Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים טובים לפיג’ו 3008 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מעוניין להחליף את הצמיגים בקרוב,

הציעו לי ZE310 בעלות של 2500 לארבעה כולל כיוון פרונט וכו

האם הצמיג טוב וכדאי?

נוסע כ8000 קמ בשנה (לכל היותר)

או שכדאי לרכוש את המקוריים?

מידות

225/55/18

תודה!

פורסם (נערך)

אם סגנון הנהיגה  רגוע, אני לא רואה סיבה כלכלית בכמות הזאת של הנסיעות  לשלם יותר על צמיגי מותג יותר נחשב. אבל פאלקן כנראה יהיו פחות שקטים ופחות נוחים מהמקוריים.

לידע כללי לגבי צמיגים "מקוריים" - דגם ויצרן הצמיגים שבאים עם הרכב יכולים להשתנות אפילו במהלך אותה השנה. כי פיג'ו לא מייצרים צמיגים - הכל עניין של הסכמים עם יצרני צמיגים. 

אי מניח שהרכב הגיע במקור עם Michelin Primacy 3.

הם עולים כ 800₪ לצמיג לפחות. מישלין יותר שקטים ונוחים.

כמה,קילומטרים הרכב נסע,שכבר צריך להחליף את כל 4 צמיגים?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן הנהיגה רגועה, עם רכב גבוה ולא ספורטיבי איך אפשר שלא חח

בכל אופן, האם הפלקן ZE310 בחירה טובה או שכדאי לחפש משהו אחר.. 

אציין כי יש נסיעה דיי ארוכה בקרוב (אילת-נתניה)

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש משהו לא יקר בלי להתפשר על בטיחות - בחירה טובה.

אם אתה מחפש את הצמיג המשובח מבחינת הנוחות ורעשי כביש , תקנה Michelin Primacy 3, או,  אם קיים במידה שלך,  Primacy4 שהם עוד יותר טובים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מחפש בגדול מוצר איכותי יחסית לשימוש, אם אסע סביב ה8000/8500 קמ בשנה עם נסיעות ארוכות פה ושם פעם ב.. 

כמוכן שלהתפשר על משהו פשוט סיני לא בא בחשבון..

אם הפלקן עושים את העבודה ושוות את הכסף שזה 2400 שח (לאחר שיחה איתם ביצעו הנחה קטנה)

אלך על הצמיגים הללו.

• תוכן חדש...