Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום היקרים. מאתמול יונדאי אקסנט 2009 נכבה לי בנסיעה 3 פעמים וגם כרגע לא מניע. נתקעתי מתחת לבית. טירוף. המצבר חדש, בדקו טעינה ואלטרנטור תקין. כשמקישים קוד בקודנית, נשמע 2 צלצולי שחרו אימובילייזר ויש רעש של משאבת הדלק שמתחילה לפעול. הסטרטר עובד אבל המנוע לא מניע. מה הכוון שלכם, האם תקלת מחשב, אימובילייזר או משהו נוסף? תודה רבה מראש לכולכם, יעזור לי כל רמז! השקעתי ברכב המון ואני מטפל בו בנאמנות. שבת שלום חברים.

פורסם
לפני 10 שעות, Shab00 כתב:

מצב הפלאגים והקוילים נבדק?

ניקוי מצערת?

החלפת תחנת דלק לאחרונה/דלק מעורבב?

אלו הדברים הנפוצים והזולים שניתן לעשות.

תודה ידידי, אך אני מתדלק באותה התחנה שנים כבר ומעולם לא היו בעיות. אני יודע שבארץ הדלק מהול כמו בעולם 3 ואין אכיפה/הרתעה בשיט. החלפתי פלגים לאחרונה וגם פילטר שמן. כרגע הרכב תקוע מתחת לבית והביטוח מתנה את הגרירה בביקור מכונאי תחילה ורק אם הוא אינו יתניע, אז יגררו. הכי גרוע אם יצליח, כי אז או שאתקע בדרך או שהמוסך שלי יתקשה לעלות על התקלה. עדיף שיקבלו רכב במצב תקול. 

תודה לכל העונים. אגב, חיישן הקראנקשאפט הוחלף לאחרונה והתקלה כלל לא הייתה בהתנעה אלא בקפיצות בנסיעה, סל"ד לא קבוע וגמגומים. ההתנעה הייתה חלקה. כעת בהתנעה שומעים משאבת דלק מופעלת אך המנוע לא מופעל.

פורסם

מאיפה אתה בארץ? יש את חברי הכנופיה שאולי יוכלו לסייע לך.
העובדה שהרכב נכבה בנסיעה מצריכה דיאגנוסטיקה מורכבת.No photo description available.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדוק אם נדלקת מנורת מפתח כשפותחים סיוץ בלוח השעונים חייב להדלק .אם לא יש תקלה במערכת המוביליזר

• תוכן חדש...