושים כאלה.

חשבתי על זה, אבל אני ממש לא אוהב את הרעיון של להשאיר אצל מישהו את הרכב בלי השגחה. אני מאוד פדנט בכל הנוגע לרכב שלי, וגם אם זה עלול לעלות לי בשריטה או בפתיחת דלת בחניה, או סתם בנהיגה אגרסיבית מדיי, מעדיף כבר להפסיד יום עבודה.

לפני כשעה, DareDevil כתב:

בשביל הכיף מה הגובה של הרכב והאם אפשר בכלל לאמת כזה מידע? 

הרכב מאוד נמוך, כך מגיע מהחברה. לצורך העניין, 9 ס"מ בין החלק העליון של הג'אנט הקדמי, לבין הפח שמעליו.

• אהבתי 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם (נערך)
בתאריך 13.12.2021 בשעה 08:15, motek כתב:

מדובר בקומפיוטסט באור יהודה.

ואל תתהו רבותיי. לא מדובר לא בתמונות ולא בגובה הרכב. הוא סה"כ רצה שאגיע שוב ואשלם 19 שח על טסט חוזר.

אחד הסרטונים היה סרטון של חבר מודד עם מטר את גובה הרכב על רכב זהה, הוא אפילו לא טרח להתעמק ובטח שלא להביא מטר ולמדוד.

שיימינג ברשת, ויפה שעה אחת קודם.

לחולרות כאלה מגיע שזבוב לא ידרך אצלם בעסק.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עדיף לדווח למשרד התחבורה. לא ממליץ לך לעשות שיימינג זה פתח לצרות (תביעות).

תציין בתלונה בדיוק את התנהלות הדברים ואיך זה הסתיים בסוף.

• תוכן חדש...