Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מנסה להיות קוץ, אבל זה נראה לכם הגיוני לבצע RESET למכשיר כל כמה זמן כי הוא פשוט נתקע בעבודה?
אני מבין שיש שם ראוטר או משהו בפנים, וכן, גם ראוטרים ברמה סבירה פלוס מצריכים RESTART פעם בכמה זמן, אבל ממיר טלויזיה אמור לעבוד נון-סטופ בלי התעסקויות.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לי יש רק אינטרנט של הוט, ועכשיו יש לי בשנה האחרונה STING TV שמותקן על טלוויזיה חכמה של סמסונג, מחובר עם כבל רשת והאיכות מצוינת. נכון שיש DELAY של כמה שניות, אבל כשבאים אלי לראות כדורגל יודעים (ומתחייבים) שלא מסתכלים באפליקציות שמעדכנות על כל גול.

אפשר לעשות 5 יוזרים במקומות שונים (אפשר להתחלק עם חברים בבתים שונים ולהזמין את כל ערוצי הספורט...) והאיכות ממש טובה. יש שם שירות של CATCH UP שאפשר לראות שבוע אחורה את כל התוכניות. לדעתי שווה לנסות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מעדכן שהוחלף היום הציוד, הותקן ממיר fiber 4k וממיר מיני פייבר בחדר, בנוסף הותקן moca בחדר אחר שבו אין ממיר כדי להעביר אינטרנט קווי מהנתב המובנה בממיר אל החדר.

אני מאד מרוצה, קיבלתי ציוד חדש (ולא מחודש), הכל רץ מהר מאד יחסית לממיר המיושן שהיה לי, שום דבר לא נתקע. בנוסף יש בממיר כל מיני פיצ'רים מגניבים שלא הייתי מודע לקיומם כמו יוטיוב מובנה, נטפליקס, אמזון פריים. wifi בתדר 5 ג'יגה הרץ, כל ממיר מיני פייבר שמחובר לממיר הראשי מייצר רשת wifi חדשה במקום בו הוא נמצא. לי פחות רלוונטי כיוון שאני כמעט ולא עושה שימוש באינטרנט אלחוטי בבית, אבל נשמע כמו פיצ'ר מגניב ביותר עבור אנשים בעלי בתים דו או תלת מפלסיים שמעוניינים לקבל אות חזקה בכל מקום בבית.

כמובן שזה מוקדם מדי להגיע למסקנות, אבל אני ממש מרוצה כרגע.

אני אעדכן בהמשך עבור משתמשים אחרים שגם כן מעוניינים לשדרג את הציוד שלהם.

• מעניין 1

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

מיני פייבר זהו זבל טהור.

הם פשוט בחרו את הממיר הכי זול שניתן לעבוד איתו על התוכנה שלהם.

אצלי בממוצע כשהיה - כל יום יומיים נתקע, מדליק את הטלויזיה והערוצים לא עוברים בכלל, מנתק כבל חשמל ממנו כדי לבצע ריסט כל יום יומיים קל.

לגבי ממירי 4K אני לא מכיר.

Opel Adam S 2017

פורסם

אז... אתמול התחילו בעיות עם האינטרנט, כמה שעות אני מקבל מהירווית הורדה מאד נמוכות בין 5 ל-20 מגה, וכמה שעות עובד תקין. אין שום דבר שתופס פס רחב חוץ מהמחשב שלי. התמיכה הטכנית של הוט בטלפון כצפוי לא יודעים מה הבעיה ולכן תיאמו טכנאי ליום ראשון.

זה היה too good to be true שהכל עובד חלק מהרגע הראשון עם חברה כמו הוט.

פורסם
לפני כשעה, THELAD כתב:

אז... אתמול התחילו בעיות עם האינטרנט, כמה שעות אני מקבל מהירווית הורדה מאד נמוכות בין 5 ל-20 מגה, וכמה שעות עובד תקין. אין שום דבר שתופס פס רחב חוץ מהמחשב שלי. התמיכה הטכנית של הוט בטלפון כצפוי לא יודעים מה הבעיה ולכן תיאמו טכנאי ליום ראשון.

זה היה too good to be true שהכל עובד חלק מהרגע הראשון עם חברה כמו הוט.

רק פייבר 4K יכול לשדר וויפי 5 גיגה המיני פייבר משדרים רק 2.4 גיגה. אולי זה הסיבה שמהירות ההורדה נופלת אצלך?

פורסם (נערך)

אני מחובר קווית באמצעות התקן moCA שיוצא מהממיר הראשי אל החדר.

כדי לשלול שהבעיה היא בהתקן moCA, נתקתי אותו לחלוטין וחיברתי את המחשב הנייח ישירות לממיר פייבר הראשי עם כבל רשת, התוצאה הייתה זהה, מהירויות שנעות בין 5 ל-20 מגה כששום צרכן נוסף לא מחובר לתשתית.

הבעיה הולכת ובאה, כרגע אני מקבל מהירות מקסימלית של 200 מגה בחדר, בבוקר מהירות של 5-20 מגה, יש בעיה כלשהי.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם (נערך)

אם זה המצב, ממליץ לך להפריד את האינטרנט מהטריפל ולעבור לבזב"ל, קיבלת ציוד חדש והטכנאים בטוח לא יעזרו, חבל על הזמן שלך.

האינטרנט של בזב"ל הרבה יותר יציב.

כמו שכבר כתבתי, תסביר להוט שאתה רוצה לנתק את האינטרנט בגלל תקלות והתנאי שלך להישאר זה הנחה בגובה החבילה של בזב"ל.

כשהוט (בניגוד ליס) שומעים את המילה ניתוק פתאום הכול נהיה אפשרי...

אצלי היו תקלות הרבה יותר הזויות... כמה פעמים ביום הוויפי או/ו החיבור הקווי היו נעלמים לגמרי. לפעמים רק בממיר אחד ולפעמים מכולם.

וזה אכשהו היה קשור בהדלקה וכיבוי של הטלוויזיות.  

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אני לקוח של הוט מעל עשור, האינטרנט שלהם עבד לי נפלא עם הראוטר HOTBOX שהיה מותקן לי לפני. המסקנה היא שתשתית האינטרנט של הוט יציבה באיזור שלי, מניח שהבעיה היא בנתב המובנה בממיר.

מקווה שימצא פתרון כי הממיר שהותקן לי מספק ביצועים טובים יותר לאין שיעור יחסית לממיר הישן שהיה מותקן קודם לכן.

פורסם

הניסיון שלי אומר שבערך כל הנתבים של הוט נעים בין "סביר--" ועד "חרא של נתב".

איזה עשור לדעתי הייתי מחובר להוט והשתמשתי בהוטבוקס כמודם, עם ראוטר אלחוטי שלי שמחובר אליו בחוט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 23.8.2021 בשעה 22:21, Super_T כתב:

מי אלה האנשים האלה? ולמה הם עושים את זה לעצמם?

"אוהב" זו מילה חזקה. 

יש לי אינטרנט (תשתית) של הוט כבר שנים, אחרי שנזק איכזבו אותי ברמות שקשה להאמין ("יש בעיית תשתית באיזור שלך, המלצתי לך להמתין להתקנת הקו החדש- זה יקרה בעוד כחצי שנה").

מרוצה. 

כמו כל דבר, לפעמים יש בעיות- בקטנה.נדיר. לרוב עובד חלק.

בתאריך 26.8.2021 בשעה 14:49, THELAD כתב:

אני לקוח של הוט מעל עשור, האינטרנט שלהם עבד לי נפלא עם הראוטר HOTBOX שהיה מותקן לי לפני.

המצב שלי בדיוק.

הקטע עם הוט זה השירות שלהם, או ליתר דיוק היעדרו.

שמח שאני לא צריך אותם כמעט.

טכנאי שלהם תקע אותי בזמן מעבר דירה, עם אבדן יום עבודה ותקיעה לסופ"ש בלי אינטרנט.

בסוף שילמו על זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

הבטחתי לעדכן: היה כאן טכנאי שהחליף רכיב דיי פשוט (קונקטור) שטען שהוא מוריד את עוצמת האות. ראיתי במכשיר שלו שאכן היה שיפור בעוצמת האות אחרי ההחלפה. נכון לעכשיו אני מקבל מהירות מקסימלית במשך יומיים.    

עריכה אחרונה על ידי THELAD
  • רעיון טוב! 2

פורסם

אצלי היה מצב הפוך, פתאום יום שישי אחד אין טלוויזיה של הוט, מקבל רק סאונד וגם זה קטוע מאוד, טלפון עובד אבל מתנתק אחת ל-2-3 דקות.

תמיכה טכנית שלהם ראו ניתוקים אבל לא יודעים למה, צריך לשלוח טכנאי, טכנאי הגיע ביום שני, מצא עוצמות בשמיים, ניתק את המגבר והכל חזר לעבוד תקין.

מסתבר שהציוד של הוט, גם מוגבל מבחינת עוצמה מקסימלית שיודע לקבל, והוסיפו מגבר ברחוב או בבניין שהעלה את העוצמה מעל לרף המקסימלי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 23.8.2021 בשעה 14:21, THELAD כתב:

שלום רב,

ברשותי ממיר HD מיושן יחסית של הוט שהוחלף מספר פעמים, אך לצערי ממשיך להיות איטי, להתקע ולדרוש ריסטרט מדי פעם.

הציעו לי בהוט לאחר איומי ניתוק לקבל ממיר פייבר 4k שיחליף את הממיר בסלון (ואת הראוטר), ובחדר להתקין ממיר מיני פייבר שיחליף ממיר HD לא מקליט.

חשבתי שבכך תמה לה הסאגה של החלפת ציוד מקולקל בציוד פחות מקולקל אחר, אך חיפוש קצר בגוגל וחשכו עיניי. הבנתי שישנן תביעות ענק נגד ממירי המיני פייבר בשל בעיות סדרתיות איתן, אינספור תקלות שלפחות לעת פרסום הכתבות הנ"ל, לא הצליחו לפתור בהוט.

האם למישהו ידוע האם נפתרה התקלה עם ממירי המיני פייבר, ואם מישהו יכול לדווח על חווית השימוש שלו בממירי המיני פייבר זה מאד יעזור לי לקבל החלטה.

אולי כדאי לקחת רק ממיר פייבר 4k לסלון ובחדר להשאיר את הממיר המיושן ובכך לוותר על המיני פייבר?

תודה

יש לי את ממיר ה 4K  ומרוצה ממנו ביותר 

ה 5G שלו עובד יפה ומריץ סרטים בלי גמגומים גם

קובי

:-)

• תוכן חדש...