Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי ממיר HD מיושן יחסית של הוט שהוחלף מספר פעמים, אך לצערי ממשיך להיות איטי, להתקע ולדרוש ריסטרט מדי פעם.

הציעו לי בהוט לאחר איומי ניתוק לקבל ממיר פייבר 4k שיחליף את הממיר בסלון (ואת הראוטר), ובחדר להתקין ממיר מיני פייבר שיחליף ממיר HD לא מקליט.

חשבתי שבכך תמה לה הסאגה של החלפת ציוד מקולקל בציוד פחות מקולקל אחר, אך חיפוש קצר בגוגל וחשכו עיניי. הבנתי שישנן תביעות ענק נגד ממירי המיני פייבר בשל בעיות סדרתיות איתן, אינספור תקלות שלפחות לעת פרסום הכתבות הנ"ל, לא הצליחו לפתור בהוט.

האם למישהו ידוע האם נפתרה התקלה עם ממירי המיני פייבר, ואם מישהו יכול לדווח על חווית השימוש שלו בממירי המיני פייבר זה מאד יעזור לי לקבל החלטה.

אולי כדאי לקחת רק ממיר פייבר 4k לסלון ובחדר להשאיר את הממיר המיושן ובכך לוותר על המיני פייבר?

תודה

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אצלי יש בסלון פייבר 4K, זה ממיר מאוד מהיר ויציב (הרבה יותר טוב מהוט פייבר בוקס) ובחדרים מיני פייבר.

עובד כמו שעון שוויצרי כבר שנתיים ללא תקלות.

היו לי המון בעיות בהתחלה כשהממירים שימשו גם לאינטרנט, זה היה סיוט הטכנאים היו אצלי כול שבוע ואף פעם לא היה להם מושג מה מקור הבעיה.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

איך התקלות הקשורות באינטרנט נפתרו? אני מתכנן להשתמש בממיר הראשי בסלון כראוטר.

פורסם (נערך)

פשוט מאוד...

התקשרתי להוט ואמרתי שאני דורש ניתוק מידי מהטריפל או שיעשו לי הנחה שוות ערך לתשלום שאצטרך לשלם לבזק בינלאומי על חבילת 100מגה (שוק סיטונאי),

הם הסכימו מיד והורידו 80ש"ח מעלות הטריפל.

כבר שנתיים אני משלם להוט 159ש"ח על שני ממירי מיני ואחד 4K כולל כול הערוצים ואפילו ערוץ פרימיום אחד, צריך להתקשר פעם בשנה ולבקש להאריך, הם מסכימים ללא וויכוחים.

ולבזק בינלאומי אני משלם בממוצע 69 בחודש על 100מגה (ספק+תשתית בזק+ראוטר). רק צריך להתקשר אליהם כול כמה חודשים ולבקש לחזור למבצע ללקוחות חדשים.

מצד שני, התקלות שלך פחות רציניות ממה שהיה לי... מה שבטוח מעבר ל4K ומיני פייברים ישפר את המצב הקיים.

תבקש שיחליפו לך, אם לא יעזור תעשה את מה שאני עשיתי

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

יש לי ממירי פייבר מיני בבית. לדעתי: לא לגעת, להרחק ולהימנע. מדובר בזבל טהור שנתקע ומצריך ריסט כל 3 ימים בממוצע, ובימים שלא מצריך ריסט, סתם איטי ומעצבן.

פורסם (נערך)

אמרת הוט, אמרת הכל.

תברח.

אם זה עובד, זה עובד, אם לא, אין עם מי לדבר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין סכום או פתרון טכנולוגי בעולם שיגרום לי להיות לקוח הוט.

אני לא מכיר את הפייבר הזה.

אבל אני מקפיד על הפרדת רשויות בבית.

טלויזיה עם yes  עם ממיר אולטרא 4K ועוד ממיר HD קטן מיוחד לחדר השינה שמחובר ברשת הביתית שלי ומסוגל לעבוד מול התוכן המוקלט בממיר הראשי.

אינטרנט בזק ונטויז׳ן , 200 מגה אאל״ט

ככה כל אחד מהספקים אחראי על דבר אחד ואין השבתות כוללות, וכל אחד ניתן להחלפה במידת הצורך.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם (נערך)

בניגוד ליס האיכות של הוט מאוד תלויה במקום המגורים. כנראה בגלל עומס על התשתיות שלהם.

כשגרתי בדירה שכורה בבניין עם 4 דירות, הוט (טריפל)  עבד מצויין כמעט שלוש שנים ללא תקלות בכלל.

אבל בדירה החדשה שממוקמת בבניין רב קומות, כמה חודשים הכול עבד טוב ואחרי זה התחילו בעיות עם האינטרנט. הטכנאים לא ידעו מה לעשות והמליצו לעבור ליס...

היתרון של הוט זה המחיר, ולפי דעתי גם האיכות תמונה יותר טובה מאשר ביס.

הוט גם הרבה יותר טובים מסלקום ופרטנר כי זה לא תלוי במהירות החיבור לאינטרנט והרבה יותר יציב

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

כל הקטע זה שצריך להחזיק אצבעות (חזק) ולקוות לקבל ממיר סביר בפייבר מיני.

היה לנו בעבר, החלפנו אותו 3 פעמים (ברצף) עד שקיבלנו ממיר סביר (=דרש הפעלה מחדש נגיד פעם בשבוע, לעומת ממירים דופקים שהיה יכול לקרות בהם 3 פעמים ברציפות).

מי שאוהב הוט (סיבותיו עמו) זו אפשרות לא רעה.

צריך לזכור שבמיני פייבר יש גם כן אינטרנט אלחוטי

פורסם
לפני 10 דקות, yaniv572 כתב:

מי שאוהב הוט (סיבותיו עמו) זו אפשרות לא רעה.

מי אלה האנשים האלה? ולמה הם עושים את זה לעצמם?

לפני 10 דקות, yaniv572 כתב:

צריך לזכור שבמיני פייבר יש גם כן אינטרנט אלחוטי

גם בראוטר של סיסקו שלי 🤷🏻‍♂️

ברצינות רגע, מה הרעיון של לקחת מכשיר לא יציב עם מיליון פונקציות שלא ממש עובד?

• אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 32 דקות, Super_T כתב:

מי אלה האנשים האלה? ולמה הם עושים את זה לעצמם?

גם בראוטר של סיסקו שלי 🤷🏻‍♂️

ברצינות רגע, מה הרעיון של לקחת מכשיר לא יציב עם מיליון פונקציות שלא ממש עובד?

מי אוהב ולא מוכן לוותר? חמתי...

כשהוא עבד, הוא עבד טוב.

היה פשוט סשן של כמה החלפות מול הוט עד שהגענו לאחד יציב(יחסית).

פורסם

תודה לכולם

אתן להם צ'אנס להחליף את הציוד לחדיש יותר, ובמקביל כנראה שאצטרך להחזיק אצבעות.

אדווח כאן האם אני מרוצה מהשינוי.

פורסם

לי יש בסלון פייבר 4K ובחדרים 4 ממירי מיני פייבר.

פעם בכמה שבועות  יש לרסט את הממירים בחדרים בגלל שהם נתקעים, לא משהו שגורם לי להיתחרט.

כבר מספר שנים שאני עם הציוד הזה ומעולם לא הוחלפו אצלי הממירים, לרוב ריסוט פותר את הבעיות.

גר בראשון לציון אם זה תורם במשהו.

• תוכן חדש...