Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די הרבה זמן אני חושב על קנייה של רהיט שהוא באמת קלאסי ועל זמני - כורסא והדום של Herman Miller שנוצר ב-1956 על ידי האחים eames:

image.thumb.png.68a8b819777d6e3f00ad606cb3b39a0b.png

האם יש רהיטים קלאסיים אחרים שאתם יכולים לחשוב עליהם שהייתם מוכנים לקנות לבית שלכם? האם יש דוגמאות אחרות לרהיטים שהעיצוב שלהם מתאים לכל כך הרבה סגנונות שונים?

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אובססיבי לגבי הכורסא הזאת, כשראיתי את הפוסט בפורום ידעתי שהיא הולכת להיות מוזכרת או על ידי מי שפתח את השרשור או על ידי. הבעיה היחידה עם ה Eames שהם עולים כ-5000+ דולר.

אתה יכול למצא באמזון זיופים בכ-600 דולר ואנשים עפים עליהם, לי קצת קשה לפוצץ 600 דולר על זיוף אבל יש מצב שזה בסוף יקרה. אם יש לך הזדמנות לשים את הידיים שלך על הדבר האמיתי במחיר שפוי - תקנה בלי לחשוב פעמיים.

עריכה אחרונה על ידי קאררה
  • רעיון טוב! 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הייתי מחבר לזה זוג רמקולים מהסדרה הקלאסית של קליפש:

image.thumb.png.0869d6d6f45d672370b7d15f58023091.png

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 17.7.2021 בשעה 15:10, garicho כתב:

די הרבה זמן אני חושב על קנייה של רהיט שהוא באמת קלאסי ועל זמני - כורסא והדום של Herman Miller שנוצר ב-1956 על ידי האחים eames:

image.thumb.png.68a8b819777d6e3f00ad606cb3b39a0b.png

האם יש רהיטים קלאסיים אחרים שאתם יכולים לחשוב עליהם שהייתם מוכנים לקנות לבית שלכם? האם יש דוגמאות אחרות לרהיטים שהעיצוב שלהם מתאים לכל כך הרבה סגנונות שונים?

לפי דעתי זה סגנון אירופאי.

תנסה ברהיטי dAX, הם מייבאים ריהוט אירופאי מהולנד, גרמניה, בלגיה...

פעם אחרונה שהייתי שם היו להם כורסאות בסגנון.

https://dax.co.il/tovar/gerard-2/

פורסם (נערך)
בתאריך 17.7.2021 בשעה 15:14, קאררה כתב:

אתה יכול למצא באמזון זיופים בכ-600 דולר ואנשים עפים עליהם

נוק-אופים אין צורך להזמין באמזון (לפחות למי שחי בארץ).

יש את נטורה ברשפון, שיש להם רפליקות של כל ה"רהיטים הקלאסיים העל זמניים לבית"  במחירים כאלה, פחות או יותר (אם תוסיף משלוח לארץ וכו').

מכסאות ברוייר, דרך כסאות ברצלונה של מיס ון דר רוהה, עבור בספות "לה-קורבוזייה" (שכבר "מפארות" כל חדר המתנה של רופא שיניים מתחיל),  ועד השזלונג המפורסם של לה קורבוזייה.

אני אישית, פחות מתחבר לקונספט של הקלאסיקות המוכרות הללו (אלא אם, כמובן, זה פיס אמיתי ולא נוק-אוף), ומעדיף ריהוט יחודי של מעצבים ישראליים עכשוויים וקלאסיים (מאריק בן שמחון,  חיים וליאון קרנדג'י, ואפילו קסטיאל).

אבל זה כמובן עניין של טעם אישי, וכמובן שישנם אספנים של קלאסיקות (מקוריות) כאלה.  הבית שלהם כנראה נראה יותר כמו מוזיאון, ופחות כמו משהו שמתחבר לאנסמבל הרמוני עיצובי אחיד.

*אגב- זה כבר לא נחשב ל"זיוף" אלא ל"רפליקה", כיוון שזכויות היוצרים מוגבלות בזמן (אני חושב ש70 שנה ממות היוצר, או משהו דומה, אולי אחד ממשפטני הפורום יוכל לדייק יותר) הם מייצרים את זה תוך אזוכור שם היוצר וזה "תקין".

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 3
  • מעניין 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

מה שצריך זה לא ריהוט על-זמני, אלא אחוזה מרובת חדרים וחדרי אירוח כדי למלא בה סגנונות שונים לכל חדר בלי שיווצר בלגן. 😜

הייתי מתחיל למלא את האחוזה ברהיטים מהכיוון הזה (בין השאר משום שהם נוטים להיות גדולים מאוד או עמוסים - ודורשים מרחב מסביבם):

https://nakashimawoodworkers.com/furniture/

וגם קצת sam maloof פה ושם ו-krenov

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

KALLAX

זה גם זול ואפשר לעשות עם זה אינסוף דברים

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 שעות, hans כתב:

מה שצריך זה לא ריהוט על-זמני, אלא אחוזה מרובת חדרים וחדרי אירוח כדי למלא בה סגנונות שונים לכל חדר בלי שיווצר בלגן. 😜

הייתי מתחיל למלא את האחוזה ברהיטים מהכיוון הזה (בין השאר משום שהם נוטים להיות גדולים מאוד או עמוסים - ודורשים מרחב מסביבם):

https://nakashimawoodworkers.com/furniture/

חשבתי בהתחלה, מוזיאון האינקוויזיציה

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...