Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב הלך לי ראש מנוע ברכב הנוכחי , כרגע בגלל העבודה אני חייב רכב בהקדם עד שאני אתקן את הרכב הקודם ואמכור אותו .

חייב רכב כבר לשבוע הקרוב , חשבתי על ספארק שנתוו 2010-2012 ידניות , איך האמינות שלהם מבחינה מכנית  ? ראיתי רובם נמכרות עם קמ ממש נמוך בין80 עד 120 אלף . 

עריכה אחרונה על ידי Ceyt
פורסם

הספארק מ 2011 ואילך.

דיי אמינה בגדול ויחסית זריזה - מנוע 1.2  ישיבה גבוהה, תא מטען קטן

אוכלת בערך 1 ל 12 עד 14

חשוב לראות שטופלה היטב ולא הוזנחה - אני היה לי מוזנחת והחלפתי מנגנון חלונות ומשאבת דלק..

מצב הקלא'צ  והדוושות.

משתדל לעזור

פורסם

בעלי הרכב בפורום די מרוצים, בשנים הראשונות דוושת המצמד יכלה להישבר, יצא ריקול בנושא.

כדאי לחפש את מנוע 1.2 ולא 1.0.

סך הכול נוח ביחס למתחרות באותם השנים, אם כי חסרה לי תמיכת צד טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פות"ש, בכללי רכב לתקופה קצרה חבל להשקיע על ספארק - נניח 10 אלף- שעלולה לא לשמור ערך כל כך..

תלך על רכב זול נניח פורד פוקוס דור ראשון, או מיצובישי לאנסר  מהשנים הללו 2002- 2004 וכו' יעלה באיזור ה 3 אלף ויכול להימכר ב 2700..

אפילו הפיאט פנדה יותר זולה. ודיי זריזה.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 53 דקות, Ceyt כתב:

חייב רכב כבר לשבוע הקרוב , חשבתי על ספארק שנתוו 2010-2012 ידניות , איך האמינות שלהם מבחינה מכנית  ? ראיתי רובם נמכרות עם קמ ממש נמוך בין80 עד 120 אלף . 

אתה מכניס לעצמך דד-ליין ואז אתה דה-פקטו מכשיר כל פעולה שלך ב"הייתי חייב" גם אם היא שגויה או מסוכנת.

לקנות נבלה עלול לעלות לך הרבה יותר מהכמה מאות שקלים האלו של השכרת רכב לתקופה קצרה. חבל.

רכב משומש לא קונים בלחץ, במיוחד לא בשוק של היום שהרבה רכבים טובים נחטפים מהשוק והרבה נבלות נשארות על המדף מחכות ללחוצים

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

בעלי הרכב בפורום די מרוצים, בשנים הראשונות דוושת המצמד יכלה להישבר, יצא ריקול בנושא.

כדאי לחפש את מנוע 1.2 ולא 1.0.

סך הכול נוח ביחס למתחרות באותם השנים, אם כי חסרה לי תמיכת צד טובה יותר.

הבנתי אני אחפש

לפני שעתיים, PASHUT כתב:

פות"ש, בכללי רכב לתקופה קצרה חבל להשקיע על ספארק - נניח 10 אלף- שעלולה לא לשמור ערך כל כך..

תלך על רכב זול נניח פורד פוקוס דור ראשון, או מיצובישי לאנסר  מהשנים הללו 2002- 2004 וכו' יעלה באיזור ה 3 אלף ויכול להימכר ב 2700..

אבל לאנסר ופורד מהשנים האלה גמורות יכולות למות תוך יום וחצי 

לפני שעה, stum כתב:

אתה מכניס לעצמך דד-ליין ואז אתה דה-פקטו מכשיר כל פעולה שלך ב"הייתי חייב" גם אם היא שגויה או מסוכנת.

לקנות נבלה עלול לעלות לך הרבה יותר מהכמה מאות שקלים האלו של השכרת רכב לתקופה קצרה. חבל.

רכב משומש לא קונים בלחץ, במיוחד לא בשוק של היום שהרבה רכבים טובים נחטפים מהשוק והרבה נבלות נשארות על המדף מחכות ללחוצים

אין העבודה שלי דורשת רכב דחוף , משרת ניהול מחוץ לעיר ... אמרתי אולי אני אבדוק במגרש רכב 

פורסם
לפני שעתיים, Ceyt כתב:

טוב הלך לי ראש מנוע ברכב הנוכחי , כרגע בגלל העבודה אני חייב רכב בהקדם עד שאני אתקן את הרכב הקודם ואמכור אותו .

ההמלצה שקיבלת לשכור רכב בינתיים כדי לא להיות לחוץ היא כמובן המלצה מצויינת, רק שים לב לא לקרוע ולא ללכלך ריפודים או רצפת בגאז', שלא תצטרך לשלם על זה ביוקר.

סלח לי על הרהורי הכפירה, אבל לדעתי שוה לך לשנות כיוון לרכב חדיש יותר, גם אם זה אומר לקחת הלוואה עם ריבית. הריביות כיום מאוד מאוד נמוכות, ויש סיכוי בכלל לא רע שתשלומי ההלוואה+ריבית וירידת הערך והביטוח של רכב חדש במהלך השנים יעלו לך משמעותית פחות מהתחזוקה היקרה והכואבת של רכב ישן שעולה 10,000 שקל בקניה.

בנוסף, יש לך במודלים חדשים יותר שלל פינוקי נוחות, ויותר חשוב - שיפורי בטיחות מרשימים, ועדיין רוב הסיכויים שיהיה לך זול יותר מכל ההפתעות במוסך שרכב ישן יסדר לך קרוב לוודאי.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 33 דקות, harhanegev כתב:

ההמלצה שקיבלת לשכור רכב בינתיים כדי לא להיות לחוץ היא כמובן המלצה מצויינת, רק שים לב לא לקרוע ולא ללכלך ריפודים או רצפת בגאז', שלא תצטרך לשלם על זה ביוקר.

סלח לי על הרהורי הכפירה, אבל לדעתי שוה לך לשנות כיוון לרכב חדיש יותר, גם אם זה אומר לקחת הלוואה עם ריבית. הריביות כיום מאוד מאוד נמוכות, ויש סיכוי בכלל לא רע שתשלומי ההלוואה+ריבית וירידת הערך והביטוח של רכב חדש במהלך השנים יעלו לך משמעותית פחות מהתחזוקה היקרה והכואבת של רכב ישן שעולה 10,000 שקל בקניה.

בנוסף, יש לך במודלים חדשים יותר שלל פינוקי נוחות, ויותר חשוב - שיפורי בטיחות מרשימים, ועדיין רוב הסיכויים שיהיה לך זול יותר מכל ההפתעות במוסך שרכב ישן יסדר לך קרוב לוודאי.

כן הלכתי על הספארק כי זה רכב קטן ידני , מגיעים עם קמ נמוך יחסית , אני לא אוהב לקחת מימון לא חושב שזה משתלם ככ בטווח הארוך 

פורסם

מבין אותך אבל אני במקומך הייתי מהמר נניח סוזוקי בלנו ישנה (ליאנה לא לגעת) יכולה לתת יופי עבודה.

פוקוס דור 1 החזיקה לסבא ז"ל 300 אלף ק''מ.

לאנסר סביבות 2001, לאנטיס, כריזמה, כמובן זה הימור אבל לזמן קצר לא חושב שזה כ''כ נורא.

לא הייתי רוצה לספוג ירידת ערך גדולה מידיי.

משתדל לעזור

פורסם

כן בטח, בוא נמליץ לו על רכבים ישנים שיצטרך ללכת למוסך לקבל אישור בלמים לפני כל אחד מ 2 הטסטים בשנה. 

פות"ש, אני לא מכיר את האמינות של הספארק, אבל אני לא רוצה שתתחיל להתעסק ברכבים ישנים כמו שהציעו פה:

בתאריך 22.10.2021 בשעה 09:05, PASHUT כתב:

ופה 

בתאריך 22.10.2021 בשעה 14:38, PASHUT כתב:

מבין אותך אבל אני במקומך הייתי מהמר נניח סוזוקי בלנו ישנה (ליאנה לא לגעת) יכולה לתת יופי עבודה.

פוקוס דור 1 החזיקה לסבא ז"ל 300 אלף ק''מ.

לאנסר סביבות 2001, לאנטיס, כריזמה, כמובן זה הימור אבל לזמן קצר לא חושב שזה כ''כ נורא.

לא הייתי רוצה לספוג ירידת ערך גדולה מידיי.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...