Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

כל הכבוד על הנכונות לעזור.

בהנחה שהבנק יאשר לך את זה, עדיין עשויות להיות בעיות בדרך- מעבר למה שואדים כתב.

אני הייתי מנחש, שהשוק האפור לא בנה על החזר מהיר במיוחד של ההלוואה- כך ש"ימצאו" עוד כל מיני "עמלות הקמת הלוואה", "עמלת פירעון מוקדם", "עמלת זה-לא-השטרות-הנכונים" (או עמלת "לא מקבלים ויזה") ועוד כמה כאלו. 

זהירות מירבית נדרשת.

בהצלחה.

אני קיבלתי תירוצים כאלה לפני כמה שנים, כשבאתי לפרוע הלוואה של 60 אש"ח מול בנק. פתאום "מנהל לא זמין, עכשיו מעונן"(pun intended), "השטרות לא נראים לי", "יש עמלת שקר כלשהו".

במחשבה שניה, טוב שהבנק ההוא נסגר (איגוד).

@Haim285, לפני שאתה הולך לקחת הלוואות, למרות שכולם פה פה אחד אומרים לך שלא, מה אותה משפחה עשתה עד עכשיו כדי להגדיל הכנסות ולצמצם הוצאות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

במצבך עליך לחשוב על העתיד שלך. אתה מתכנן לקחת הלוואה, שלאור הנתונים האישיים שלך, כנראה תהיה יקרה במיוחד (בהנחה שתמצא גוף לגיטימי שיתן לך הלוואה כזו).

אתה צעיר, בלי חסכונות או הכנסות מיותרות. כל אפצ'י בהחזר ההלוואה של אותה משפחה עלול להכניס אותך להסתבכות שאותה תגרור שנים רבות. חשוב על כך שבעוד 5 או 8 שנים תרצה להקים משפחה - האם תוכל לקבל משכנתא? אז אילו היה מדובר בטיפול רפואי מציל חיים לאמא או אבא הייתי מקבל זאת. אבל כדי לממן את השוק האפור בגלל אנשים זרים? סורי, אתה ועתידך יותר חשובים.

דרך אגב, @vadim6385מספר פעמים פרעתי הלוואות בנקאיות (כולל משכנתא, שבה היה מדובר בפרעונות חלקיים, עד שסולקה) לפני הזמן. תמיד קיבלו את הכסף ברצון, אם כי בחלק מהמקרים גבו איזו "עמלת אי הודעה  מראש" בסך כמה עשרות שקלים, שכנראה שגם אותה יכותי לחסוך, אבל במחיר עוד חודש רבית, כך שזה היה לא משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוסף למה שכתבו פה אוסיף כמה נקודות:

1. זה נחמד שיש חוזה, אבל הוא לא יהיה שווה הרבה אם הם לא יעמדו בו, או יגיעו למצב של פשיטת רגל. אז יש פה את העיניין האישי שרק אתה יכול לענות עליו, עד כמה אתה סומך עליהם.

2. אם אתה מחליט ללכת על זה, תדאג לוודא בעצמך מה החוב וכמה עולה לסגור אותו לגמרי ותלך איתם לבצע את התשלום ולוודא שכל הכסף באמת הולך לסגירת החוב.

3. לדרוש מהם להצטצמצם כאילו הם עדיין חייבים לשוק האפור ולהגדיל משמעותית את ההחזר החודשי.

4. לקבל מהם צ'קים מראש ליום קבלת המשכורת\קצבאות. אם אין להם יכולת לתת צ'קים, תצטרך להתייצב אצלם כל ראשון לחודש, או בכל יום שבו אתה יודע שהם מקבלים שכר, ולגבות את חלקך. אל תחכה שיגיעו אליך עם הכסף.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

אל-דאקינג-על. לא "מושה חרטטיה ובניו בע"מ בעירבון מוגבל ובניו".

חברת התעופה הלאומית של ישראל. אל-על.

זה היה בדצמבר 2019, עם שוטף 120 אם אני זוכר נכון. 

מה קרה ב-2020 אחרי שהשוטף 120 הגיע? נכון... הקורונה.

חושב ששילמו?

אתה מדבר על חברות. לי לקח שנה וחצי לקבל כסף מרשות הביוב של פאקינג מדינת ישראל אחרי שכל החשבונות אושרו והיו צריכים להיות משולמים ש+30 ומדובר במאות אלפי שקלים.

• מבאס 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

בנוסף למה שכתבו פה אוסיף כמה נקודות:

1. זה נחמד שיש חוזה, אבל הוא לא יהיה שווה הרבה אם הם לא יעמדו בו, או יגיעו למצב של פשיטת רגל. אז יש פה את העיניין האישי שרק אתה יכול לענות עליו, עד כמה אתה סומך עליהם.

2. אם אתה מחליט ללכת על זה, תדאג לוודא בעצמך מה החוב וכמה עולה לסגור אותו לגמרי ותלך איתם לבצע את התשלום ולוודא שכל הכסף באמת הולך לסגירת החוב.

3. לדרוש מהם להצטצמצם כאילו הם עדיין חייבים לשוק האפור ולהגדיל משמעותית את ההחזר החודשי.

4. לקבל מהם צ'קים מראש ליום קבלת המשכורת\קצבאות. אם אין להם יכולת לתת צ'קים, תצטרך להתייצב אצלם כל ראשון לחודש, או בכל יום שבו אתה יודע שהם מקבלים שכר, ולגבות את חלקך. אל תחכה שיגיעו אליך עם הכסף.

ואם אין לך את האסרטיביות לשבת להם על הווריד כמו פקיד של מס הכנסה/גובה חובות, אז אל תיכנס לזה.

אחרת תקבל "כן, כן, מחר בעזרת השם" עד שתתייאש.

ושאלת המיליון דולר (או 130 אש"ח במקרה שלך) - במידה והם לא משלמים (כמו שאני רואה את זה, סבירות גבוהה), ואתה לבד מול הבנק, איך אתה מחזיר את החוב? מהיכן אתה מוציא את ה2500 האלה לחודש?

מבחינתך זאת הלוואה בסיכון גבוה לכל דבר.

יותר מזה - זה הופך אותך למלווה כספים בשוק השחור, welcome to the dark side.

עוד יותר מזה - במידה ואתה עדיין הולך על זה, במקומך הייתי גם מוסיף ריבית משל עצמך, 10% שנתי כזה, על הטרחה והסיכון. שום דבר לא חינם בעולם הזה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 14 שעות, Haim285 כתב:

לאחר מחשבה ארוכה, החלטתי שאולי אני, כמוצא אחרון, אגש לבנק שלי ואקח הלוואה מטעמי עבור המשפחה כדי לפטור אותם מהשוק האפור עם ריביות בלתי סבירות בעליל. 

פות"ש, רואה את הטקסט הזה? פה בדיוק נקודת הזמן שאליה תחזור בעתיד, אחרי שהם לא ישלמו לך ואתה תגיד לעצמך: "איך? איך יכולתי להיות כל כך טיפש ולתת להם כסף?" (אני כותב" לתת" כי זה ברור לכולם שזו תהיה מתנה. אני מסופק אם תראה יותר מעשרה תשלומים מהם, וזה בנדיבות). 

אני לא מבין איך אפשר אפילו לשקול את מה שאתה מציע. דבר אחד עומד לזכותך - באת לכאן להתייעץ. בחייאת, אל תעשה את זה. 

• אהבתי 2
פורסם

לפי תזמון ההודעה - אני מניח שהרעיון הזה גם לא היה לגמרי של פות"ש.

ניחוש מושכל - אותה המשפחה באו אליו בערב חג, או אפילו הזמינו את פות"ש ואת משפחתו אליהם לארוחה משותפת, ובמהלך הארוחה השחילו את הרעיון הזה.

• אהבתי 1

פורסם

ולפעמים ה 'יש לי חבר ש...' הוא במקום לומר 'אני'. 

לגבי חובות, 

פעם היה לי לקוח שעשה עבודות ענקיות ל...מפעל הפיס. לא שילמו לו. תירוצים בלי סוף. אפילו קיבלתי מכתב מסמנכ"ל מפעל הפיס שהם חייבים לו X מיליוני שקלים. מפעל הפיס. למה - כי הם יכולים על ספק בודד. אבל נראה אותם דקה לא משלמים מס הכנסה על המשכורות שלהם.  

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אוסיף את השני סנט שלי

אם לכבודו היה כסף בחשבון שהוא לא זקוק לו ורוצה לעשות גמילות חסדים בסיידר

לקחת הלוואה בו תשתעבד לבנק לפני שהתחלת את חייך מטורף

ואם לא ישלמו מי יפרע את ההלוואה שלך לבנק ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני 5 דפים בערך כתבתי הודעה ראשונה. אם זה רשום באותה הודעה, אתה יכול לבצע את זה.

אם לא רשום. אל תעשה את זה.

השיחה הבאה שלך אמורה להיות הודעת whatapp עם רשימת לינקים שנתתי לך.

ועוד יותר חשוב, לסגור את הנושא בכך שאתה מסיים לחלוטין כל קשר איתם.

לסגור את הנושא הזה כמו פלסטר! במכה אחת מהירה!

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מצטרף לשלילה הנחרצת.

הדבר ה *אחרון* שאנשים עם גישה בעייתית לכסף צריכים זה כסף. זה לעולם לא עוזר. מכיר שלל סיפורים מהסוג הזה (רחמנים עוזרים כספית לבעלי חוב), 100 אחוז מהם נגמרו ב... כניסה מחודשת לחוב עמוק יותר.

רק שינוי מוחלט בגישה. בין אם זה "פעמונים" או עמותה אחרת, נדרשת תוכנית מסודרת עם ליווי אישי.

למזלך, הבנק לא יאשר בכל מקרה, כך שאתה כנראה מוגן מהשטות שאתה עומד לבצע.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כפי שכתבתי - אתה צריך להזהר מדבר הזה כמו מאש אחרי ששפכו עליך דלי של דלק.

רוצה לקבל אינדיקציה ראשונית למה שהבנק חושב עליך? הוצא את דף החיובים של כרטיס האשראי שלך (בהנחה שהוא בנקאי) ובדוק מה הרבית שנדרשת ל"הלוואה מידית". אני מניח שתתחלחל כשתראה את המספרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

הוצא את דף החיובים של כרטיס האשראי שלך (בהנחה שהוא בנקאי) ובדוק מה הרבית שנדרשת ל"הלוואה מידית". אני מניח שתתחלחל כשתראה את המספרים.

זה דווקא לא קשור.

יש לי ריביות מעולות מהבנק (לאדרך כרטיסי האשראי) וריבית גבוהה להלוואה מיידית בכרטיס.

את ההלוואה בכרטיס לא נותן הבנק אלא החברה שהנפיקה את הכרטיס וידוע שהיא גבוהה מאוד 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...