Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרשי דו"ח שמאי. זא לא חייב להיות הרבה יותר מהחלפת פגוש (אני מניח שהסכום בהודעה הקודמת הוא החלק החיצוני בלבד, סביר שהוחלף גם החלק הפנימי ועוד כמה פיצ'יפקעס), וכנראה שהיתה גם קצת פחחות. אבל, כדי להיות בטוחה שבאמת מדובר בנזק שטחי, דרשי דו"ח שמאי, והעלי אותו לכאן. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 52 דקות, sperial כתב:

דרשי דו"ח שמאי. זא לא חייב להיות הרבה יותר מהחלפת פגוש (אני מניח שהסכום בהודעה הקודמת הוא החלק החיצוני בלבד, סביר שהוחלף גם החלק הפנימי ועוד כמה פיצ'יפקעס), וכנראה שהיתה גם קצת פחחות. אבל, כדי להיות בטוחה שבאמת מדובר בנזק שטחי, דרשי דו"ח שמאי, והעלי אותו לכאן. 

תודה רבה.

בקשתי דו"ח שמאי והבחור בסוכנות אמר שאין לו דו"ח שמאי.

שאלתי אותו איך הוא יודע שמדובר רק בהחלפת טמבון שכרוך בפתיחת 4 ברגים .

הוא אמר שיש להם בדיקה של הרכב אבל הם לא נותנים אותה.

אבל הם מחויבים לגילוי נאות לפי הבדיקה.

כמו כן אמר שירידת הערך בסך הכל 432 ש"ח מדברת בעד עצמה.

האם אפשר להסתמך על הסכום הנמוך של ירידת הערך?

ואיך אפשר להשיג את הדו"ח שמאי ?

פורסם

הסוכן מרגע לרגע נראה פחות אמין

פגוש לא עולה 14 א''ק ואין ירידת ערך רק על פלסטיק

מה ז''א הוא לא נותן את הבדיקת רכב?

פורסם (נערך)

מהניסיון האישי שלי, לפני פחות משנה, ברכב סוזוקי - החלפת פגוש אחורי וקצת פחחות וצבע עלו 11,000 ש"ח ועוד 1000 ש"ח ירידת ערך, כך שהמספר שננקב, במוסך רשת היבואן, אינו בלתי סביר.

ועדיין, הייתי נזהר מאד, וללא חוות דעת שמראה בבירור שאין נזק ארוך טווח בודאי לא משלם מעל המחירון. בשביל זה הרכב צריך להיות (כמעט) מושלם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^

הכוונה שלי היא שאם זה היה רק פגוש וזה קורה לפעמים, אז המחיר פשוט לא הגיוני,

לנו בקורולה חדשה בת בקושי חודשיים הפגוש חטף מכה, והוחלף רק הפגוש ללא שום חלק פנימי, זה עלה 7500 ש"ח,

כאן מדובר במשהו יותר עמוק מהפגוש, ואת זה צריך לבדוק.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

מהניסיון האישי שלי, לפני פחות משנה, ברכב סוזוקי - החלפת פגוש אחורי וקצת פחחות וצבע עלו 11,000 ש"ח ועוד 1000 ש"ח ירידת ערך, כך שהמספר שננקב, במוסך רשת היבואן, אינו בלתי סביר.

ועדיין, הייתי נזהר מאד, וללא חוות דעת שמראה בבירור שאין נזק ארוך טווח בודאי לא משלם מעל המחירון. בשביל זה הרכב צריך להיות (כמעט) מושלם.

אתה כותב "חוות דעת שאין נזק ארוך טווח" -

אתה מתכוון לבדיקה במכון בדיקת רכב שעושים לפני קניה?

פורסם
לפני 47 דקות, sperial כתב:

האם ירידת הערך הנמוכה בסך הכל 432 ש"ח לא מעידה על כך שהנזק איננו ארוך טווח?

פורסם

או שהשמאי של חברת הביטוח והעריך את הנזק נמוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל הסיפור מריח לי לא טוב... אולי זה באמת לא משמעותי אבל ההתנהלות שיש דו"ח ולא מוכנים להראות לך נראה לי לא מקצועי.
חפשו במקום אחר, חפשו בסבלנות

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, סולל הדרך כתב:

כל הסיפור מריח לי לא טוב... אולי זה באמת לא משמעותי אבל ההתנהלות שיש דו"ח ולא מוכנים להראות לך נראה לי לא מקצועי.
חפשו במקום אחר, חפשו בסבלנות

בסוכנות נאמר לי שהם הטרייד אין של קיה אז הם לא אוביקטיביים ולכן המדיניות שלהם לא למסור את הדו"ח.

ביקשתי את הדו"ח מהמוסך שהחליף את הפגוש. הסוכן פנה לבעלים הקודם של הרכב שאמר שאין לו מושג באיזה מוסך בוצע התיקון כי חברת הביטוח לקחה את הרכב והביאה לו רכב חליפי, ולאחר התיקון החזירו לו את הרכב.

הסוכן אומר שהוא מוכן להתחייב בכתב על מנוע, גיר, שילדה וקצה שילדה נקיים , אחרת הוא מחזיר את תשלום הבדיקה.

בכל מקרה הוא אומר גם בסרטון שהוא שלח לי שמדובר רק בהחלפת הפלסטיק.

עריכה אחרונה על ידי מירי ס
השלמה
פורסם

ללקוח "אין מושג" איפה זה בוצע? סיריוסלי?

בקיצור מירי, לא הייתי ממשיך לבזבז אנרגיה על הרכב הזה.

אבל זה רק אני

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אם קיים דו"ח שמאי זמין ולא רוצים להראות לך אותו תעלי את דרגת החשדנות שלך.

נראה לי שקצת ננעלת על האקזמפלר הזה. יתכן שבמחיר הנכון הוא ראוי. אבל גם לדרוש מחיר גבוה וגם להסתיר מידע זה כבר שילוב בעייתי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אם את מתעקשת, תקחי לבדיקה,

ממליץ לך לא לוותר על ההתחייבות שלהם בכתב,

לא חסר מקרים שבהם היתה התחייבות ואחרי הבדיקה המוכר סרב בגלל כל מני התחכמויות,

כל אחד אומר שהוא חברת הטרייד אין הרשמי של קיה, גם טרייד מוביל טענו כך כאשר חיפשתי רכב.

פורסם

נשמע לי חפיף, מה זה נתן את האוטו לתיקון?
אם יש תאונה קטנה יש אינטרס של כולם לשמור על התיעוד

אם זה משהו גדול... מצניעים את האירוע ומחביאים הוכחות.

לי זה לא נשמע תקין.
אל תשכחי שביום מהימים את תמכרי את הרכב ותצטרי להסביר את התאונות האלו.

תעשי לעצמך טובה... תמשיכו לחפש. יש רכבים טובים ונקיים בחוץ. זה פשוט דורש סבלנות

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שוק יד 2 של מכוניות בנות 3-4 לוהט בגלל מחסור ברכבים חדשים וגם מ 0 קילומטר...אז אנשים ובעיקר סוכנים מנצלים את זה כדי לדפוק קופה. היצע וביקוש. לפי התיאור בכל הפוסט והתגובות, הייתי מוותר ומחפש סטוניק שמורה יותר. לגבי תשלום מעל המחירון - כנראה שזה לא משהו שישתנה בזמן הקרוב ואולי גם הביקוש מתקן את המחירון המעוות מלכתחילה (פחות בהקשר של קיה ומזדה, יותר בהקשר של רכבים אירופאיים). אם מוצאים רכב ממש שמור (לא כמו במקרה המתואר) אז כן כדאי (לדעתי) להסכים לשלם קצת מעל המחירון.

• תוכן חדש...