Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אחרי שרכשתי רכב, הייתי בטיפול במוסך מורשה יבואן כלשהו לטיפול בחריקת בלמים + טיפול תקופתי. החליפו 3 רפידות ו גם שתי צלחות קדמיות כי מקדימה זה היה כבר ברזל על ברזל. (ידעתי את זה מראש בבדיקה לפני הקניה והתקזזתי..)

לאחר הפעם הראשונה כלום לא השתנה, עדיין היו חריקות רציניות בעת בלימה.

חזרתי ביום אחר פעם נוספת, זה עד כדי כך קשה לפספוס שהם אמרו שהם שמעו את החריקה מיד כשנכנסתי.

השארתי אותו שוב לטיפול, הם אמרו שהם יחליפו שוב צלחות ואולי שוב גם רפידות, אני לא זוכר והם לא תיעדו עד היום את הגעה השניה, למרות שהם מוסך מורשה יבואן..

גם אחרי הפעם השניה זה לא נפתר. פשוט במקום חריקה בכל בלימה, זה הפך להיות חריקה בבלימה במהירות איטית, כך שכל פקק או כביש קצת עמוס הופך לסיוט של חריקה רצופה.

עשיתי להם קצת בלגאן כי שרפתי ימי עבודה בגללם ומנהל המוסך התקשר להרגיע אותי וטען שאני צריך לחכות 5000 ק"מ ולראות אם זה מסתדר (עוד לפני שדיברתי איתו כבר עברו משהו כמו אלף ק"מ)

זה נשמע לכם הגיוני שצריך לחכות כל כך הרבה ק"מ? אני יודע שיש עניין של התאמת הצורה של הרפידה לצורה של הצלחת, אבל לחכות עוד 4000 ק"מ זה אומר שאני צריך לחכות בערך עוד שלושה חודשים וחצי. אני נוסע 90 ק"מ 3 ימים בשבוע.

אציין שהמוסך לא התייעץ איתי לגבי המקוריות של החלקים אלא שמו חלופיים כברירת מחדל, זה אמנם היה כתוב בטופס, אבל לא דיברו ולא התייעצו על זה, שזה מאוד לא מקצועי (בטח כשגובים סכומי עתק כאילו זה מקורי)

הנציג גם שיקר ואמר שביקשתי חלופי, ואני זוכר במאה אחוז שבכלל לא העלינו שאלה לגבי המקוריות של החלפים, אחרת הייתי מבקש מקורי כמו שאני תמיד עושה.

בקיצור, אמון בהם כרגע אין לי.

לכן אני מתייעץ איתכם.

מה דעתכם? בעיקר על ה 5000 ק"מ האלו? כל השאר כתבתי רק כדי לתת רושם כללי על ההתנהלות, שבגללה אני לא מיד מאמין להם.

עוד 3 וחצי חודשים אף אחד גם לא יזכור אותי ובטח לא שבאתי פעמיים כי את הפעם השניה לא תיעדו בכלל.

דבר נוסף, האם יש דרך לראות או לצלם את הצלחות והדיסקית כדי לוודא שלא שמו לי צלחת חרוטה במקום חדשה או משהו כזה?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי AviMi
פורסם

עניין ה"המתן 5000 ק"מ" - נראה לי חרטוט.

אותי מעניין אם באמת החליפו מה שטענו שהחליפו (שביקשת).

יש לך דרך לבדוק את זה ? צילום אולי ?

אמור למוסך שלא מקובלים עליך כל הקולות שאתה שומע ודרוש לוודא באיזה חלפים השתמשו (וזה לפני דרישה נוספת להחליף הכל לשביעות רצונך ומוכנות להוסיף רק את ההפרש בעלות החלקים אם תהייה כזו).

alfa 156 2.5.

פורסם

קרה לי מקרה דומה !! הרבה בלאגן סיפור דומה שביקשתי תחליפי , התעקשתי שלא אמרו לי, המון כאב ראש התכתבויות , בסוף הוספתי והחליפו למקוריים. להבא רק מקוריים למרות פערים עצומים 

• רעיון טוב! 1
פורסם

חכה 5000 ק"מ זה בעצם חכה 3 חודשים ואז כבר אין אחריות וסתדר לבד.

בלמים תחליפיים באיכות טובה (לא סיניים עלומי שם) לא צריכים להרעיש.
מנסיון, רוב הסיכויים שלא גירזו את הרפידות וזאת הסיבה היחידה לרעש!

• תוכן חדש...