Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על קורולה 98, אוטומט.

לאחרונה, בתחילת כל נסיעה אני שומע 'מכות' קטנות בצד שמאל (צד הנהג) היכן שהוא ליד הגלגל, והרכב גם מאט לשבריר שניה בזמן הנקישה,

שומעים כמה נקישות כאלה, ואז הרכב ממשיך בנסיעה ללא הפרעות, זה קורה רק בדקות הראשונות של הנסיעה,

"אז תלך למוסך..." יאמרו לי  פה כולם,

הלכתי! אלא מה,

עד שארגנתי לעצמי שעה וחצי חופש מהעבודה אני מגיע למוסך והמוסכניק בטוב ליבו מציע לקחת את הרכב לסיבוב, ו... אין קול ואין עונה, אין שום רעש, האמת שהיה מביך, אמרתי לו תנסה לאמץ את הרכב בנסיעה קשה, אז הפעלנו מזגן על הכי חזק והוא דהר על הכביש, אבל שום כלום!!!

מישהו מכם יודע מה לומר על זה?

חשוב לי לומר שזה קשור איך שהוא למאמץ של האוטו, ככל שהמאמץ גדל אז קצת הנקישות גדלים.

יש לי תחושה שזה קשור איך שהוא להילוכים, למעבר הילוכים.

תודה לכולם.

פורסם

בוא ננסה לעשות דיאגנוסטיקה:
האם הרעש קורה רק כשהרכב קר?
האם הרעש תלוי בלחיצה על הגז? האם רק בהאצה מעמידה? האם בדרדור בירידה בסרק לא שומעים משהו דומה?
אמרת שאתה מרגיש שהרכב משתנק בזמן הנקישות?

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

תודה,

1. לכאורה רק כשהרכב קר, כי זה רק בתחילת נסיעה (בוקר/אחרי העבודה וכדומה). ולא כל פעם אחרי שאני מוריד את האנדברקס.

2. קודם כל זה לא בדיוק רעש מתמשך אלא יותר קנאקים כאלה, וזה אכן תלוי בלחיצה על הגז, כלומר ככל שאני מאיץ אז נשמעים יותר קנאקים (ולכן תליתי את זה לכאורה בהילוכים),

3. האצה מעמידה? למה הכוונה? אני מדבר על תחילת נסיעה כנ"ל.

4.  בירידה, אין שום רעש, בסרק עוד לא בדקתי. (בעליות יש יותר קנאקים כי המנוע יותר מתאמץ).

5. משתנק?, הוא מאט לשבריר של שבריר השניה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי shoam
פורסם

משתנק=מאט לשבריר שניה כן, כאילו מקרטע קלות בהאצה. יתכן והבעיה מגיעה מההשתנקות הזאת והרעש הוא תושבות מנוע גמורות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הו,

נגעת פה בנקודה חשובה,

כשהמוסכניק הנ"ל נסע קצת עם האוטו הוא אומר לי שצריך להחליף תושבות מנוע,

ואם זה אכן תושבות מנוע אז אני די רגוע, כי אני מאוד מקווה שבעזרת השם הכל יסתדר עם ההחלפה וזהו זה.

אבל סתם שאני יבין, מה הקשר ההגיוני לרעשים+השתנקות בתחילת האצה לתושבות מנוע? 

• תוכן חדש...