Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שנאי מתח לבדיקה מהירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

מקווה שזה בפורום הנכון... 

אשתי חיברה את הסטריליזטור לשנאי עם הספק נמוך מאד, ביחס לסטריליזטור (שהוא 650w). כמובן שהשנאי נשרף. לאחר מכן היא פשוט חיברה את הסטריליזטור למתאם רגיל 😞 ועכשיו המכשיר לא עובד; כשאני אומר לא עובד, הכוונה שבחיבור נוסף למתאם הפשוט הסטריליזטור לא נדלק. 

יש למישהו שנאי 1000w שאני יכול לבדוק אם המכשיר מגיב בכלל? 

אזור השרון זה מעולה

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם (נערך)

לא ברור מה קרה. אם היא חיברה מכשיר המיועד ל-110 וולט לרשת הישראלית בלי שנאי מתאים אין מה לבדוק, קרוב לודאי שהסטריליזטור (של מה?) שרוף.

אתה יכול לחפש שנאי מתאים או למסור את המכשיר למעבדה, אני פסימי לגבי עתידו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, זה גם מה שאני חושב, אבל אתה יודע רציתי רק לוודא לפני שאני רץ לקנות עוד אחד... 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

• תוכן חדש...