Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 56 דקות, Liquidator כתב:

לא מתכוון לקנות רכב נטו חשמלי חשבתי על היברדי אולי אלך על הרכב יונדאי איוניק הבנתי שהוא מאוד חסכוני ואין צורך להטעין בעמדה כי זה היברדי השאלה מהי דעתך כל רכב זה? 

בכל זאת אני רוצה לשדרג. 

אם אתה שואל אותי, אני לא הייתי קונה רכב היבריידי בשביל לחסוך סביב ה300 ש"ח בחודש על דלק,

א. הייתי מחפש את הרכב שאני רוצה ושאהנה ממנו כי ההפרש לא כזה משמעותי ולאו דווקא הביריידי

ב. ברכב היבריידי עדיין יש מנוע בנזין בנוסף למנוע החשמלי ולסוללה, צריך לדאוג ל2 מערכות משמעותיות ברכב.

ג. נדרש לבדוק שיש אחריות לסוללה ושהיא ברצף, וצריך לחדש אותה בעלות של כמה מאות שקלים בכל שנה או 15K ק"מ, אחרת עלות החלפת הסוללה לא תשתלם.

שלא תבין אותי לא נכון, האיוניק היא מכונית מוצלחת, ואם תקנה אותה אתה תהנה, אך אני אישית מעדף משהו נוח, שקט ומעניין יותר, אפילו אם זה יעלה לי טיפה יותר בחודש.

פורסם
לפני 12 דקות, wildlands2019 כתב:

אם אתה שואל אותי, אני לא הייתי קונה רכב היבריידי בשביל לחסוך סביב ה300 ש"ח בחודש על דלק,

א. הייתי מחפש את הרכב שאני רוצה ושאהנה ממנו כי ההפרש לא כזה משמעותי ולאו דווקא הביריידי

ב. ברכב היבריידי עדיין יש מנוע בנזין בנוסף למנוע החשמלי ולסוללה, צריך לדאוג ל2 מערכות משמעותיות ברכב.

ג. נדרש לבדוק שיש אחריות לסוללה ושהיא ברצף, וצריך לחדש אותה בעלות של כמה מאות שקלים בכל שנה או 15K ק"מ, אחרת עלות החלפת הסוללה לא תשתלם.

שלא תבין אותי לא נכון, האיוניק היא מכונית מוצלחת, ואם תקנה אותה אתה תהנה, אך אני אישית מעדף משהו נוח, שקט ומעניין יותר, אפילו אם זה יעלה לי טיפה יותר בחודש.

ולאיזה שנתון יש אחריות של סוללה?  האם האחריות היא ל 5 שנים?  וכמה עולה סוללה חדשה? 

פורסם (נערך)

האחריות אם אני לא טועה ל5 שנים או עד 100K ק"מ לרכבי ליסינג,

פרטיים שיעלו הרבה יותר מ70K ש"ח 7 שנים או 150K ק"מ,

ניתן להרחיב אחרי תקופה זו, החברה בודקת את הסוללה ואם היא במצב שמאפשר אחריות אז אפשר להרחיב אחריות בכמה מאות שקלים בשנה, לא יודע לפי מה הם קובעים אם ניתן להרחיב או לא.

עלות, זה משתנה מרכב לרכב, הסוללות הכי זולות הן של רכבים היבריידים, אחרי זה פלאג אין, אחרי זה חשמליות, ששם זה כבר סיפור של עלות הרכב עצמו,

אם אני לא טועה, פעם אחרונה שבדקתי זכור לי שהחלפת סוללה לאיוניק עולה כ17K ש"ח, לא יודע אם כולל מע"מ ולא יודע אם כולל עבודה.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
לפני שעה, wildlands2019 כתב:

האחריות אם אני לא טועה ל5 שנים או עד 100K ק"מ לרכבי ליסינג,

פרטיים שיעלו הרבה יותר מ70K ש"ח 7 שנים או 150K ק"מ,

ניתן להרחיב אחרי תקופה זו, החברה בודקת את הסוללה ואם היא במצב שמאפשר אחריות אז אפשר להרחיב אחריות בכמה מאות שקלים בשנה, לא יודע לפי מה הם קובעים אם ניתן להרחיב או לא.

עלות, זה משתנה מרכב לרכב, הסוללות הכי זולות הן של רכבים היבריידים, אחרי זה פלאג אין, אחרי זה חשמליות, ששם זה כבר סיפור של עלות הרכב עצמו,

אם אני לא טועה, פעם אחרונה שבדקתי זכור לי שהחלפת סוללה לאיוניק עולה כ17K ש"ח, לא יודע אם כולל מע"מ ולא יודע אם כולל עבודה.

וניתן להשיג רכב עם אחריות ב 70 אלף שקל? 

פורסם
לפני 42 דקות, Gopher כתב:

לא יצא כלום מהתביעה הזאת מ-2018, זה גיבוב של שטויות.

השאלה אם כדאי לקנות את היונדאי איוניק? כי הבנתי שאם אין אחריות על סוללה זה עולה ים כסף להחליף. 

פורסם

ולכן אם תקנה איוניק (או רכב היברידי אחר) כדאי מאוד לוודא שהסוללה באחריות ולהמשיך אותה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...