Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלקום TV, עובד בחו"ל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

בעוד מספר שבועות אני עומד לעשות רילוקיישן לארה"ב. 

כחלק מהרצון להישאר מחובר לארץ חשבתי להשאיר את החשבון סלקום tv שלי ולהעביר לארץ, אבל לא מצאתי בשום מקום אם השירות יעבוד לי בחו"ל - מישהו ניסה ויכול לספר?. 

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שירותים מקומיים נוטים לא לעבוד באופן חוקי, יענו אתה צריך VPN

חוץ מזה מברוק על העלייה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

עובד לי לא רע עם VPN לישראל. 

דרך אגב גם yes+ אותו סיפור  חסום בחו"ל. .  איכות לרוב מצויינת. לפעמים יש תקיעות. 

קנה לך vpn נורמלי שיש לו אפליקציה בחנות של android TV . 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

רק שים לב , לא כל ספק vpn נותן אפליקציה בחנות המתאימה ולא כל ספק נותן פריסה טובה בתוך ישראל. הגדולים בדרך כלל כן. 

תעדיף יישומון שנותן לך גם kill switch . 

אופציה נוספת שדורשת תחכום יותר רב זה להתמיע את ה VPN בראוטר .

חברות התוכן במירוץ למיפוי שרתי vpn ולכן אם פתאום לא עובד לך : תתנתק ותתחבר שוב ל VPN. זה עפ רוב פותר את הבעיה. 

השרשור נכון כמובן לכל ספק תוכן מוגבל איזורית. אפילו נטפליקס נותנים סרטים שונים במדינות שונות . 

יש כמובן את כל הפתרונות הפיראטים שרצים בטלגראס ששם לא צריך אפילו vpn , תשלום סמלי בלבד לכל ערוצי הספורט אבל אני לא ממליץ על זה. זה יהרוג את התוכן הישראלי. בסופו של יום. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...