Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בעבודה, זקוק לעצתכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראשית אתחיל שאני בן 24,

עובד X שנים בחב׳ ליסינג,

בקורב אני עוזב חברת תרופות שהייתי בה כשנתיים וחצי מטעם חב׳ הליסינג בתור נציג,

עם הזמן התברגתי בחב׳ הליסינג ואני מועמד לקידום,

מתפעל נהגים בליסינג,

העניין, אני כרגע כתקופה של חצי שנה כונן חירום - ז״א שמשעה 17:00 בערב עד 8 בבוקר ביום שלמאחרת אני אחראי לטפל בקריאות ולשלוח נהגים במידת הצורך ללקוחות שתקועים/עשו תאונה וכו׳,

הדבר מעיק עליי, מאוד, הרבה התעסקות עם הטלפון וצורך במענה מיידי ללקוח,

לפעמים נכנסות קריאות בשעות לא סבירות שאני צריך לטפל בהן ולשלוח כונן במידת הצורך,

אני כרגע מתחיל חפיפה לגבי תקפיד התפעול לצד המנהל שלי שיהיה המתפעל שאיתו אעבוד צמוד,

הכונן חירום, מפריע לי מאוד, אני צריך להיות זמין לטלפון בשבוע בו אני הכונן חרום (שבוע - שבוע עם המתפעל השני) וחייב לתת מענה מיידי, אני כרגע בתקופה של בנייה, חושב לאיזה כיוון ללכת מבחינת תעסוקתית והכונן חירום יכול להציב לי מכשול כי אני לא יכול לעבוד בעוד עבודה עקב הזמינות או ללמוד,

אני לא יודע כיצד לגשת למנהל בנושא, בנינו, הקידום הוא בסדר, אבל אני לא מפסיד המון, אם אשאר נהג בחברה, אני אמשיך להיות עם רכב צמוד ואקפוץ פעם בכמה זמן ללקוחות שנתקעו (על בסיס שעות נוספות ובונוסים), העבודה כנהג הינה 8 עד 17:00 לפעמים יש שעות נוספות עד 19:00 וכו׳,

הקפצות קורות אחת ל..

כיצד לדעתכם לגשת למנהל?

* נקודה חשובה, עד לפני חצי שנה המנהל שלי היה כונן חירום ואני קיבלתי את התפקיד כהכנה לקידום, כמו כן, הם מפנים מתפעל קיים על מנת להכניס אותי במקומו, כך שיש להם תוכנית עבודה שאני סוג של אדפוק, אבל אני צעיר, בן 24, חי בשכירות ויש לי עיסוקים לאחר העבודה, הפחד שלי שאקום ואתנער מהעניין של כונן הקפצות ואז יכעסו/יתנקלו לי,

אני אישית לא רואה בקידום כל כך ענק, חוץ מעוד סעיף לרזומה, השכר יעלה, אבל כנהג אני יכול לעשות שכר דומה פחות או יותר, אומנם לא לקבל רכב צמוד, אבל להיות עם רכב כוננות 3 שבועות ובשישי שבת אחד לא לצאת איתו.

חייב לציין שעבדתי מול קצין רכב כשנתיים וחצי, למדתי המון ואני רוצה לכוון את עצמי לאזור עבודה בתחום התנועה, כגון משטרת התנועה (שעד כה לאחר הגשת קורות החיים לא קיבלתי פנייה).

הסיבה העיקרית שאני רוצה לוותר על כונן החירום היא עניין הבית, שזה מאוד מעיק, מפריע לשינה סידרה לפעמים וגורם להמון מתח וצורך להיות עם הנייד צמוד צמוד כל הזמן..

מה לדעתכם כדאי לעשות? 

פורסם (נערך)

הייתי במצב דומה לשלך, הטלפון לא הפסיק לצלצל, הייתי צריך לנסוע כל היום, להיות במתח ובחרדה.

הדבר הכי טוב שאני יכול לייעץ לך הוא , Take it easy. 

תמיד אופציית החיפוש זמינה.

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

השאלה מה מהות העבודה? האם זה רק טלפונים ? והאם הטלפונים לא מפסיקים לצלצל?.

בגדול, אם זה רק טלפונים פה ושם(לדוגמא  3-4 בשעה) זה לא נורא ואפשר ללמוד עם זה. במיוחד אם אתה רואה את עצמך באופק מתקדם בתוך החברה.

אם השכר נשאר דומה בתור נהג בלי להיות כונן לא יודע כמה שווה ללכת על זה.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

בגילך, אתה עוד יכל לספוג סטרס ועצבים בלי שייגרם לך נזק לטווח הארוך :lol:

אני לחלוטין מבין שזה קשה לך. השאלה, מה יותר חזק: הצורך שלך לשנות את זה, או הרצון שלך להישאר שם. 

עצה קונקרטית (תעשה את זה או את זה) אני לא יכול לתת לך. רק אתה יכול לדעת עד כמה זה מפריע לך.

אתה מתכנן להתחיל ללמוד? אתה צריך עבודה נוספת (אמרת משהו לגבי זה שלא ממש הבנתי)?

הדברים לא ממש עובדים יחד. אפשר לגרום לזה לעבוד, אבל גם העבודה וגם הלימודים יהיו פי 3 יותר קשים.

עצתי לך, דבר עם המנהלים שלך. תשאל אותם מה אפשר לעשות- במידה ואתה תתחיל ללמוד (אתה בגיל המתאים, לא יעשו לך בעיות עם זה לדעתי. לגיטימי סה"כ) או משהו. 

אחרי שתקבל תשובות תהיה יותר חכם ותוכל להמשיך לחשוב הלאה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אולי שווה לעשות את הטירונות הזו אם:

אתה מתכוון להתקדם בחברה הזו לתפקיד הבא.

או

אתה רוצה לצאת מהנישה של "נהג" ולהוסיף לרזומה תפקיד ניהולי/אחראי, בשביל המשרה הבאה.

הרבה יותר קל לצלוח תפקיד שאתה לא אוהב, אם אתה יודע שיש מטרה שאתה משיג בזה, לטווח הבינוני/ארוך.

אם אתה מתכוון ללכת ללמוד עכשיו תכנות, לדוגמא, ושום דבר ממה שאתה עושה לא רלוונטי להמשך, אז אין סיבה לעשות את המאמץ הזה. לך על תפקיד שיביא לך פרנסה בזמן שאתה לומד להמשך.

נ.ב. כל קריירה, בשביל התקדמות, דורשת שלב של "טירונות". יש יותר, יש פחות, לרב זה בלתי נמנע. זה יכול להיות שנה א' במדעי המחשב, וזה יכול להיות תפקוד ככונן לילה, בתפקיד ניהולי ראשון. בד"כ לא מצליחים לעבור רק דרך תפקידים רצויים ברובם. ככה העולם העובד. לכן עדיף לעשות "טירונות" כשאתה צעיר... כי בסוף זה מגיע (אם רוצים להתקדם).

נ.ב.נ. לדעת לתפקד תוך כדי סטרס ועצבים, זו גם מיומנות חשובה לחיים

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה רואה את עצמך מתקדם בחברה הזאת או בחברה אחרת בתחום?

התפקיד החדש אמור לקדם אותך/לתת לך ידע וניסיון?

כי אם לא, והשכר בתור נהג הוא אותו דבר אבל עם יותר חיים, אין סיבה לשעבד את הזמן הפנוי שלך לחברה הזאת.

אתה יודע מה, יותר מזה - גם בחברה שאני כן רוצה להתקדם בה, ובתפקיד שיש לי המון מה ללמוד בו, מבחינתי לא קיים קרייסיס שצריך לתת לילות וסופי שבוע בשבילו.

בתאריך 11.8.2021 בשעה 19:28, ozal5 כתב:

הם מפנים מתפעל קיים על מנת להכניס אותי במקומו, כך שיש להם תוכנית עבודה שאני סוג של אדפוק, אבל אני צעיר, בן 24, חי בשכירות ויש לי עיסוקים לאחר העבודה

אז תשים את ב' בעדיפות - קודם כל יש לך עיסוקים לאחר העבודה. ועם כל הכבוד, אפילו שמדובר בתפקיד חשוב, זה לא בדיוק נשמע כמו קריירה מבטיחה, אבל מה אני מבין בתחום הליסינג.

ומתיאור התפקיד נשמע שאותו הבחור שמזיזים לא כל כך יתבאס מזה (למרות שיש מקרים*), אז אל תרגיש רע עם עצמך.

יכעסו עליך? שילכו לחפש. יתנכלו לך? תלך להיות נהג/מתפעל במקום אחר, ביג דיל.

* הזכיר לי שפעם אחרי צבא הגעתי לעבוד בתור שומר בבית ספר, אז באמצע המשמרת הראשונה בא אליי זה שלכאורה החלפתי אותו, וצעק "אתה שומע, אתה לא להרבה זמן פה, אני עוד אחזור לפה!!!". פעם הבאה ששמעתי מישהו מדבר בטון כזה היה כשביבי הפסיד את ראשות הממשלה לבנט.

בתאריך 11.8.2021 בשעה 19:28, ozal5 כתב:

הכונן חירום יכול להציב לי מכשול כי אני לא יכול לעבוד בעוד עבודה עקב הזמינות או ללמוד,

זה. אם זה השיקול, תברח מהתפקיד הזה.

שוב פעם, אני בטוח שהם מציגים לך את זה כאילו הם עושים לך טובה ענקית, אבל בפועל לדעתי עדיף שלא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה לכולם,

רשאית, אני אוהב את תחום התעבורה והרכב מאוד,

רוצה להתקדם מאוד בתחום ותפקיד ניהולי בגיל 24 אכן יכול לתת לי פוש בעתיד בחברות אחרות,

כרגע אני ״סובל בשביל״ - בשביל העתיד, אני רוצה להמשיך בתחום התעבורה והניסיון שלי יכול לעזור, אם במקום ממשלתי כגון משטרה או בחברה פרטית,

שוקל כרגע להמשיך ולנסות למצוא את הדרך במקביל,

ללמוד? אולי הנדסאי/חוקר תאונות דרכים, משהו בתחום, משהו שאני אוהב ומתחבר,

בעקרון, יש לי רצון להגיע לתחום המשטרתי/ממשלתי, בתעבורה, שם אני רואה את עצמי וזה סוג של חלום קטן שיש לי,

ידוע לי שלא מדובר בשכר מפלצתי, אבל אני מאמין בלקום בבוקר למקום שאתה נהנה להיות בו, נהנה ממה שאתה עושה ושם מפיק את עצמך.

אך מלבד משטרת התנועה שהגשתי קו״ח, אין המון אופציות.

פורסם (נערך)

השאלה אם יש באמת מה לסבול בשבילו.

נגיד ואתה מוכיח את עצמך בתפקיד הזה, מה הלאה? לאן אתה יכול להתקדם משם? האם לתפקיד הבא נדרשת השכלה כלשהי?

אני אומר את זה בגלל שאתה רק בן 24, וכל עוד אתה צעיר, בריא (טוב, היום סביר להניח שבמאמץ מינימלי תישאר צעיר ובריא עד גיל 50, אבל עדיין), ואין לך יותר מדי אחריות על הראש, אולי עדיף לנצל את הזמן הזה למשהו יותר משמעותי, כמו לימודים.

כי מבחוץ התפקיד הזה נראה כמו משהו שמייצר סטרס ולא יותר מזה, אבל אולי אני לא רואה את כל התמונה, אז קח את מה שאני אומר בערבון מוגבל.

או שאולי עדיף באמת לתת לתפקיד הזה חצי שנה - שנה, ללמוד לקחים ולפנות אותו לבא בתור, בזמן שאתה או מתקדם הלאה או מחשב מסלול מחדש.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...