Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

הייתי במכון טסטים, עברתי את כל התחנות בלי בעיה, ובסוף אחד הבוחנים החליט להכניס את היד שלו בין הגלגל הקדמי לגחון, ולפיכך החליט שהרכב מונמך, והכשיל אותי על "שינוי מבנה".

אציין שהבוחן לא מדד עם שום אמצעי מדידה, והשתמש בשיטה המקובלת במדינת החלטורות.

כמובן שהרכב לא מונמך, מקורי לגמרי.

ניסיתי להתווכח עם בעל המכון, שהגיע בעצמו להכניס את היד בין הגלגל לגחון ולוודא שאכן הרכב מונמך. בקיצור, מזל שלא באתי עם פרארי.

אני לא יודע מה לעשות בעניין. שוקל להגיש תביעה, אבל אין לי כוח לכל הבלאגן הזה, שבין היתר ידרוש ממני להשבית את הרכב ולהוציא כסף על רכב חלופי לאותה תקופה. אשמח להמלצות.

דבר נוסף, נתקלתי בכתבה הבאה, שאומרת שכבר לא חייבים לחזור לאותו מכון טסטים שהכשיל אותך, מישהו יודע האם הדבר הזה עדיין תקף? לא ראיתי על זה שום פרסום חוץ מזה.

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3808454,00.html

תודה ואחלה שבוע.

עריכה אחרונה על ידי motek
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

אם לא לערער ולתבוע בהחלט סע למכון הבא, רק שזה יעלה שוב מחיר מלא ולא כטסט חוזר

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם
לפני 30 דקות, ba323f כתב:

קשה או שמדובר בסוד מדינה לציין את סוג הרכב.

קאדילק ATS פרימיום 2014.

למה זה משנה?

לפני 30 דקות, טרט כתב:

אם לא לערער ולתבוע בהחלט סע למכון הבא, רק שזה יעלה שוב מחיר מלא ולא כטסט חוזר

השאלה אם זה אפשרי בכלל. כי אני יודע (כנ"ל כל מי ששאלתי) שאם נכשלתי, אני חייב להמשיך באותו מכון לפחות חודש (ואין לי חודש לצערי). הכתבה שפרסמתי אומרת אחרת, אבל מלבדה, לא ראיתי שום דבר בנידון וזה נראה לי קצת מפוקפק.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

תודה חברים. אני חושב שאנסה מכון אחר אם ככה. אם יהיו בעיות, אסע למוסך היבואן להוציא אישור שהרכב מקורי ואחזור למכון הקודם.

• רעיון טוב! 3
לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

מעדכן- לא נתנו לי להיבחן במכון אחר, כי התחלתי תהליך במכון מסויים, ורק לאחר חודש אפשר לעבור.

בכל מקרה, הסתדר בסוף עם המכון הקודם, סרטון וכמה תמונות של רכבים זהים עשו את העבודה.

• אהבתי 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם
לפני כשעה, motek כתב:

בכל מקרה, הסתדר בסוף עם המכון הקודם, סרטון וכמה תמונות של רכבים זהים עשו את העבודה.

סרטון של מה? פרסומת טלויזיה? איך ידעו שהתמונות לגיטימיות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
Just now, shugiflex כתב:

מדינת החלטורות.

הבנתי ואני יודע שהכל פה נעשה בחלטורה אבל נשמע תמוה לחלוטין שההשוואה שלהם היא תמונה וגם סביר להניח מתוך מקור לא רישמי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא מפתיע שמי שהחליט לפסול רכב על סמך הכנסת יד בין הגלגל לגוף הרכב יחליט להעביר את אותו הרכב על סמך תמונה. הגיוני סך הכל.

• מצחיק 3

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

מדובר בקומפיוטסט באור יהודה.

ואל תתהו רבותיי. לא מדובר לא בתמונות ולא בגובה הרכב. הוא סה"כ רצה שאגיע שוב ואשלם 19 שח על טסט חוזר.

אחד הסרטונים היה סרטון של חבר מודד עם מטר את גובה הרכב על רכב זהה, הוא אפילו לא טרח להתעמק ובטח שלא להביא מטר ולמדוד.

עריכה אחרונה על ידי motek
  • אהבתי 2
  • מבאס 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

• תוכן חדש...