Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הרכבתי מערכת מולטימדיה, בהונדה סיויק האצ'בק 2010, ונותרו לי כמה שאלות:

1. לא הצלחתי לחבר שליטה מההגה כלומר שנותרו לי שתי חוטים מתוך הצמה שכתוב עליהם key 1 key2 אבל אין לי מושג לאיפה לחבר אותם?

2. בדיבור בבלוטוס לא שומעים אותי טוב האם יש דרך לחבר מקרופון חיצוני או אולי להגביה את המקרופון דרך ההגדרות?

3. יש את החוטים  עם המספרים שבתמונה המצורפת למה הם מיועדים?

תודה רבה!

__כבלים.PNG

עריכה אחרונה על ידי משה. ט
פורסם

שלום,

 

בעבר יצא לי להתקין מערכת מולטימדיה ברכב זהה לשלך ואם אני זוכר נכון החלפת המערכת גרמה גם לפגיעה בתצוגה של המיזוג במסך העליון ברכב.

אני זוכר שפתרתי את הבעיה הזו ע"י שימוש במוצר הבא:

https://www.ebay.com/itm/270872820242

וזה גם החזיר את השליטה להגה.

 

לגבי המקרופון-
אתה צריך לבדוק אם יש לך אפשרות לחיבור מיקרופון חיצוני ( בד"כ חיבור על המערכת עצמה ולא חלק מהצמה ), חוץ מזה לא מכיר פתרון נוסף לבעיה.

 

×
×
  • תוכן חדש...